04 / 05 / 2024

if yapı esenyurt

if yapı esenyurt

Reysaş, Esenyurt'ta bulunan 21 bin 536 metrekarelik arsa, CarrefourSA'ya kiralanmak üzere 41 bin 350 metrekarelik depolama tesisi yapılacak. Yeni tesis İf Yapı tarafından 240 günde bitirilecek ve teslim edilecek.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi Esenyurt projesi resmen başlıyor! Tam 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nin Esenyurt'ta inşa edeceği 2 bin 500 yeni konutluk projenin inşaatı resmen başlıyor. Konutların yanı sıra 17 adet dükkanın da yer alacağı proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nden Esenyurt'a 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi, Esenyurt'ta 2 bin 500 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Bodrum’da kaçak yapılara geçiş yok! Kaçak yapılara beton veren firmalar ifşa edilecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, daha önce mühürlenmiş kaçak yapıları yerinde inceleyerek, tarım arazisi üzerinde gerçekleştirilen imara aykırı yapılaşmaya izin veremeyeceklerini söyledi. Başkan Aras, kaçak yapıya beton veren firmaları ifşa edeceğini belirtti.

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje! 

Eşbah Yapı tarafından Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'nde yeni proje hayata geçiriliyor. Yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri olarak hayata geçirilen projenin detayları merak ediliyor...

İstanbul'da 200 yıl genelev olarak kullanılan binanın yıkımı esnasında tarihi bir keşif yapıldı

İstanbul'un Karaköy semtinde 200 yıl boyunca genelev olarak kullanıldıktan sonra kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımına başlanan binanın altından tarihi bir keşif yapıldı.

Nida Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Nida Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat        Özdülger tarafından açıldı.

En çok konut satışı yapılan ilçe Esenyurt oldu!

Ocak-ağustos döneminde en çok konut satışı yapılan ilçe 23 bin 79 adetle Esenyurt oldu...

Esenyurt'ta 6.4 milyon TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Esenyurt Hoşdere Mahallesi'nde bulunan bakım ve akaryakıt istasyonunu 15 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işini 6 milyon 436 bin 835 TL'ye ihale ediyor.

Esenyurt'ta İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılıyor! 

Ekrem İmamoğlu, Esenyurt'taki İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılması için talimat verdi...

Ankara-Çankaya yapı ruhsat iptal davasında yeniden keşif yapılacak!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasında davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti...

Ümraniye'de 2 kişinin öldüğü göçüğe ilişkin davada keşif kararı verildi!

Dudullu-Bostancı Metro Hattı şantiyesinin de bulunduğu caddede  Kasım 2018'de meydana gelen göçüğe ilişkin 16 sanığın yargılandığı davada, olay yerinde keşif yapılmasına karar verildi...

Kerem Sıhhi Tesisat ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Kerem Sıhhi Tesisat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

if yapı esenyurt Haberi

if yapı esenyurt

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt'ta bulunan 21 bin 536 metrekarelik arsa, CarrefourSA'ya kiralanmak üzere 41 bin 350 metrekarelik depolama tesisi yapılacak. Yeni tesis İf Yapı tarafından 240 günde bitirilecek ve teslim edilecek. Tesis 6 milyon 505 bin TL bedelle inşa edilecek. 


Reysaş GYO'nun KAP açıklaması;

Şirketimiz portföyündeki İstanbul İli Esenyurt İlçesi 2642 Ada 1 nolu parsel üzerinde bulunan 21.536,25 m2'lik arsanın üzerine, 31/08/2015 tarihinde yapılan KAP açıklamasında belirtilen sözleşme şartlarına göre CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş.'ye kiralanmak üzere 41.350 m2'lik Depolama Tesisi yapılacaktır. Yapılacak yeni tesis için; İf Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık ve Mühendislik San.Tic.Ltd.Şti. ile şirketimiz arasında 240 günde tesilm edilmek üzere 6.505.000-TL+KDV bedel ile Kaba İnşaat İşleri Sözleşmesi imzalanmıştır. 


Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine...