21 / 05 / 2024

IHI Corporation türkiey ortaklık

IHI Corporation türkiey ortaklık

Marmaray'dan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne Türkiye'nin en önemli altyapı projelerine imza atan Japon devlerin yöneticileri Boğaz'da buluştu. IHI Corp, Meteoroloji'yle hava tahmin cihazlarında işbirliğine gidecek

Bedava televizyona sahip almak ister misiniz?

Bedavaya televizyon sahibi olmak isteyen çoktur. Bir startup şirketi olan Teevee Corporation, tüketicilere bedava televizyon vereceğini duyurdu. İşte detaylar!

Uzak Doğu’dan iki butik otel zinciri Türkiye'ye geliyor!

Otel yatırım danışmanlığı yapan Servotel Corporation’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan, önümüzdeki günlerde Uzak Doğu’dan iki ve çok üst düzey bir butik otel zincirinin Türkiye’ye geleceğini açıkladı... 

IHI Türkiye’de turbo kompresör fabrikası kuracak!

Japon devi IHI, Osmangazi Köprüsü ile başlayan Türkiye hikâyesine sanayi ile devam ediyor. IHI Türkiye’de Dalgakıran ile turbo kompresör üretecek. Yatırımın 2017 yazında bitmesi öngörülüyor.

Mitsubishi Electric Türkiye’de yeni şirket kurdu!

Mitsubishi Electric Corporation, Türkiye’de ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için yeni bir şirket kurduğunu açıkladı. Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim Anonim Şirketi şirketinin Ocak 2018’de üretime geçmesi planlanıyor.

Taisei Corporation ve Mitsubishi Electric Marmaray Projesi’nde birleşti!

Taisei Corporation, Asya ile Avrupa’yı denizaltından birbirine bağlayan ve dünyanın en derin batırma tüp tüneline sahip Marmaray Projesi’nde dünya otomasyon devi Mitsubishi Electric ile gücünü birleştirdi.

Çinliler Osmangazi Elektrik Dağıtım'ı satın alıyor!

China Machinery Engineering Corporation, GUOXIN International Investment Corporation ( GXIIC ) adlı Çinli diğer bir şirket ile birlikte Osmangazi Elektrik Dağıtım 'ı alıyor. OEDAŞ, birçok ile elektrik dağıtımı sağlıyor.

IHI Corporation Tosyalı Holding ile 400 milyon dolarlık tesis açacak!

Marmaray'dan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne Türkiye'nin en önemli altyapı projelerine imza atan Japon devlerin yöneticileri Boğaz'da buluştu. IHI Corp, Meteoroloji'yle hava tahmin cihazlarında işbirliğine gidecek

Servotel 18 turizm yatırımında işletmeci ve yatırımcıları buluşturacak!

Aralarında Mandarin Otel’in de olduğu birçok projeye danışmanlık yapan Servotel, 2 yıl içinde 18 turizm yatırımında işletmeci ve yatırımcıları buluşturacak.Servotel Corporation, Türkiye dahil 42 ülkede faaliyet gösteriyor.

Gap İnşaat, Türkmenistan'a 2.gübre fabrikasını kuracak!

Çalık Holding inşaat şirketi Gap İnşaat'ın açıklamasına göre, Japon mühendislik şirketi Mitsubishi Corporation konsorsiyumuyla Türkmenistan'da yapılacak 1,3 milyar dolarlık ikinci Garabogaz Gübre Fabrikasının temeli atıldı.

Gap İnşaat'tan Türkmenistan'a 2. gübre fabrikası!

Çalık Holding inşaat şirketi Gap İnşaat, Türkmenistan'a gübre fabrikası kurmak için harekete geçti. Gap İnşaat açıklamasına göre, Japon mühendislik şirketi Mitsubishi Corporation konsorsiyumuyla Türkmenistan'da yapılacak..

Gap İnşaat, Türkmenistan'daki 2. gübre fabrikasının temelini attı!

Çalık Holding inşaat şirketi Gap İnşaat açıklamasına göre, Japon mühendislik şirketi Mitsubishi Corporation konsorsiyumuyla Türkmenistan'da yapılacak 1,3 milyar dolarlık Garabogaz Gübre Fabrikası'nın temeli atıldı.

Türkmenistan'a Çalık Holding'ten dev yatırım!

Türkmenistan'ın en büyük gübre üretim fabrikası, GAP İnşaat ile Mitsubishi Corporation şirketi tarafından inşa edilecek. Fabrikasının temelini, Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov ile Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık attı.

Garanti Koza, Maeda Corporation ile ortak oldu!

İnşaat sektörünün güçlü ismi Garanti Koza, Japon inşaat devi Maeda Corporation ile ortak oldu. Ortaklık; Japonya’da düzenlenen törenle GKMC İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. (GKMC) adıyla imza altına alındı.

IHI Corporation türkiey ortaklık Haberi

IHI Corporation türkiey ortaklık

Türk-Japon diplomatik ilişkilerinin 90. yıldönümü kapsamında düzenlenen İş Forumu, bin kişilik katılımla İstanbul'da gerçekleşti. Özellikle altyapı ve ağır sanayideki yatırımlarıyla tanınan aralarında TAISEI, Mitsubishi, IHI, Toyo Kohan gibi Japon devlerinin bulunduğu firmaların üst yönetimi forumda yeni yatırımlarının sinyallerini verdi. Fatih Sultan Mehmet ile Haliç köprülerini inşa eden 1853 yılında kurulan Japon şirketi IHI Corporation Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Kazuaki Kama SABAH'a konuştu. "Yeni büyüme stratejimizde Türkiye bölgedeki en önemli partnerimiz. O nedenle burada ülke ofisi açmaya karar verdik. İstanbul'daki ofis bölge ülkelerin de yönetimini üstlenecek" dedi. Kama, "Köprünün dışında gemi inşası alanında Türkiye'de işler yapmaya başladık. Otomotiv sektöründe bağlı şirketlerimizden biri yan sanayide hizmet veriyor. Bunun dışında Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile de hava tahmin cihazları alanında bir işbirliğimiz...