29 / 04 / 2024

iett yeni hat

iett yeni hat

İETT, 16FK numaralı Fındıklı Mahallesi- Kozyatağı hattının hizmet vermeye başladığını duyurdu. Açıklama kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapıldı. İşte o duyuru...

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

Volkswagen Tiguan Allspace'e büyük zam! Tiguan Allspace'in yeni fiyatı herkesi şaşkına çevirdi!

Türkiye’de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Volkswagen, yeni fiyatlarını açıkladığını duyurdu. Mayıs ayı fiyatları belli olan Volkswagen’in tüm modellerine zam gelirken, Tiguan Allspace’e de hatırı sayılır bir zam yapıldı. İşte 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Hyundai Bayon’un mayıs ayı fiyatlarında büyük değişiklik! Hyundai Bayon’a hatırı sayılır bir zam yapıldı!

Hyundai Bayon'un 2023 yılı mayıs ayı fiyatlarında büyük bir değişiklik yaşandı. Hyundai Bayon'un yeni fiyatına hatırı sayılır bir zam yapılırken, yeni fiyatları görenler gözlerine inanamadı. İşte 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut 334 ofislik yeni proje!

İBB iştiraki KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek olan projede 704 konut 334 ofis yer alacak.

Uçak bileti alacaklar dikkat! İç hat biletlerinde yeni tavan fiyat belli oldu

İç hat uçak biletlerinde tek yön için daha önce 999 lira olan tavan fiyat, bin 150 lira olarak belirlendi.

İç hat uçak biletleri tavan fiyatı zamlandı! 

İç hat uçak bilet ücretlerinde daha önce tek yön için 999 Türk lirası olan tavan fiyatına zam geldi. Yeni ücret bin 150 Türk Lirası oldu. Havayolu şirketleri, yeni belirlenen tavan fiyatı üzerinden biletleri bugün itibariyle satışa çıkardı.

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer dolar hakkında yeni tahminlerini paylaştı:

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer 5 Nisan 1994 krizini hatırlattı. Hiperenflasyon tehlikesinin altını çizen Geçer, dolar kuru için de yeni tahminler verdi.

Mobil tarifelere yüzde 52.5 zam! Hat açma, numara değişikliği ne kadar oldu? İşte mobil tarifelerde yeni fiyat listesi

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’dan (BTK) yapılan açıklamaya göre mobil şebekelerden yapılan yurtiçi aramalarda azami fiyat 87.53 kuruştan 1.23 liraya çıkarıldı. Bu zam ile birlikte yurtiçi aramalarda inimum ücretinin dakikası son bir yılda yüzde 52.5 fiyat artışı gördü. İşte hat açmadan, num

TURYAP, yoluna yeni yatırımlarla devam edecek!

TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, yaptığı açıklamada "Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde test sürüşleri tamamlandı!

Antalya'da hayata geçirilen 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde tüm testler başarıyla tamamlandı.  Varsak-Müze arasındaki yeni hat önümüzdeki hafta yolcu taşımaya başlayacak. 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu Hattı 2023'te açılacak!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı’nın Bursa’dan Osmaneli’ne kadar olan kısmının 2023’e kadar tamamlanması hedefleniyor. Ardından Bandırma’ya uzatılacak olan hat, yolcunun yanı sıra liman bağlantılarıyla yük taşımacılığında da kullanılacak.

iett yeni hat Haberi

iett yeni hat

İETT'nin resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapılan açıklamaya göre 16FK numaralı Fındıklı Mahallesi- Kozyatağı hattı hizmet vermeye başladı... İşte o duyuru;


"16FK numaralı Fındıklı Mahallesi- Kozyatağı hattı Yeditepe Üniversitesi Altkapı- Fındıklı Mahallesi-İETT Blokları-Vatan Sokak-Fatih Sultan Mehmet Hastanesi-Kozyatağı Metro olarak hizmet vermeye...