18 / 05 / 2024

İFM İş GYO

İFM İş GYO

İş GYO'nun İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finanskent Mahallesi, 3328 ada, 9 No'lu Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

İş GYO İFM projesinin değeri açıklandı! İşte o rakam! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finanskent Mahallesi, 3328 Ada, 9 parsele ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki İş GYO İFM projesinin değeri ne kadar? İşte o rakam!

Halk GYO, İFM Halk Ofis Kuleleri A Bloğu Halk Bankası'na kiraya verdi!

Halk GYO, İFM Halk Ofis Kuleleri A Bloğu Halk Bankası'na kiraya verdi ve 2 senelik kira bedeli peşin olarak alındı. 

Vakıf GYO İFM için yüklenici firma ile ek protokol imzaladı!

Vakıf GYO, İFM'deki "T. Vakıflar Bankası  T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'nde" master iş programında yapılan revizyona uyum sağlanmasını teminen yüklenici firma ile sözleşmeye ek protokol imzalandı...

İş GYO İFM projesi 2017 değerleme raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO İFM projesi 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO'nun İFM'deki kulesi gayrimenkul sertifikasıyla satılacak!

İFM'nin en büyük paydaşlarından biri olan Halk GYO, ofis kulelerinden birini gayrimenkul sertifikasıyla satışa başlayacak. Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin, detayları paylaştı.

İş GYO, Manzara Adalar ve İFM projelerini RECEXPO'da tanıttı!

Bu yıl ilk kez düzenlenen Azerbaycan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı (RECEXPO)’nda İş GYO, Manzara Adalar ve İstanbul Finans Merkezi (İFM) projelerini tanıtıyor.

Halk GYO gelirlerini yüzde 18 arttırdı!

HALK GYO, ülkemizin en önemli projelerinden biri olan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde (İFM) yer alan ofis ve ticari ünitelerden oluşacak karma projesi için yapı inşaat ruhsatını aldı.

Halk GYO İstanbul Finans Merkezi projesinin inşaat ruhsatını aldı!

HALK GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde (İFM) yer alan yaklaşık 33 bin metrekare yüzölçümlü arsası üzerinde hayata geçireceği ofis ve ticari ünitelerden oluşacak karma projesi için yapı inşaat ruhsatını aldı.

Halk GYO, İFM'deki projesi için ruhsat aldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde (İFM) yer alan yaklaşık 33 bin metrekarelik arsası üzerinde hayata geçireceği karma projesi için yapı inşaat ruhsatını aldı.

Halk GYO Finans Merkezi projesinin ruhsatı alındı!

HALK GYO, ülkemizin en önemli projelerinden biri olan İFM'de yer alan yaklaşık 33 bin metrekare yüzölçümlü arsası üzerinde hayata geçireceği ofis ve ticari ünitelerden oluşacak karma projesi için yapı inşaat ruhsatını aldı.

İş GYO İFM'deki arsası için ruhsatı aldı!

İş GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde (İFM) yer alacak yaklaşık 5 bin metrekare yüzölçümlü arsa üzerinde ofis ve ticari ünitelerden oluşacak projesi için ruhsat işlemlerini tamamladı.

Yapı Kredi Koray GYO, gelir tablosunu açıkladı

Yapı Kredi Koray GYO, altı aylık ayrıntılı gelir tablosunu açıkladı

Atakule GYO, finansal tablolarını açıkladı

Atakule GYO, finansal tablolarını açıkladı

İFM İş GYO Haberi

İFM İş GYO

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Finans Merkezi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

İş GYO'nun İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finanskent Mahallesi, 3328 ada, 9 No'lu Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınladı. 

İş GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finanskent Mahallesi, 3328 ada, 9 No'lu Parsel'e ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır. 

Dosya için