24 / 07 / 2024

Ihlamur Dere Caddesi

Ihlamur Dere Caddesi

2000 yılında Beşiktaş Belediyesi, Nispetiye Caddesi ile Ihlamur Dere Caddesi arasında bulunan otoparka nikah salonu inşa edecekmiş. 3 bin 200 metrekare olan otoparka nikah salonu inşasıyla 2 bin metrekare yeşil alan kazanılacakmış.

Narlıdere Güngören Caddesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Narlıdere  Belediyesi, ilçenin en işlek noktalarından olan Güngören Caddesi'ni baştan sona yenilemek için harekete geçti. Çalışma kapsamında cadde ve kaldırımlar yeniden tasarlanacak.

Çekmeköy'de tesis yapımına karşılık intifa hakkı ihalesi!

Çekmeköy Belediyesi, Hamidiye Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi ve Kavaklıdere Caddesi kesişiminde bulunan taşınmaz üzerinde tesis yapımına karşılık intifa hakkı verilmesi işi ihale ediyor...

Çekmeköy Belediyesi'nden 6 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Çekmeköy Belediyesi, Mimar Sinan Caddesi ve Kavaklıdere Caddesi kesişiminde kira karşılığında sosyal tesis yapım işi ihale ediliyor. İhale 3 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Yıl sonunda Gümüşdere Ihlamur Vadisi’nin yüzde 70’i tamam!

Ankara Keçiören'in marka değerini yükseltecek vizyon projesi Gümüşdere Ihlamur Vadisi’nde çalışmalar son hızla ilerlerken yıl sonunda projenin yüzde 70'inin tamamlanması ön görülüyor.

Beşiktaş Ihlamur Caddesi'ne yüksek katlı binalar mı yapılacak?

İçerisinde tarihi dikili taşlar ve köklü ağaçlar bulunan, Beşiktaş Yıldız Ihlamur Caddesi, kamusal alan olarak kullanılmasına rağmen, etrafı panellerle çevrildi.

Erkin Binyat İnşaat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkin Binyat İnşaat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi, Myrat Amangeldiyev tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Kurbağalıdere Caddesi'nde kuruldu.

Çankaya Külliyesi'nin temeli atıldı!

Çankaya Hoşdere Caddesi Özvatan Sokak’ta yapılacak külliyenin temeli Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı bir törenle atıldı

Ihlamur Terrace Bağdat Caddesi'nde 850 bin dolara 3+1!

Ihlamur Terrace Bağdat Caddesi'nde 3+1'lerin fiyatları 850 bin dolardan başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Ihlamur Terrace projesi yıl sonu teslim edilecek...

Dağ Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Kazancı tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Kavaklıdere Caddesi'nde kuruldu.

Keçiören Gümüşdere projesi 2017 yılında hizmete girecek!

Keçirören'in marka değerini yükseltecek vizyon projesi Gümüşdere Ihlamur Vadisi'nde çalışmalar hızla ilerliyor. İlçeyi değiştirecek proje toplamda 3 bin 100 metrelik alanı kapsıyor.

İkra Mimari Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkra Mimari Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Tevetoğlu ve Tuncay Şen ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Maltepe, Girne Mahallesi, Narlıdere Caddesi'nde kuruldu.

Haliloğulları Gayrimenkul Emlak Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğulları Gayrimenkul Emlak Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Kaan Binici ve Okan Binici ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi, Karlıdere Caddesi'nde kuruldu.

Dode Turizm Gıda Tarım Hayvancılık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dode Turizm Gıda Tarım Hayvancılık ve İnşaat Limited Şirketi, Emine Yeliz Getiren Özçınar tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi, Ayazma Dere Caddesi, Yeşil Çimen Sokak'ta kuruldu.

Ihlamur Dere Caddesi Haberi

Ihlamur Dere Caddesi



Beşiktaş'a yeni nikah salonu


     BEŞİKTAŞ Nispetiye Caddesi ile Ihlamur Dere Caddesi arasında bulunan otopark alanı nikah dairesi olacak. Beşiktaş Belediyesi'nce yapılacak olan tek katlı nikah salonunun altına üç katlı bir otopark inşa edilecek. Toplam 3200 metrekare olan ve tamamı otopark olan sahada nikah dairesinin kurulmasından sonra iki dönümlük bir yeşil alan kazanılmış olacak. Planda yer alan üç katlı otopark ise toprak seviyesinin altında bulunacak. Beşiktaş Belediye Başkanı Yusuf Namoğlu, ''Otoparkın toprak seviyesinin altında yapılmasının amacı, toprak seviyesinin üstündeki arazinin büyük bir bölümünü yeşil alan olarak kazanmak istememizdir'' dedi.


     Başkan Namoğlu, Ihlamur Kasrı ile Cumartesi Pazarı'nın karşısında...