04 / 05 / 2024

İFM ile İstanbul ve Türkiye aktör olur

İFM ile İstanbul ve Türkiye aktör olur

İstanbul Dünya Turizm Forumu'nda konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Önder Halisdemir, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ile, İstanbul ve Türkiye'yi uluslararası aktör haline getirmeyi amaçladıklarını belirtti.

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile Yolu’nun Yenidoğan mevkiindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve alt geçit inşaatına başladı. 120 gün devam edecek ilk etap kapsamında, Şile – İstanbul yönünde 2 şerit yan yoldan, İstanbul – Şile istikametinde de 2 şerit olarak ters istikametten sa

İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen birleştiriliyor! İki Havalimanı birbirine kenetlenecek...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün ortasından geçecek hızlı tren yolu için betonların döküldüğünü açıkladı. Bu proje ile İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı adeta birbirine kenetlenmiş olacak. İşte ayrıntılar...

İstanbul’dan herkes o ile kaçıyor! Fiyatlar üçe katlandı!

Kahramanmaraş’ta yaşanan felaketin ardından 'deprem riski' bulunmayan o ile İstanbul’dan büyük göç başladı. Verilen bilgiye göre, şehirde fiyatlar üçe katlanırken, ne kiralık ev ne de dükkan bulunabiliyor.

İFM'nin büyük kısmı gelecek yıl açılıyor!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, İstanbul Finans Merkezi (İFM) ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İFM'nin önemli bölümünün 2022 yılı ortasında açılacağını aktaran Aşan, "Bir tek Merkez Bankası binası kalıyor" dedi.

Kanal İstanbul ile İstanbul güvence altına alınacak! 

Kuzey Marmara Otoyolu 7'nci kesim Habibler-Hasdal şantiyesinde inceleme yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu kısa süre içerisinde yapımına başlanacak olan Kanal İstanbul ile İstanbul'un güvence altına alınacağını dile getirdi. 

Büyükçekmece mimarisi ile dikkat çeken yeni camisine kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçeye yeni, modern ve depreme dayanıklı ibadethaneler kazandırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi ile Gürsu ailesinin katkılarıyla Celaliye Mahallesi’nde inşa edilen cami mimarisi ile İstanbul’un en ayrıcalıklı camilerinden olmaya aday.

İFM projesi ile İstanbul faizsiz finansın merkezi olacak!

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut, "İstanbul Finans Merkezi projesi ile İstanbul'un sadece finansın değil, faizsiz finansın da merkezi olacağına inanıyorum" dedi...

Altın Emlak Dijital Dönüşüm Projesi ile büyüyecek!

Türkiye genelinde faaliyet gösteren temsilcileri ile İstanbul’da bir araya gelerek yeni yıl hedeflerini paylaşan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Ofislerimizi, danışmanlarımızı ve genel müdürlüğümüzü dijital dönüşüm ile geleceğe şimdiden hazır hale getireceğiz" dedi...

Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği sağlandı!

Dünyanın en hızlı büyüyen finans merkezleri arasında yer alan Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliğini kapsayan mutabakat zaptı, Katar Finans Merkezi İdaresi ve Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi arasında imzalandı.

Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği!

Katar Finans Merkezi ile Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi arasında mutabakat zaptı imzalandı. Anlaşmayla, Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği kapsamında çalışmalar yapılacak...

Ankara-İstanbul arasındaki YHT ile ulaşım süresi 30 dakika kısalacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Ankara ile İstanbul arasındaki YHT ile ulaşım süresinin yaklaşık 30 dakika kısalacağını müjdeledi...

İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatı 2020'de bitecek!

İstanbul Finans Merkezi (İFM) ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, ''İnşaatlar başta olduğundan çok daha hızlı başlamış durumda. 2020’nin sonunda bitirmiş olacağız. 2022’nin ilk çeyreğinde de taşınmaları başlatmış olacağız'' dedi.

İstanbul 'Yeşil Ağ' ile örülecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Binali Yıldırım, İstanbul’daki seçim çalışmalarına dün Eyüpsultan’dan başladı. Vatandaşlarla biraraya gelen Yıldırım, Yeşil Ağ projesi ile İstanbul’u yeşil koridorlarla saracak.

İFM ile İstanbul ve Türkiye aktör olur Haberi

İFM ile İstanbul ve Türkiye aktör olur

İstanbul'da düzenlenen Dünya Turizm Forumu'nda konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Önder Halisdemir, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İFM) ile, İstanbul ve Türkiye'yi uluslararası bir aktör haline getirmeyi amaçladıklarını belirtti. 


Halisdemir, "3.2 milyon metrekarede inşa ettiğimiz İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin kurulması ile 1500 finans dükkanının faaliyete geçeceğini tahmin ediyoruz. 


Toplamda günlük 22 bin 500 ziyaret düzenleneceğini hesaplıyoruz. Bu ziyaretlerde kişi başı en az 2 bin dolar harcama yapıldığını dikkate alıyoruz. 


Böylelikle yıllık 5 milyon 625 bin ziyaret ve toplamda en az II milyar dolarlık finans turizmi girdisi sağlanması mümkün. Bu girdinin sağlanması için İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin inşa edildiği Ataşehir'in finans serbest bölgesi ilan edilmesi olÖnder Halisdemir WORLD TOURISM FORUM dukça önemli" dedi. 


İkinci bahar... 


Ağaoğlu Şirketler Grubu Grup İş Geliştirme Başkanı olan Burak Kutluğ, şirketlerinin...