27 / 04 / 2024

İhlas Gayrimenkul şirket üyeleri

İhlas Gayrimenkul şirket üyeleri

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin Şirket Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantıda yönetim kurulunda değişiklikler yapıldı.

Uzunköprü Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Uzunköprü Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirket Esenyurt'ta 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu.

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar Firuzköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Şirketten konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Güzide Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Güzide Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirket Zeytinburnu'nda 16 milyon 801 bin 747 TL sermaye bedeli ile Mustafa Mertcan tarafından kuruldu.

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket kuruldu!

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

Mahmutbey Gayrimenkul Anonim Şirket kuruldu!

Mahmutbey Gayrimenkul Anonim Şirket Kağıthane'de 710 bin TL sermaye bedeli ile Sada Can Abdik tarafından kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Pardus İnvest Gayrimenkul Anonim Şirket kuruldu!

Pardus İnvest Gayrimenkul Anonim Şirket bugün Şişli'de 74 milyon 530 bin 41 TL sermaye bedeli ile Vugar Abbasov, Parvız Abbasov ve Anhar Ahmadov ortaklığında kuruldu.

Mrs Taşınmaz Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Mrs Taşınmaz Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket Esenyurt'ta 1 milyon 409 bin 760 TL sermaye bedeli ile Güler Bahadır tarafından kuruldu.

TMSF’ye devredilen şirket ve gayrimenkul sayısı TBMM'de! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, 15 Temmuz sonrası Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna devredilen şirket ve gayrimenkul sayısıyla ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

Kr Global Franchısıng Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirket kuruldu!

Kr Global Franchısıng Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirket Beşiktaş'ta kuruldu.

İhlas Gayrimenkul 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

İhlas Gayrimenkul tarafından yayınlanan finansal rapora göre, şirket 1 Ocak 2021-31 Aralık 2021 tarihleri arasında 953 milyon 100 bin 435 TL hasılat elde etti. Şirket aynı dönemde, 38 milyon 895 bin 913 TL kira geliri elde etti. 

İhlas Gayrimenkul şirket üyeleri Haberi

İhlas Gayrimenkul şirket üyeleri

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin Şirket Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantıda yönetim kurulunda değişiklikler yapıldı. Karar Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 




Açıklamalar


Şirket Yönetim Kurulumuzun bugün (16.05.2017)  yapılan toplantısında;

  

Şirketin, 31 Mart 2015 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda üç yıl süre ile ve üçüncü yılın sonunda yapılacak ilk Genel Kurula kadar vazife yapmak üzere Yönetim Kurulu'na seçilen ve 16.05.2017 tarih ve 2017/20-2017/21 sayılı Yönetim Kurulu Kararı gereği yapılan atama sonucu, yönetim kurulu toplanmış, yeniden görev dağılımı yaparak, şirketi temsil ve ilzamın nasıl olacağı hususlarını aşağıdaki şekilde  belirlemiştir

  

1- Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sedat Kurucan, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Dr. Ömer Şaban Kamber, Yönetim Kurulu Üyeliği ve Murahhas Azalığına Mehmet Küsmez, Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Ömer Murat; Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri olarak da...