05 / 05 / 2024

Ihlara Vadisi asansörlü iniş çıkış

Ihlara Vadisi asansörlü iniş çıkış

Ihlara Vadisi'ne teleferikli ve asansörlü iniş çıkış sistemi kurulacağına dikkati çeken Güzelyurt ilçesi Kaymakamı Mustafa Duruk, bu sayede Aksaray'da en çok ziyaret edilen turizm merkezi olan vadideki önemli bir sorunun çözüleceğini söyledi.

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

O binalardaki asansörlere 'Karekod' uygulaması! Asansör kazanlarına son verecek yeni uygulama geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü yurtlarındaki asansörlere ''karekod'' uygulaması için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Halkbank’tan Jet Luck yarışması! Asansörde 50 saniyede iş fikrini anlatıp jüriyi ikna edenlere nakit para ödülü!

Halkbank kendi işini kurmak isteyenlere yönelik Jet Luck adlı bir yarışma düzenlediğini açıkladı. Banka’nın genel müdürlük binasındaki asansörlerde düzenlenen yarışmada, 50 saniyede iş fikrini başarıyla anlatıp jüriyi ikna edenler nakit ödül kazanacak.

10 yıl motor garantili Profilo solo bulaşık makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Profilo BMS662V5 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm Siyah; 3 kademeli asansörlü üst sepeti, akıllı deterjan dozaj sistemi ve 10 yıl motor garantisi ile dikkat çekiyor. 

Deprem bölgesinde akılalmaz fırsatçılık! Fiyatları resmen 10’a katlandı!

Depremzedelerin çevre şehirlere göç etmesiyle kira fiyatlarında yaşanan artışlardan sonra şimdi de hasarlı binalarından eşya çıkarmak isteyen depremzedelerin ihtiyaç duyduğu asansörlü vinç fiyatlarında ciddi artışlar yaşandığı belirtildi.

Salda Gölü çevresine çivi dahi çakılmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından , bazı basın organlarında yer alan "Salda Gölü çevresinde bungalov evler, betonarme, asansörlü ve klimalı yapıların inşa edileceği"ne dair iddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi...

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2.etap 23 Nisan'da açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü için dört gün sürecek bir Çocuk Şenliği hazırlıyor. Şenlikte Yaşam Vadisi'nin 2. etabının açılışı da yapılacak.

Asansörlü binada oturanlar dikkat!

Asansörlerin işletme ve bakım yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmeliğe göre; asansörü monte eden, yetkili servis ve bina yöneticilerinin bazı sorumlulukları alması gerekiyor.

Düşler Vadisi ne zaman teslim?

Düşler Vadisi projesinde satışlar henüz başlamadı. Satışlar için hazırlık aşamasında olan proje 1550 villadan meydana gelecek.

Asansör periyodik kontrol yönetmeliği 2018!

Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte asansör periyodik kontrol yönetmeliği 2018..

Yeni imar yönetmeliğinde asansör maddeleri!

1 Ekim 2017 itibari ile yürürlüğe girecek Yeni imar yönetmeliği ile binalardaki asansör zorunluluğu değişti mi? Kaç katlı binalarda asansör yapılması zorunlu olacak?

Asansörlerde yeni uygulama başlıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının "Asansör Periyodik Kontrolleri İçin Yetkilendirilecek A Tipi Muayene Kuruluşlarına Dair Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği", Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Asansörlere yeni düzenleme!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının "Asansörlerin Tasarımına İlişkin Usul ve Esaslara Dair Tebliği" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Ihlara Vadisi asansörlü iniş çıkış Haberi

Ihlara Vadisi asansörlü iniş çıkış

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Ihlara Vadisinin 20 yıllık vizyonunu şekillendirecek yönetim planı hazırlanıyor. Bakanlık, dünyanın en büyük kanyonları arasında gösterilen ve jeolojik özellikleriyle adeta açık hava müzesini andıran İhlara Vadisi'nin korunarak geleceğe taşınması için yönetim planı hazırlamaya başladı. Yönetim planı çerçevesinde Aksaray Ihlara Vadisi Bölgesinin 20 yıl boyunca ekonomik, sosyal ve kültürel alanda daha etkin şekilde turizme katkı sağlaması için bilimsel çalışmalar yapılacak. Bilimsel veriler ışığında paydaş kurumların da fikir ve görüşleri alınarak hayata geçirilecek yönetim planının bölgeye turizm açısından canlılık kazandırması bekleniyor. 


24 YIL ÖNCE ÖZEL ÇEVRE KORUMA BÖLGESİ İLAN EDİLDİ 

Aksaray'ın Güzelyurt ilçesi Kaymakamı Mustafa Duruk, yaptığı açıklamada, Ihlara Vadisi'nin özel çevre koruma bölgesi olduğunu anımsattı. Ihlara Vadisi Özel Çevre Koruma Bölgesi'nin, 22 Ekim 1990'da Bakanlar Kurulu kararıyla tespit...