27 / 07 / 2024

İhale edilen araziler

İhale edilen araziler

Bursa İli Osmangazi İlçesi'nde bulunan 3.745,46 metrekare yüzölçümüne sahip 17 arazi Bursa Satış Müdürlüğü tarafından 22 Ocak 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale edilecektir.

Bursa'da iptal edilen metro hattı ihalesinde yeni gelişme!

Danıştay tarafından iptal edilen Bursa metro hattı ihalesi aynı firmaya yeniden ihale edildi. İhale tutarı  1 milyar 950 milyon 628 bin TL oldu. 

Türkiye’nin 12 ilinde yer alan araziler özelleştiriliyor!

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Türkiye’nin 12 ilindeki mülkiyeti kamuya ait arazilerin özelleştirilmesine karar verildi. Resmi Gazete’de yayımlanan kararda Türkiye Şeker Fabrikaları’na ait araziler de bulunuyor. Muğla Datça'daki korunacak doğal alan ilan edilen arazi de özelleştirme kapsamına alındı.

Turizmde 49 yıllığına tahsis edilen araziler cari açığı kapatacak!

Eski Bakan Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin ilk Kültür ve Turizm Bakanı olan Mehmet Ersoy'a görevini devretti. Devir teslim töreninde açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, arazi tahsislerinin 49 yıllığına yenilenmesinin turizmdeki cari açığı kapatacağını açıkladı.

Ankara Çubuk Ovasında tarımsal sit alanı olan araziler mecliste!

Ankara Çubuk ovasında tarımsal sit alanı ilan edilen araziler meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP'li Yeşil ovada ne kadarlık bir alanın tarımsal sit alanı olarak ilan edildiğini sordu..

Turizm yatırımları için tahsis edilen araziler mecliste!

Turizm yatırımları için tahsis edilen araziler mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, bu arazilere ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir Narlıdere'de TOKİ’ye ait araziler imara açıldı!

İzmir Narlıdere'de Narlı Mahallesi bölgesinde bulunan ve ne olacağı merak edilen araziler hakkında Ankara'dan açıklama geldi. Narlıdere'deki TOKİ’ye ait araziler imara açıldı.

İTÜ'nün Sarıyer Armutlu'daki arazileri ne olacak?

Rektör Prof. Dr. Mehmet Karaca, Armutlu’da 1962 yılında İTÜ’ye tahsis edilen araziler için, “Üniversitenin tapulu arazisi işgal altında” diyor...

TOKİ kendine tahsis edilen arsayı ihale ile satışa çıkardı!

İhale bedelleri yükseldikçe bölgede ev fiyatları da tırmandı. Dar gelirli vatandaşa konut üretme hedefi olan TOKİ kendine tahsis edilen arsayı ihale ile satışa çıkardı.

Tapusu iptal edilen orman arazileri!

Özel mülkiyete konu olan araziler hakkında, Orman İdaresi dava açarak bu yerin orman olduğunun tespitini isteyerek işlem yaptırabiliyor. İşte tapusu iptal edilen orman arazileri davaları..

İmar kirliliği eski hale getirme nedir?

İmar kirliliği kapsamına giren yapılar arasında imar planına uygun olmayarak inşaa edilen ya da yapı ruhsatı alınmadan inşaatına başlanan yapılar giriyor. Peki, imar kirliliği eski hale getirme nedir?

Emine Erdoğan'ın ismi Pakistan'da inşa edilen okula verildi!

Pakistan'ın Muzaffergar kentinde eğitimi geliştirme projesi kapsamında Türkiye' nin de işbirliğiyle kız çocukları için inşa edilen sanat okuluna, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın ismi verildi...

TOKİ Sakarya Korucuk'ta 448 konutu tamamladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Korucuk'ta inşa edilen 448 konut satışa hazır hale getirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, son başvuru tarihinin 23 Mayıs olduğunu açıkladı...

Bolu'da heyelan nedeniyle 2 ahşap ev kullanılamaz hale geldi!

Bolu'nun Göynük ilçesinde heyelan nedeniyle 2 ahşap ev kullanılamaz hale geldi. Belediye Başkanı Kemal Kazan ise gerekli önlemlerin alınmasının ardından enkaz kaldırma çalışmalarına başlandığını söyledi.

İhale edilen araziler Haberi

İhale edilen araziler

Bursa İli Osmangazi İlçesi'nde bulunan 3.745,46 metrekare yüzölçümüne sahip 17 arazi Bursa 4. Satış Müdürlüğü tarafından 2 milyon 90 bin 404 TL'ye satışa çıkacaktır.


Taşınmazın ihalesi 4. Sulh Hukuk Mahkemesi Yazı İşleri Müdür Odasında gerçekleşecektir. İhale açık arttırma suretiyle yapılacaktır.



İhale İlanı

Taşınmazın Özellikleri;  

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, 10281 ada no, 120 parsel no, Nilüfer Köyü mevkiinde yer alan 17 adet tarımsal niteliği korunacak alan satışa konudur.


Kıymeti: 2.090.404,00 TL

1. Satış Günü: 22/01/2015 günü 10:00 ile 10:10 arası

2. Satış Günü: 16/02/2015 günü 10:00 ile 10:10 arası


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve...