10 / 05 / 2024

İhale ilanı nereye verilir

İhale ilanı nereye verilir

İhale nedir ve nasıl yapılır? İhale esasları nelerdir? İhale duyurusu nasıl yapılır? sorularının cevaplarını merak ediyorsanız ve ihale konusu hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız haberimizin devamını inceleyebilirsiniz..

Pedasos Altınel Otel satılıyor! Çanakkale Behramkale'de satılık otel fırsatı! 

Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Behramkale Köyü, 144 ada 26 parselde yer alan Pedasos Altınel Otel satışa sunuluyor. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 5 adet konut satıyor! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 5 adet konutu satışa çıkardı. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir kamu konutlarını satışa çıkardı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplam 40 konut, açık ihale usulü ile satışa çıkarıldı. İhale ilanı, Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfasında yayımlandı. İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait ihale ilanına ilişkin detaylar...

Türk Hava Kurumu 7 ildeki gayrimenkullerini satıyor!

Türk Hava Kurumu; Eskişehir, Adana, Muş, Bursa, Yalova, İzmit ve Denizli'de bulunun gayrimenkullerini satışa çıkardı. İhale ilanı bugün Resmi Gazete'de yayınlandı.

STK'lardan ortak çağrı: Elazığ afet bölgesi ilan edilsin!

TSO Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ'ın afet bölgesi olarak ilan edilmesini talep ettiklerini açıkladı. Arslan, afet bölgesi ilanı için, "Ağır felaketin yaralarının sarılması ve başta işletmelerimizin ve tüm halkımızın geleceğe güvenle bakabilmeleri açısından zorunlu hale gelmiştir" dedi...

Konkordato talebi nereye yapılır?

Kendi kusuru olmaksızın mali durumu bozulmuş olan dürüst borçlular, konkordato ilan edebiliyor. Peki, konkordato talebi nereye yapılır?

Kağıthane'de 1,6 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye tarafından İstanbul Kağıthane'de yer alan arsa cinsi taşınmaz 1 milyon 610 bin 400 TL'ye satışa sunuluyor. İhale ilanı Resmi Gazete'de yayınlandı.

Diyarbakır Çınar'da satılık 39 gayrimenkul!

Diyarbakır Çınar Belediye Başkanlığı, İkizoluk ve Gazi Mahallesi'nde bullunan 39 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kocaeli Derince'de 24.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli İli Derince Belediye Başkanlığı, Derince Yenikent'te bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 24 milyon 778 bin 580 TL olarak belirlendi. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kırşehir Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Kırşehir Belediye Başkanlığı, Ahi Evran Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 7 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Çorlu'da 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorlu Belediye Başkanlığı, Muhittin Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 3 milyon 255 bin TL olarak belirendi. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İBB'den Eyüp'te 1.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eyüp ilçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 1 milyon 293 bin 600 TL olarak belirlendi. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ünye Belediyesi Kaledere'de kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ünye Belediye Başkanlığı, Ünye Kaledere Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 11 Mart 2016 Cuma günü gerçekleşecek. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İhale ilanı nereye verilir Haberi

İhale ilanı nereye verilir

İhale nedir?


İhale; bir işi veya bir malı birçok istekli arasından en uygun koşullarda kabul edene bırakma, eksiltme veya arttırma işlemine deniyor. İhaleye kimler katılabilir? Kanuni ikametgâh sahibi olan, Türkiye'de tebligat için adres gösterebilen, gerekli nitelik ve yeterliliği haiz bulunan, yeterli teminat ve belgeleri verebilecek kişiler, ihalelere katılabiliyor.



İhale duyurusu nasıl yapılır?


İhale konusu olan bütün işler, ilan yoluyla duyuruluyorlar



İhale ilanı nereye verilir?


-Günlük gazete çıkan yerlerde: İhalenin yapılacağı yerde çıkan gazetelerden biri ile ihale gününden en az 7 gün önce olmak üzere en az bir defa duyurulur (İlânın ilk günü ile ihale günü hariç).


-Günlük gazete çıkmayan yerlerde: İlân, belirtilen süre içinde belediye yayın araçları ile yapılıyor ve bu işlemler bir tutanakla belgeleniyor.


Peki ihale esasları nelerdir?


Kalkınma ajansları mal, hizmet ve yapım işi satınalma...