05 / 05 / 2024

İGDAŞ halka açılacak mı

İGDAŞ halka açılacak mı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, NTV'de Yağız Şenkal’ın sorularını cevaplandırdı. İGDAŞ’ın blok satış yerine halka arz edileceğini açıklayan Başkan Topbaş, “Mümkünse önce İstanbullu abonelere satış yapılacak” dedi.

Avrupakent GYO halka açılacak! Halka arz için Sermaye Piyasası Kurumu’na başvuruda bulundu!

Avrupa Konutları’nı inşa eden Artaş Holding iştiraki Avrupakent GYO halka arz için ilk adımı attı. Sermaye Piyasası Kurumu’na başvuruda bulunan şirket, her yıl karın yüzde 50’sini temettü olarak dağıtmayı planlıyor.

Borsaya yeni bir şirket daha geliyor! CW Enerji’nin yüzde 20,20’si halka açılacak

Borsa İstanbul’a yeni bir şirket daha geliyor. Güneş paneli üreten CW Enerji şirket sermayesinin yüzde 20,20’sini halka açıyor. Halka arza ilişkin 26 Nisan ile 28 Nisan tarihleri arasında talep toplanacak. Halka arz fiyatı ise 108,60 lira olarak belirlendi.

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar halka açılıyor!

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar, halka açılıyor. Ekrem İmamoğlu'nun 'Sırf bu lojmanın senelik masrafıyla 2 tane yurt yaparız' dediği başkanlık konutu ve villalar, İBB İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü olarak kullanılacak.

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketi Metro Avrasya halka açılacak!

Avrasya GYO hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC'nin Gürcistan borsasında halka açılması kararlaştırıldı.

Mardin Kalesi 55 yıl sonra açılacak!

Yaklaşık 3 bin yıllık geçmişi olan ve 1963 yılında tepesine konulan NATO radarı nedeniyle halka kapatılan Mardin Kalesi halka açılacak..

Bu yıl 5 yeni şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen 2018 yılı hedeflerine göre, Türkiye sağlık sektöründe dev yenilik yaşayacak. Hedefte yıl içerisinde beş yeni şehir hastanesi daha halka hizmete açılacak.

Global Tower halka açılacak!

İLETİŞİM operatörü Turkcell’in iştiraki Global Tower’ın halka açılmasına geri sayım başlarken, işlem görmesi beklenen fiyat aralığı belli oldu.

Gülay Yedekci: Boşaltılacak askeri alanların halka açılması gerekli!

Askeri alanların imara açılması hususu TBMM'de konu oldu. Meclis toplantısında konuşan CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci "Boşaltılacak askeri alanların yeşil alan olarak değerlendirilerek halka açılması gereklidir." dedi..

Eski Akşehir Kapalı Cezaevi halka açıldıktan sonra mı yıkılacak?

Bir zamanlar dar ağaçlarının kurulduğu eski cezaevinin, geçmişten ders alınması adına yıkılmadan kapılarının Akşehirlilere açılmasını vatandaşların istediğini 21 Haziran 2015 tarihinde “YIKILMADAN HALKA AÇILSIN” başlığı ile duyurmuştuk.

Ordu Limanı halka açılıyor!

Ordu Limanı, Özelleştirme Yüksek Kurulu'nca Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi. Limanın bulunduğu alan, devir işlemlerinin ardından uygulanacak projeyle, seyir terasları, restoran ve gezinti alanları olarak halka açılacak.

Sümela Manastırı'nın gizli odaları halka açılıyor!

Dünyanın sayılı inanç ve doğa turizm merkezlerinden biri olan Trabzon’daki Sümela Manastırı'nın gizli odaları artık halka açılıyor. Manastırın misafirhane bölümü restorasyon sonrası halka açılacak..

Özdilek GYO halka açılacak!

Özdilek Holding, Levent'te Kanyon AVM yanında açacağı AVM'den yıllık 500 milyon TL ciro bekliyor. AVM'de doluluk oranları şimdiden yüzde 99'u buldu. Özdilek, 2015 yılında Özdilek GYO olarak borsaya açılacak.

Via Properties 2014'te halka açılacak!

Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, daha iyi şartlarda finansman için 2014 içinde halka açılacaklarını ve yeni bir model üzerinde çalıştıklarını belirtti. Finansbank ile Via Properties 125 milyon euroluk anlaşma imzaladı...

İGDAŞ halka açılacak mı Haberi

İGDAŞ halka açılacak mı


İGDAŞ’ın blok satış yerine halka arz edileceğini açıklayan Başkan Kadir Topbaş, “Mümkünse önce İstanbullu abonelere satış yapılacak” dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, NTV Televizyonu’nda Yağız Şenkal’ın sorularını cevaplandırdı. Türkiye’deki doğalgaz tüketiminin yüzde 50’sini tek başına İstanbul abonelerinin yaptığını ve 5,5 milyon abone olduğunu belirten Başkan Kadir Topbaş, İGDAŞ’ın özeleştirilmesi üzerinde çok çalıştıklarını söyledi.


Yurtiçi ve yurtdışından birçok doğalgaz firmalarının gözlerinin İGDAŞ’ın özelleştirilmesinde olduğuna dikkat çeken Topbaş, “İGDAŞ’ın blok satışı için hazırlıkları yaptık. Ancak, oluşan başka sıkıntıları dikkate aldığımızda şirketimizi halka açma kararı aldık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile bu konuyu görüştük, çok uygun gördüler” dedi.


 İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İGDAŞ’ın halka arzında biraz maddi kaybı olabileceğini vurgulayan Topbaş, “İGDAŞ halkımızın olsun diye bunu göze aldık. Hazırlıkları...