01 / 05 / 2024

ihlas holding ceo

ihlas holding ceo

İhlas Holding CEO ve İcra Kurulu Başkanlığı görevine Cahit Paksoy atandı. Cahit Paksoy kimdir? Cahit Paksoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İhlas Holding CEO'su Cahit Paksoy..

Sabancı Holding CEO'su kentsel dönüşümü hızlandıracak yöntemi açıkladı! Binalar yıkılmayacak...

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili öneri geldi. Alper, binaları yıkmadan, karbon fiber malzemeyle güçlendirmenin iyi bir alternatif olduğunu aktardı. 

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’nun ilk kitabı Tesadüf Yoktur yayınlandı!

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru,  yönetim felsefesinin sırlarını anlattığı “Tesadüf Yoktur” isimli kitabını yayınladı.

Bilgili Holding'ten 3 yeni atama!

Bilgili Holding’in üst yönetiminde önemli değişimler yaşandı. Sinan Temo Bilgili Holding CEO'su oldu..

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul'deki payı yüzde 20,66'ya indi!

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 3 Mart 2020 tarihi itibariyle yüzde 20,66 oldu...

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul'deki payı yüzde 20,78'e indi!

İhlas Holding'in 7 milyon 500 bin adet pay satışından sonra İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 28 Şubat 2020 tarihi itibariyle yüzde 20,78 oldu...

İhlas Holding'ten rüçhan hakkı kullanımı açıklaması!

İhlas Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) rüçhan hakkı kullanımı hakkında açıklama yaptı.

Babacan Holding konutta 'tanzim satış' dönemini başlattı!

Babacan Holding CEO’su Babacan, "Yatırımcılarımızın tek yapması gereken, hızlı davranmak. Kampanya Mart ayı sonuna kadar geçerli olacak" dedi...

İhlas Holding, İhlaszedelere rağmen binlerce konut inşa etti!

İhlas Finans mağduru olan on binlerce vatandaş  parasını geri alma umuduyla 19 senedir beklerken, İhlas Holding milyarlarca liralık konut inşa etti.

İhlas Holding kurumsal yönetim derecelendirme sözleşme süresi uzatıldı!

İhlas Holding ile JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. arasındaki kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesinin süresi 8 Aralık 2020'ye kadar uzatıldı...

Kibar Holding yurtdışında da büyümek istiyor!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini açıkladı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi. 

Cengiz Holding, Kuveyt'te 450 milyon dolarlık iş aldı!

Cengiz Holding, Kuveyt'te 450 milyon dolarlık iş aldı. Cengiz Holding CEO'su Mafa, "Türk müteahhitlik sektörünün başarısını Kuveyt'te de gösterdiğimiz için gururluyuz" dedi. 

Haluk Kayabaşı Kibar Holding'in CEO'su olacak!

Kibar Holding CEO’su Tamer Saka, Mart ayı sonu itibariyle görevinden ayrılacak.

ihlas holding ceo Haberi

ihlas holding ceo

Cahit Paksoy kimdir?

Cahit Paksoy, İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği bölümünden mezun. 


Cahit Paksoy, 1989 yılında İsveç’in Malmö Şehrinde Teknik Yöneticilik master programını tamamladı. Ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme İktisadı Enstitüsü Bölümü’nde doktora yaptı. 


İş yaşamına 1981 yılında Deniz Nakliyatı T.A.Ş.’de mühendis olarak başladı. 1993-1995 yılları arasında Marmara Inc. şirketinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini üstlendi.


 Aynı yıllarda yine Deniz Nakliyatı T.A.Ş.’de Amerika Kıtası Ülke Temsilciliği yapan Cahit Paksoy, 1996 yılında Turktel Grup Şirketleri Genel Müdürlüğü görevinde bulundu. 2002-2004 yılları arasında AYCELL’de ve Türk Telekom’da, 2004-2006 arasında ise AVEA’da CEO olarak görev yaptı. 


2006-2013 yılları arasındaki döneminde Yıldız Holding’de Ambalaj ve Bilişim Grubu Başkanlığı görevini üstlendi. 2013-2016 yıllarında pek çok yerli ve yabancı şirket için yönetim, strateji...