04 / 05 / 2024

ığdır yol projeleri

ığdır yol projeleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Iğdır'a geldi. Bakan Arslan, Vali Ahmet Turgay Akman'dan kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut ve ticaret merkezi inşa edecek!

Dar gelirliler için yeni konut projeleri hayata geçirmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Iğdır'da 337 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kentsel dönüşüm projeleri Türkiye için fırsat olabilir!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm projeleri, depremsellik, yapı stokumuzun eskimiş olması ülke için bir taraftan tehdit olabilirken tersine fırsat da olabilir. İnşaata dayalı güçlü bir sanayimiz var." dedi.

Hakkari'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hakkari'mize 11 milyar liralık yatırım yaptık ve bu yatırımların bir kısmı bitti, bir kısmı da devam eden yatırımlar. Artık gündemimizde yeni parklar, bahçeler, kentsel dönüşüm projeleri var" dedi.

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Hazır evler yatay mimari dönüşüm projeleri için kolaylık sağlıyor!

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, yatay mimari konseptinde dönüşümü planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Sivas'ın kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Sivas'ta düzenlenen Altyapı, Çevre ve Şehircilik Çalıştayı'nda, Sivas'ın şehir kimliği, şehirde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ve tarihi binalarda yapılan çalışmalar konuşuldu...

Adana'daki kentsel dönüşüm projeleri mecliste!

Ülke genelinde ve Adana ilinde yürütülen kentsel dönüşüm projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şevkin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da planlanan OSB projeleri mecliste!

Iğdır ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin dönüşüm projeleri tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projeleri, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıyla tanıtıldı.

Kentsel dönüşüm projeleri hızlandırılmalı!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu. Atalay, projelerin hızlandırılması gerektiğini ve devlet desteğine ihtiyaç olduğunu açıkladı.

ığdır yol projeleri Haberi

ığdır yol projeleri


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Iğdır'a geldi. Bakan Arslan'ı taşıyan özel uçak, Iğdır Havalimanı'na inişi sırasında itfaiye ekibince oluşturulan "Su köprüsünün" altından geçerek aprona yanaştı.


Arslan, daha sonra havalimanından konvoy eşliğinde ayrılarak, beraberindekilerle Iğdır Valiliği'ni ziyaret etti. Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Arslan, Vali Ahmet Turgay Akman'dan kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Bakan Arslan, daha sonra AK Parti Iğdır İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.


Daha sonra partililerle bir araya gelen Bakan Aslan, burada yaptığı konuşmada, Kars, Ardahan ve Iğdır olmak üzere 3 serhat ilin milletvekillerinin sanki tek milletvekiliymiş gibi 3 ilin kalkınması için ortak hareket ettiklerini belirtti.


Bölgeyi cazibe merkezi haline getireceklerini ifade eden Arslan, "Bu bölgede ulaşımla, erişimle, sulamayla ve barajlarla ilgili tek tek yatırımları yapacağız ama...