02 / 05 / 2024

ihsan ay kentsel dönüşüm açıklaması

ihsan ay kentsel dönüşüm açıklaması

Ak Mimar Yapı İnşaat San.Tic. Ltd. Şti. yetkilisi İhsan Ay; Bugün vatandaşlarımızı kentsel dönüşümde siteye yönelik projelere yönlendiriyoruz. Bu projeler çocuklarımızın tehlikesiz yaşayabileceği alanlardır." dedi.

Nakliyecilerde kentsel dönüşüm mesaisi başladı! Firmalar 1 ay sonraya gün veriyor!

Ülkemizde başlatılan kentsel dönüşüm seferberliği nakliye firmalarına yaradı. Artan taleplere bağlı şekilde 1 ay sonrasına gün veren bile var...

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm mesajı! Önümüzdeki ayı işaret etti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada önümüzdeki Ekim ayını işaret etti. İşte detaylar...

Kentsel dönüşümde konut üreten firmalara destek: 12 ay ödemesiz, 48 ay vadeli, 250 milyon TL kredi imkanı sunuluyor!

Kentsel dönüşüm kredisi için milyonlarca vatandaş tarafından beklenen detaylı açıklama geldi. Kentsel dönüşümde konut üreten firmalara destek! Yeni paketle 12 ay ödemesiz, 48 ay vadeli, 250 milyon TL kredi imkanı sunuluyor!

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay 2021?

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan gayrimenkullerin hak sahipleri Bakanlığın sunduğu finansal desteklerden yaralanabiliyor. Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay alınıyor? Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay 2021? İşte tüm merak edilenler...

Akdeniz Çay Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Akdeniz Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı Gültak Başkanlığı’nda düzenlendi. Toplantıda Akdeniz Çay Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi hazırlandığı ifade edildi.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm Nisan ayında başlayacak!

Rize'nin Ayder Yaylası için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) öncülüğünde 'Kentsel Dönüşüm Projesi' hazırlandı. Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm Nisan ayında başlayacak.

Murat Kurum: Kentsel dönüşümü ikiye ayırdık!

Karabük'te bir dizi incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, ''Kentsel dönüşümü ikiye ayırdık'' diye konuştu.

İBB kentsel dönüşüme 1 milyar lira pay ayırdı!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Okan Tüysüz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüme 2018 bütçesinden 1 milyar lira pay ayırdığını söyledi..

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay 2018?

Kentsel dönüşümde riskli binası yıkılan kimselere başvurmaları halinde kira yardımı veriliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay 2018 veriliyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüme 1 milyar TL ayırdı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, 2018 yılı için kentsel dönüşüme 1 milyar liralık bütçe ayırdıklarını söyledi.

TOKİ Karaçay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için protokol imzalandı!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 100 bin metrekarelik Karaçay Mahallesi kentsel dönüşümü için TOKİ ile protokolün imzalandığını açıkladı...

Kiracıya kentsel dönüşüm yardımı kaç ay yapılır?

Kentsel dönüşümde anlaşma yolu ile riskli binası yıkılan hak sahipleri kira yardımından yararlanabiliyor. Kira yardımı alabilenler arasında kiracılar da yer alıyor. Peki, kiracıya kentsel dönüşüm yardımı kaç ay yapılır?

Gebze Çayırova'da kentsel dönüşüm çağrısı yapıldı!

Çayırova belediyesi yeni yılın ilk meclis toplantısının en önemli konusu Emek ve İnönü Mahalleleri oldu. Meclis üyeleri tarafından mahalleler için vatandaşın lehine olmak koşulu ile kentsel dönüşüm projesinin derhal hazırlanması çağrısı yapıldı.

ihsan ay kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

ihsan ay kentsel dönüşüm açıklaması

Çocukluğundan beri inşaat sektörü içerisinde olan Ak Mimar Yapı İnşaat San.Tic. Ltd. Şti. yetkilisi İhsan Ay, inşaat sektörü ve kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti. İhsan AY tüm sorulara samimiyetiyle cevap verdi. 


Erdem Berk: Sizi kısaca tanıyabilir miyiz? 


İhsan Ay: 1980 yılında Trabzon-Yomra'da doğdum. Bir zamanlar Yomra Trabzon'un merkez ilçesiydi. Şuan merkez mahallesi olarak biliniyor. İlkokuldan Yomra'da mezun oldum. İmam Hatip Lisesinin 1. sınıfından ayrıldım. 1994 yılında ilk olarak Trabzon Mimarlar Odası Başkanı Mimar Sayım Adanur'un yanında inşaat sektörüne başlangıç yaptım. Yaklaşık 20 yıldır bu sektörde yer alıyorum. Askerlik görevimi İstanbul'da Sarı Gazi Askeri Lojman İnşaatlarında ustabaşı olarak tamamladım. 


İNŞAATÇILIK KARADENİZ BÖLGEMİZDE! 

Karadeniz bölgesinin bireyleri çoğunlukla inşaat sektöründe yer alır. Bizim ailemizde çiftçilik az tercih edilen mesleklerden birisidir. İnşaatçılık, müteahhitlik sektörlerinde daha geniş bir halkaya...