23 / 07 / 2024

İGDAŞ irtibat

İGDAŞ irtibat

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İGDAŞ, doğal gaz zehirlenmelerine karşı uyarıyor... Sessiz katil olarak nitelendirilen zehirli karbonmonoksit sızıntılarına karşı baca temizliği ve düzenli güvenlik kontrolü şart...

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Babar Shehzad, Mır Hassan, Muhammad Saeed ve Murat Tapan ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Gda Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Gda Mimarlık Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Demirtaş tarafından kuruldu.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

1939 yılında Mecidiyeköy'ün imar planı hazırlanacak!

1939 yılında Henri Prost, gelişi güzel gelişen Mecidiyeköy'ün nazım planını hazırlayacakmış. Dut tarlalarının tanzimi işinin de yer alacağı planda, Mecidiyeköy'ün şehirle irtibatı nazarı dikkate alınacakmış.

1937 yılında Haliç'in iki sahilinde yol açılacak!

1937 yılında Haliç'in sanayi mıntıkası olmasını kararlaştıran Mimar Prost, bu mıntıkanın denizle olan irtibatının yanında sahilin her iki tarafında geniş birer yol yapılmasını uygun görmüş.

Bursa Soğanlı kentsel dönüşüm ofisi yoğun ilgi görüyor!

Osmangazi Belediyesinin Soğanlı Mahallesi'nde hayata geçireceği Kentsel Dönüşüm Projesi için vatandaşı bilgilendirmek adına açılan irtibat Ofisine ilgi büyük.

Semerkand Yapı'dan Gayrettepe'ye kentsel dönüşüm ofisi!

İnşaat sektöründeki 25 yıllık tecrübesini kentsel dönüşüm projelerine aktarmayahazırlanan Semerkand Yapı, Gayrettepe’de yapmayı planladığı Semerkand Line Gayrettepe projesiyle ilgili olarak irtibat ofisini hizmete açtı.

1999 yılında Boğaz'a doğalgaz boru hattı!

1999 yılında İGDAŞ, İstanbul'un bir yakasından diğer yakasına denizin dibine döşenecek boru hattıyla doğalgaz götürmeye hazırlanıyormuş. Baltalimanı-Paşabahçe arasında yapılması planlanan proje 2.2 trilyon liraya mal olacakmış.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı!

Üsküdar’da Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı. Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, "Kentsel dönüşüm projeleri her şeyden önce insanımızın canını kurtarma projeleridir. " dedi.

Yukarı Hereke seçim irtibat bürosu açıldı!

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı Yukarı Hereke’de Seçim İrtibat Bürosunu Milletvekili Adayı R. Sezer Katırcıoğlu’nun katılımıyla coşkuyla açtı.

İGDAŞ irtibat Haberi

İGDAŞ irtibat

Bir önemli uyarı da doğalgaz tesisatlarına müdahale ile ilgili.. "Kullanıcılar tesisatlara kesinlikle kendileri müdahale etmemeli, yetkisiz kişilerin müdahale etmesine de izin verilmemeli"...


İGDAŞ’tan yapılan açıklamada, ısınmada kullanılan başlıca fosil yakıtlardan odun, kömür, doğalgaz, gaz yağı ve tüp gazının yapısındaki karbon nedeniyle bir atık olarak ortaya çıkan karbonmonoksitin kullanım hataları ve tesisat sorunları nedeniyle zehirlenme riskine neden olduğu belirtildi.


Açıklamada, hangi yakıt kullanılırsa kullanılsın bacaların düzenli kontrol edilmesi ve temizlenmesi, cihaz bakımlarının da periyodik olarak her yıl yaptırılması gerektiği vurgulandı. Doğalgazın güvenli kullanımı ile ilgili kamuoyunu duyarlı olmaya davet eden İGDAŞ tesisatlara yetkisiz kişilerin müdahale etmesinin ölümcül sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekti.


İGDAŞ onayı olmayan tesisatlarda tehlike!


GÜVENLİĞİNİZ İÇİN SADECE 1 DAKİKA


Doğalgazın güvenli kullanımı için dikkat edilmesi gerek konuları 10 maddede sıralayan İGDAŞ doğalgaz kullanıcılarını...