01 / 07 / 2024

İhsan Ağdak

İhsan Ağdak

Biem İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berk Demirkaya, Mehmet Oymak Engin İmik, İhsan Ağdak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu.

Ali İhsan Yavuz'dan tarihi kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz yaptığı açıklamada Sakarya için bu saatten yapılacak en önemli işin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Bakan Bilgin’den son dakika asgari ücret açıklaması! Heyecan iyice tavan yaptı

SON DAKİKA... Asgari ücretin yeni yılda ne kadar olacağı merak edilirken kritik görüşmeler bu hafta başlıyor. Asgari ücrette çalışma takvimi ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den son dakika açıklaması geldi.

İ2i İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İ2i İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de İbrahim Halil Tunç ve İhsan Çağlar ortaklığında kuruldu.

İhsan Çulhalık: Konut arzı arttıkça, bekleyen talep de satışa dönecek!

Sektörle ilgili önemli açıklamalar yapan İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, “Konut arzı arttıkça, bekleyen talep de satışa dönmeye başlayacak” dedi.

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Ölmez tarafından açıldı.

Elit Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Levent Şubesi açıldı!

Elit Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Levent Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Karabacak tarafından açıldı.

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı!

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Çelik tarafından açıldı.

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  350 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali    Bulmuş, Halim Ekici ve  İhsan Ekici tarafından kuruldu.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Sabancı Ailesi'nden Atlı Köşk davası açıklaması!

Merhum İhsan Sabancı’nın gayrimeşru kızı Sevilay Sabancı Çınar’ın pay istediği Atlı Köşk davasında sona gelindiği iddia edilmişti. Sabancı Ailesi'nin avukatı Burcu Sırataş, haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Çağel Emlak Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çağel Emlak Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akbıyık, Fikret Akbıyık, Ali İhsan Akbıyık, Zeki Akbıyık ve Sedat Akbıyık ortaklığında kuruldu. 

17 Ağustos depremiyle toplumsal bilinçlenme yaşadık!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık 17 Ağustos depreminin yıl dönümü ile ilgili görüşlerini paylaştı.

Ankapark 23 Nisan 2018'de açılacak!

Ankara'da merakla beklenen Ankapark projesinin açılış tarihi Meclis Başkanvekili Ali İhsan Ölmez tarafından açıklandı. Projenin 23 Nisan 2018'de açılması planlanıyor.

İhsan Ağdak Haberi

İhsan Ağdak

Biem İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berk Demirkaya, Mehmet Oymak Engin İmik, İhsan Ağdak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu. 


Biem İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...