23 / 07 / 2024

İhtiyaç sahipleri yardım

İhtiyaç sahipleri yardım

Devletin ihtiyaç sahibi vatandaşlara sunduğu yardım ödemelerine bir yenisi daha ekleniyor. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, hesaplara hemen 450 TL, 550 TL ve 600 TL yatacak...

AFAD kira yardımı neden yatmadı? Yardımlar ne zaman yatacak?

AFAD tarafından depremzedelere ödenen kira yardımı ödeme tarihleri için hak sahipleri sorgulamaları devam ediyor. 6 Şubat 2023 'te meydana gelen depremde evi hasar gören kiracılara 5.000 Türk Lirası, ev sahiplerine ise 7.500 Türk Lirası ödeniyor. 

SED yardımı ne zaman yatacak? Mayıs ayı SED ödemeleri yattı mı?

İhtiyaç sahibi ailelere, çocuklarının masraflarının karşılanması amacı ile verilen SED yardımı ödemeleri, her ay hesaplara yatırılmaya devam etmektedir. Bu süreçte, ay SED yardımı ne zaman yatacak? Mayıs ayı SED ödemeleri yattı mı? Merak edilen detaylar...

Mayıs 2024 kentsel dönüşüm kira yardımı bekleyenler dikkat! Kira yardımı hesaplara ne zaman yatacak? 

Riskli yapı sahipleri kentsel dönüşüm kira yardımı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki Mayıs 2024 kentsel dönüşüm kira yardımı hesaplara ne zaman yatırılacak? 

Kira yardımı yatmadı, kira yardımı neden yatmadı?

"Kira yardımı yatmadı, kira yardımı neden yatmadı 2024" diyen ev sahipleri bu haberimiz sizin için. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı 2024 sorgulama ekranı ve kira yardımı ile ilgili tüm merak edilenler...

Depremzedelere kira yardımı 5 bin TL oldu diye ev sahipleri kira fiyatlarını 7 bin 500 TL yaptı!

6 Şubat depreminden sonra evi yıkılan ve ağır hasar alan vatandaşların kira yardım ödemeleri artırıldı. Haberi duyan emlakçılar hemen harekete geçerek kira fiyatlarını 5 bin TL’den 7,5 bin TL'ye yükseltti.

Temmuz 2023 e-Devlet yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanın hesabına 3 bin 571 TL yatacak!

Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenli olarak gerçekleştiriliyor. İhtiyaç sahibi ailelere verilen para yardımına ilişkin ayrıntılar merak ediliyor. Peki, SED yardımına ne kadar zam geldi? Ödemeler ne kadar oldu? İşte detaylar...

2023 e-Devlet yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanlar 4.337 TL alacak! Mayıs ayında yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca her ay düzenli olarak sağlanan sosyal yardım ödemeleri arasında evde bakım yardımı da bulunuyor. İhtiyaç sahibi yurttaşlara yapılan bu ödemeler belirli tarihler aralığında yapılıyor. E-Devlet Kapısı’ndan başvuru yapan vatandaşlar her ay 4.337 TL alıyor.

Sosyal yardım ödemesi alanlar da bayram ikramiyesi alacak mı? Son dakika açıklaması yapıldı!

Emekli ikramiyesinin 2 bin lira olarak açıklanmasının ardından sosyal yardım ödemesi alanların da bayram ikramiyesi alıp almayacağı merak konusu oldu. Sosyal yardım ödemesi alan ihtiyaç sahipleri ikramiye ödemelerinin kendilerine de ödenip ödenmeyeceğini merak ediyor.

Mart ayı sosyal yardım ödemeleri! 2023 Mart ayı sosyal yardım parası ne zaman yatacak?

Sosyal yardım ödemeleri bu ödemeleri alan hak sahipleri tarafından sorgulanmaktadır. İşte 2023 Mart ayı sosyal yardım ödemelerine dair detaylar!

SED yardımı hesaplara yatırıldı mı? Mart ayı sosyal destek ödemesi kaç lira? Başvuran anında alıyor! 

İhtiyaç sahibi ailelere çocuklarının bakımı ve desteklenmesi için destek ödemesi gerçekleştiriliyor. SED yardımı hesaplara yatırıldı mı? Mart ayı sosyal destek ödemesi kaç lira? Başvuran anında alıyor!

SED yardımı hesaplara yattı mı? Şubat ayı Sosyal destek ödemesi kaç TL? Başvurusu onaylanan hemen alıyor! 

İhtiyaç sahibi ailelere çocuklarının bakımı ve desteklenmesi amacıyla destek ödemesi yapılıyor. SED yardımı hesaplara yattı mı? Şubat ayı Sosyal destek ödemesi kaç TL? Başvurusu onaylanan hemen alıyor!

Hesabınızı kontrol edin! 3 bin TL yatmış olabilir! 2023 yardım ödemeleri...

"SED yardım ödemeleri ne zaman yatacak?" sorusunun cevabı sorgulanan konular arasında yer alıyor. İhtiyaç sahibi ailelerin çocukları için her ay ödenen SED yardım memur maaş zammı ile birlikte artış gösterdi. Peki, SED yardım ödemeleri ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Doğal gaz ve elektrik yardımının ne zaman ödeneceği belli oldu!

İhtiyaç sahibi ailelere yapılacak doğal gaz yardımı ve elektrik desteği ile ilgili beklenen haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğal gaz yardımı ve elektrik desteği ödemesinin bu hafta yapılacağını açıkladı.

İhtiyaç sahipleri yardım Haberi

İhtiyaç sahipleri yardım

Devletin ihtiyaç sahibi vatandaşlara sunduğu yardım ödemelerine bir yenisi daha ekleniyor. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre,  yardımlar kapsamında yaklaşık olarak 4 milyon aileye verilecek Türkiye Aile Destek ödemelerinin detayları da açıklandı.

Peki destek paketinin detayları nedir? Kimler aylık yardım alabilir? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kamupersonelinet'te yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada 15 milyar TL'yi kapsayan projeyle ilgili müjdeyi vermiş ve milyonlarca ihtiyaç sahibinin beklediği aile destek paketinden ihtiyaç sahibi birçok hanenin yararlanacağını söylemişti. 

Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, hanelerin gelir durumlarına göre aylık 450 TL, 550 TL ve 600 TL destek ödemesi verilecek ve söz konusu bu paralar 12 ay boyunca hesaplara yatırılacak.

Peki destek paketinin detayları nedir? Kimler aylık yardım alabilir? Destek almak için...