14 / 05 / 2024

İhlas Gayrimenkul çalışma ödeneği

İhlas Gayrimenkul çalışma ödeneği

İhlas Gayrimenkul, Yeni Tip Koronavirüs (COVID-19) salgını kapsamında "Kısa Çalışma ve Kısa Çalışma Ödeneği Hakkında Yönetmelik" çerçevesinde ilgili kuruma başvuruda bulundu.

Gayrimenkul alım satımında dikkat! Yanlış beyan verenler yandı! Cezası büyük...

Gayrimenkul alım satımında Gelir İdaresi tarafından alınan vergi beyanı konusunda yanlış beyanda bulunanlarda vergi kaçırmayla ilgili bir çalışma başlatıldı.

Şirketler gayrimenkul ihtiyaçlarını azaltıyor: Hibrit çalışma geliyor! 

Google, Amerika'da aşılamanın başlamasıyla birlikte esnek çalışma saatlerinde değişiklik planları yapıyor. Şirket, bazı birimlerde haftada üç gün ofiste çalışma planı için pilot uygulama gerçekleştirecek. Netflix'te ev ve ofis olmak üzere çalışma takvimi oluşturuyor.

İhlas Gayrimenkul'den kısa çalışma ödeneği için başvuru!

İhlas Gayrimenkul, Yeni Tip Koronavirüs (COVID-19) salgını kapsamında "Kısa Çalışma ve Kısa Çalışma Ödeneği Hakkında Yönetmelik" çerçevesinde ilgili kuruma başvuruda bulundu.

Halk GYO yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte Halk GYO yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

Al Sary Turizm Gayrimenkul Emlak Mağazacılık Danışma Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sary Turizm Gayrimenkul Emlak Mağazacılık Danışma Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt’ta Abdullah Alsarı tarafından kuruldu. 

Reysaş GYO komitelerin çalışma esaslarını yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı komitelerin çalışma esaslarını KAP'ta yayınadı. İşte komitelerin çalışma esasları...

Gayrimenkul alım satımında yeni dönem başlıyor!

Gayrimenkul alım satımında artık yeni bir dönem başlıyor. Maliye Bakanlığı, rayiç bedel yerine “standart bedel üzerinde bir çalışma başlattı. Amaç, gayrimenkul satışlarında vergi kayıplarını ortadan kaldırmak...

Vergi dairesi çalışma saatleri 2017!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından her ay açıklanan vergi takvimine göre, Mart ve Temmuz aylarında gayrimenkul gelir ve kira gelir vergilerinin ödenmesi gerekiyor. İşte vergi dairesi çalışma saatleri 2017..

Tapu dairesi çalışma saatleri 2017!

Gayrimenkul tapuları ile ilgili alım-satım işlemi başta olmak üzere tüm işlemler tapu dairesinde yapılıyor. İşte tapu dairesi çalışma saatleri 2017..

Ankara Arp Kule'de A plus çalışma ortamı!

Mimari tasarımı, teknik ve sosyal olanakları ile Ankara'nın ofis yaşamına A plus çalışma ortamı sağlayan Arp Kule, Eskişehir Yolu'nun A plus ofis projesi olarak gayrimenkul değerleme uzmanları tarafından lokasyonu, inşaat kalitesi, teknik sosyal donatıları ile iyi bir yatırım aracı olarak görülüyor.

TURYAP genel müdürlük kadrosu için çalışma arkadaşları arıyor!

Türk gayrimenkul sektörüne, 30 yıldır hizmet vermekte olan TURYAP, genel müdürlükte görevlendirmek üzere yeni çalışma arkadaşları arıyor. TURYAP’tan yapılan açıklamaya göre, yeniden yapılanma çerçevesinde, genel müdürlük ekibi güçlendirilecek.

GYODER 2015 yılı çalışma dönemi bütçe açıklaması!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği 2015 yılı çalışma dönemi bütçe açıklamalarını yayımladı. Bütçe raporunda gelir, gider, diğer aktivite ve organizasyonlarla ilgili bütçe açıklamaları yer alıyor.

Vergi dairesi çalışma saatleri 2015!

Gayrimenkul sahiplerinin ödemesi gereken değer artış kazancı ve kira gelir vergisi için beyanname dönemi Mart ayı ile başladı. İşte 25 Mart'a kadar verilecek beyannameler için vergi dairesine gidecek olanlara vergi dairesi çalışma saatleri 2015...

İhlas Gayrimenkul çalışma ödeneği Haberi

İhlas Gayrimenkul çalışma ödeneği

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) koronavirüs (COVID-19) salgını sebebiyle alınan önlemlere ait bilgilendirme yaptı.

İhlas Gayrimenkul, Yeni Tip Koronavirüs (COVID-19) salgını kapsamında "Kısa Çalışma ve Kısa Çalışma Ödeneği Hakkında Yönetmelik" çerçevesinde ilgili kuruma başvuruda bulundu. Yeni tip Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı çalışanların korunması amacıyla şirketin tesislerinde tüm tedbirler alındı ve  faaliyetler devam ediyor.

İhlas Gayrimenkul'ün KAP açıklaması:
Şirketimiz, Yeni Tip Koronavirüs (COVID-19) salgını kapsamında "Kısa Çalışma ve Kısa Çalışma Ödeneği Hakkında Yönetmelik" çerçevesinde ilgili kuruma başvuruda bulunmuştur. Başvurumuzla ilgili olarak kurum onayı beklenmektedir.

Bununla birlikte yeni tip Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı çalışanların korunması amacıyla tesislerimizde tüm tedbirler alınmış olup, faaliyetlerimiz devam...