15 / 05 / 2024

Ihlamur Parkının için protesto mu yapılıyor

Ihlamur Parkının için protesto mu yapılıyor

Ihlamur Parkı’nın imara açılmasıyla ilgili tartışmalar sürüyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Ihlamur Parkı'na gelerek, imar iznine tepki gösteren vatandaşlarla görüştü.

Ünlü ekonomist yıl sonunu işaret etti! Gram altın için net rakam verdi! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu!

Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatlarının ne olacağı merak ediliyor. Marbaş Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı Soner Kuru, yıl sonunu işaret ederek, gram altın için rakam verdi. 

'İşler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş altın için sil baştan rakam verdi! Birikimlerinize sahip çıkın!

'Birikimlerinize sahip çıkın, işler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş, yatırımcıları uyararak altın için sil baştan rakam verdi. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatları ne olur? İşte altının geleceği seviye...

İslam Memiş'ten gram altın için bir yeni tahmin daha geldi! Hemen bu rakama bakın!

Yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında başı çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ons altındaki ani yükselişleri değerlendirirken, gram ve ons için olası İran-İsrail çatışması senaryosunu iki tarafıyla masaya yatırarak yeni tahminini açıkladı.

Borsada ralli için tarih verdi! Altın için ‘alım fırsatı’ dedi

Seçimlerin ardından altın ve dolarda gerileme başlarken, gözler Borsa İstanbul’a çevrildi. Uzun süredir ralli bekleyen yatırımcısı için Ekonomist Filiz Eryılmaz borsada yükselişin başlayacağı tarihi açıkladı. Altın için yatırımcılara uyarılarda bulundu.

Ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın için rekor tahmin ortaya çıktı!

Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında faiz indirimi için bekleyecek zamanının olduğunu açıklamasının ardından ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın için rekor tahminler ortaya çıktı. 

Borsa yatırımcılarına yarın ve cuma için uyarı geldi! İşte dikkat etmeniz gerekenler...

Ekonomist İris Cibre X sosyal medya hesabından borsa yatırımcılarını yarın ve cuma günü için uyardı.  İşte dikkat etmeniz gerekenler...

Gram altın için rakam veren İslam Memiş bu kez ters köşe yaparak 'Sakın yapmayın' dedi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düşüşlerin yaşandığı piyasa ile ilgili önemli detaylar paylaştı. İslam Memiş açıklamasında gram altın yatırımcısına yaptıkları büyük hataları da açıklarken, bundan sonrası için de yeni bir yol haritası çizdi. 

Gram altın için son dakika uyarısı geldi! İslam Memiş çok dikkatli olun diyerek, 20 Mart'tan sonrasını işaret etti!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamada 20 Mart 2024 tarihinden sonrası için gram altın ve ons altın konusunda yatırımcılar için çok önemli uyarılar yaptı. İşte İslam Memiş'in konu ile ilgili o açıklamaları...

Gram altın için 2 kritik gün açıklandı! Elinde altını olanlara buz kestirecek rakam uzman isimden geldi! Hemen bakın!

Gram altın serbest piyasalarda dün 2 bin 434-2 bin 436 TL seviyelerinde seyretti. Peki gram altın ne olacak? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için hem rakam hem tarih verdi. İşte ayrıntılar...

İslam Memiş'ten altın için rekor sinyali! Net tarih belli oldu! Yatırımcılar şimdiden gardınızı alın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliğe dikkat çekerek rekor siyalini verdi. Altın için rekor tarihini açıklayan Memiş yatırımcıları uyardı.

Altın için alım fırsatı! Ons altın 2.018 dolara geriledi!

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Altındaki bu düşüş yatırımcılar için birer akım fırsatı sunuyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Altın yatırımcıları hazırlanın! Hatice Koçak bugün için saat verdi! Bu rakamı duyan kuyumcuya koşacak

Yatırımcıların en çok tercihleri arasında olan altın, gündeme yine bomba gibi düştü. Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, bugün için saat vererek, rakam açıklamasında bulundu.

Bu haberi okuyan soluğu kuyumcuda alacak! Gram altın için net konuştu: Altın alım zamanı mı?

Piyasalar, Hamas ve İsrail arasındaki artan çatışmaların etkisi altında gerilirken, altın ve döviz fiyatları yükselişe geçti. Gram altın fiyatları rekor seviyeleri aşarken, uzmanlar altın yatırımcıları için önemli bir açıklama yaparak gram altının geleceği hakkında bilgi verdi.

Ihlamur Parkının için protesto mu yapılıyor Haberi

Ihlamur Parkının için protesto mu yapılıyor

Beşiktaş Belediyesi sınırları içinde bulunan, doğal sit alanı olarak kabul edilen ve 3 tarihi nişangahın yer aldığı Ihlamur Parkı’nın imara açılmasıyla ilgili tartışmalar sürüyor. 


Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Ihlamur Parkı'na gelerek, imar iznine tepki gösteren vatandaşlarla görüştü. Abbasağa Mahallesi sakinleri, Hazinedar'a, Ihlamur Parkı'nda tarihi eserlerin bulunduğunu ve buranın tek nefes aldıkları yer olduğunu ifade ettiler.


Belediye Başkanı Hazinedar ise Ihlamur Parkı'nın kendilerinden çok önce imara açıldığını, yüzde 17 olan inşaat izninin ise yüzde 28'e çıkartıldığını belirterek, mahalleliyi sakinleştirmeye çalıştı.


Vatandaşların, parkın çevresinin demir bariyerlerle kapatılmasına engel olmadığını öne sürdükleri Hazinedar'a sloganlarla tepki göstermeleri üzerine, belediye yetkilileri ve zabıtalar ile bazı vatandaşlar arasında arbede yaşandı. Tepki gösteren gruptan inşaat mühendisi Ersin Kiriş'in kolundan, Murat Yıldırım'ın ise yüzünden hafif yaralandığı arbede, mahallelilerin araya...