17 / 05 / 2024

ihaleyle kazandığı büfeyi gecekondu diye yıktılar

ihaleyle kazandığı büfeyi gecekondu diye yıktılar

Kocaeli Kartepe'de, Mustafa Akca'nın Arslanbey Meslek Yüksekokulu karşısındaki park alanı içindeki ihaleyle kazanıp yaptırdığı büfe, Kartepe Belediyesi tarafından gecekondu denilerek yıkıldı...

2023'ü yüzde 6 büyümeyle kapatan emlak sektörü, kazandırmaya devam edecek!

2023 yılını yüzde 6’lık bir büyüme oranıyla kapatan gayrimenkul sektörü yatırımcısına 2024 yılında da kazandırmaya devam edecek.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Galatasaray kasasını dolduracak! Dudak uçuklatan meblağ

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü 4-1 yenen Galatasaray, 2022-2023 sezonunun bitimine iki hafta kala şampiyon oldu. Ligde 3 sezon aradan sonra ipi göğüsleyen sarı-kırmızılı takım, toplamda 23. şampiyonluğunu kazandı. Böylece Galatasaray kasasını doldurdu.

Belediyeden büyük fırsat: Başkent Ankara'da 21 arsa ve dükkan satacak, 1 büfeyi de kiraya verecek!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar, Saray ve Sirkeli'de yer alan arsa ve dükkanları satışa çıkardı. Pursaklar Belediyesi Saray Mahallesi'nde yer alan 1 adet büfeyi ise kiraya verecek.

Küçük yatırımcılar için tehlike çanları çalıyor! Ekonomistler birer birer uyardı!  Yatırım yapacaksanız hemen bu habere

Borsa İstanbul, son bir ayda % 27 değer kazandı. BİST BANKA’da ise artış ise aylık % 91 oldu. Ekonomistler küçük yatırımcılara ise çok önemli uyarılarda bulundu. İşte detaylar…

Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binasının ikinci ihalesini REC Uluslararası İnşaat aldı!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın da müteahhidi olan Rönesans Holding, Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası inşaatı ihalesini 600 milyon TL bedelle kazandı. Böylece Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası için Rönesans Holding’e ödenen para 1.6 milyar TL oldu. 

Kiracı gayrimenkulü başkasına devredebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun 'İşlettiğim büfeyi bırakmak, daha doğrusu bir başkasına devretmek istiyorum. Ancak mal sahibi “Benim iznim olmadan olmaz” diyor. Bu halde durumum nedir?' sorusunu yanıtladı.

Durmazlar Holding, Bükreş'te tramvay ihalesini kazandı!

Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılan 180 milyon avro değerindeki tramvay ihalesini 99,61 puanla 15 Mart 2019'da teklif veren Durmazlar Holding kazandı...

Aracılar Kulübü emlakçılardan para almadan para kazandıracak! 

Tapu.com tarafından geliştirilen ‘Aracılar Kulübü’ sayesinde emlakçılar, uygun fiyatlı kurumsal portföylerin satışına aracılık ederek gelir elde edebilecek. Türkiye’de ilk defa emlakçılardan para almadan onlara para kazandırmayı hedefleyen platformda paylaşılmaya hazır 8 milyon TL gelir imkanı var.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ne kazandıracak?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 100 Günlük Eylem Planı arasında yer alan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ne kazandıracak?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Konutları’nda yeni etap tamamlanıyor!

Şanlıurfa Maşuk’ta 6 bin 307 konuttan oluşan yeni yerleşim projesinde 5’inci etaptaki çalışmalar hız kazandı. Bölgedeki konutların sonbaharda sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Keçiören gayrimenkulde en çok kazandıran bölge olacak!

Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, "Keçiören Ankara'nın gayrimenkul yatırımı açısından en çok kazandıran bölgesi olacak" dedi

Malatya Büyükşehir 15 gayrimenkulü ihaleyle sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde satışa çıkardığı 15 taşınmazı ihaleyle sattı

ihaleyle kazandığı büfeyi gecekondu diye yıktılar Haberi

ihaleyle kazandığı büfeyi gecekondu diye yıktılar

Kocaeli'nde Mustafa Akca'nın Kartepe Belediyesi'nin açtığı ihaleyi kazanarak Arslanbey Meslek Yüksekokulu karşısındaki park alanı içine yaptırdığı 108 metrekarelik büfe, aynı belediye tarafından gecekondu diye yıkıldı. Akca, büfesinin Kocaeli 2'nci İdare Mahkemesi'nin 'yürütmeyi durdurma' kararına rağmen yıkıldığını savunarak, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda...