20 / 05 / 2024

iett kaç otobüs var

iett kaç otobüs var

İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı İETT’yi çok daha büyük başarılara imza attıracak çalışmalar yürüttüklerini, alternatif enerji kaynaklarını daha fazla kullanarak 2014 yılında filolarına hibrit ve elektrikli otobüsler kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.

İETT’nin ilk elektrikli otobüsü seferlerine başladı

İETT’nin dizelden tam olarak elektrikliye geçirilen ilk ve tek otobüsü sefere başladı. İstanbul’un ilk elektrikli otobüsü yaklaşık 1.100 kilometrekarelik bir mesafe kat ederek, yüzde 63’e varan sefer masrafında tasarruf gerçekleşti.

Okulların açıldığı gün toplu taşıma bedava mı? 11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs saat kaça kadar ücretsiz? 

'11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs bedava mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. İBB'den konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor?

İstanbul'da toplu taşımaya yüzde 51.52'lik zam yapıldı. Peki, İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor? İşte detaylar...

Otobüs biletleri ne kadar? Otobüs biletlerine zam geldi mi?

Yaz tatilinin yaklaşmasıyla vatandaşlar tatil için otobüs ya da uçak kullanıyor. Peki, otobüs fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Ara tatil öncesi otobüs biletine ilgi iki kat arttı! İşte en ucuz otobüs biletleri 9 Kasım 2022 fiyat listesi

Ortaokul, ilkokul, ve lise öğrencileri için ara tatil öncesinde otobüs biletlerine ilgi arttı. Vatandaşlar tatil öncesi bilet fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırmaya başladı. Peki en ucuz otobüs bileti ne kadar, kaç TL? İşte 9 Kasım 2022 fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatlarına günlük zam dönemi! Zamlar durmuyor! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 15 Haziran 2022 fiyat listesi!

Akaryakıta gelen peş peşe zamlardan sonra, bazı şehirler arası otobüs firmaları rezervasyon sistemine son verdi. Firmalar, bundan sonra bilet fiyatlarını anlık olarak belirleyecek. Peki, 15 Haziran 2022 otobüs bileti fiyatları kaç TL? Metro, Pamukkale, Kamil Koç... 15 Haziran 2022 fiyat listesi...

Otobüs biletleri kaç TL oldu? Otobüs biletlerine ne kadar zam geldi?

Otobüs biletleri fiyatları kurban bayramına az bir zaman kala araştırılıyor. Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar sonrası otobüs fiyatları merak ediliyor. İşte otobüs biletlerine dair detaylar!

1981 yılında Kadıköy ile Bostancı arasında özel otobüs yolu yapılacakmış!

1981 yılında İstanbul Belediyesi, Kadıköy - Bostancı arasında özel otobüs yolu yapacakmış. Özel otobüs yolu projesi İçişleri Bakanlığı tarafından onaylanarak belediyeye göndermiş ve Kadıköy Meydanı da yeniden düzenlenecekmiş.

Düzce Belediyesi'nden kiralık Otobüs Terminali!

Düzce Belediye tarafından Düzce İli, Merkez İlçesi, Darıcı Mahallesi, G26A19A3C Pafta 1416 Ada, 1 Parsel numarasına kayıtlı inşaatı devam eden Şehirlerarası ve İlçeler Otobüs Terminali kiraya verilecektir.

1978 yılında Taksim - Mecidiyeköy arasında özel otobüs yolu yapımına başlanmış!

1978 yılında Taksim'le Mecidiyeköy arasında özel otobüs yolu yapımına başlanmış. 45 - 50 dakikada gidilen Taksim - Mecidiyeköy arası, yol yapıldıktan sonra 12 dakikaya inecekmiş.

Mersin Büyükşehir Belediyesi 60 otobüsü teslim aldı!

MERSİN Büyükşehir Belediyesinin, halkın hizmetine sunacağı 60 adet engelsiz toplu taşıma aracının devir teslim töreni yapıldı. 2015 yılında da otobüs alımlarının devam edeceği bildirildi.

Beylikdüzü Belediyesi metrobüse ulaşım için otobüs seferi düzenliyor!

Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının bölgeyi etkisi altına alması sonucu ilçe içi ulaşımını sorunsuz sağlamak amacıyla belirlenen noktalardan metrobüse kadar ring otobüs seferleri düzenliyor.

Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi!

Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi. Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi.

iett kaç otobüs var Haberi

iett kaç otobüs var


İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı İETT’yi çok daha büyük başarılara imza attıracak çalışmalar yürüttüklerini, alternatif enerji kaynaklarını daha fazla kullanarak 2014 yılında filolarına hibrit ve elektrikli otobüsler kazandırmayı hedeflediklerini anlatan Baraçlı, “Gelecek yılda İETT garajları için de projelerimiz bulunuyor. Rüzgâr türbini, güneş panelleri, yağmur suyu depolama sistemi, ısı pompası kullanımı, fotovoltaik piller gibi enerjisinin yüzde 20’sini yenilenebilir enerji teknolojilerinin kullanılması ile karşılayacak olan yeşil garaj projesini hayata geçiriyor, mevcut tüm garajlarımızı güneş ve rüzgar enerjisinden daha fazla yararlanmak üzere çevreci garajlara dönüştürmek üzere hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.


İETT’nin 2009 yılında 205 milyon, 2010 yılında 163 milyon, 2011 yılında 113 milyon, 2012 yılında 91 milyon, 2013 yılında 45 milyon faiz gideri ödediğini, 2014 yılında ise yalnızca 10 milyon TL faiz gideri...