03 / 05 / 2024

İhtiyacınız olan her şey Vitrinde

İhtiyacınız olan her şey Vitrinde

Satış süreci devam eden Sultangazi Vitrin Konutları Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Proje "İhtiyacınız olan her şey Vitrin'de, peşinat teslimde" sloganıyla hayata geçiriliyor.

Bankalardan müşterilerine 'Kartınız kapanabilir' mesajı! Kredi kartında yeni düzenlemeler geliyor...

Bankalar kredi kartı kullanıcılarına ''kredi kartınız kapanabilir'' mesajı attı. Mesajlar karşısında şoke olan vatandaşlar nedenini araştırmaya başlarken, bankalar nedeninin açıkladı. İşte detaylar...

Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Miras paylaşımı sürecinde birkaç istisnai durumlarda, bazı çocuklar miras payından faydalanamayabiliyor. Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Altını olanlar dikkat! Sakın bu tarihten önce satmayın. Büyük zarar yaşarsınız

Elinde altını olan vatandaşlara yönelik önemli bir uyarı geldi. Yastık altındaki altınlarınızı sakın bu tarihten önce satmayın.

1 dolarınız bile varsa zaman kaybetmeyin hemen bakın! Doların geleceği seviyeyi görenler şok oluyor

Dolar/TL kuru rekor seviye olan 27 TL ile yatay seyrederken yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Peki dolar düşecek mi, yükselecek mi? 1 dolarınız bile varsa zaman kaybetmeyin hemen bakın! Doların geleceği seviyeyi görenler şok oluyor...

Konut tercihleri Z kuşağı ile değişiyor! Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Konut tercihleri değişirken, kiralık konut piyasasında da arz sorunu devam ediyor. Peki konut tercihleri nasıl değişti? Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

 Windsor Çamaşır Makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Windsor  Bulaşık Makinesi için ev hanımları fiyat araştırması yapıyor. İhtiyacınız olan fiyat listesi haberimizde. Peki Windsor Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Vestfrost Bulaşık Makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Vestfrost Bulaşık Makinesi için ev hanımları fiyat araştırması yapıyor. İhtiyacınız olan fiyat listesi haberimizde. Peki Vestfrost Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Mert Başaran altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Tarih verdi! Altın ve dolar için yeni yol haritası çizildi!

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran elinde altın ve dolar olan yatırımcılara seslenerek altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Hemen tarih verdi! 

Kredi kartınız varsa 1001 TL alacaksınız! Bu habere hemen bakın

Türkiye'de Kredi kullanan milyonlarca vatandaş var. Bankalar, kredi kartı sahiplerinde her sene muntazam olarak kart ücreti tahsil ediyor. Ancak bu ücreti ödemek mecburiyetinde olmadığınız gibi geçmiş ödemelerinizi de tahsil edebilirsiniz.

İslam Memiş yatırımcılara seslendi! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek! Tam 12'den vuracaksınız!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde belli bir birimi olan yatırımcılara seslendi. Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek. Tam 12'den vuracaksınız!

Ramazana özel çılgın indirimler! 5 litre ayçiçek yağı fiyatını görenler kapıda kuyruk oluşturdu! Fiyatı aniden düştü!

Markette büyük bir indirim var! Ayçiçek yağı fiyatları inanılmaz bir şekilde düştü. 5 litrelik ayçiçek yağı da dahil olmak üzere, her boyuttaki ambalajlarda indirimler mevcut. İhtiyacınız varsa, şimdi stoklayın!

Sunny Flora Çelik Kettle fiyatı ne kadar, en uygun nereden alınır? 22 Mart 2023 fiyat listesi...

Sunny Flora Paslanmaz Çelik Kettle, çay, kahve ya da yemek yaparken ihtiyacınız olan sıcak suyun her an elinizin altında olmasını sağlar. Peki, Sunny Flora Çelik Kettle kaç litre? Sunny Flora Çelik Kettle kaç TL? İşte detaylar...

Acilen e-Devlet'te girip bakın! Birikmiş toplu paranız olabilir! Hemen hesabınızı kontrol edin!

e-Devlet hesabınızı kontrol edin, biriken paraları banka hesabınıza aktarın. Sigortalı çalışanların dikkatine! Çoğu işyeri, her ay çalışanların maaşlarından kesinti yapmaktadır. Ancak, e-Devlet sayesinde çalışanlar artık bu kesinti tutarlarını görüntüleyebilecek ve istedikleri takdirde banka hesapla

İhtiyacınız olan her şey Vitrinde Haberi

İhtiyacınız olan her şey Vitrinde

Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Vitrin Evleri 2016 yılı Aralık ayında teslim edilecek. Proje 45 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


Toplam 239 adet konuttan meydana gelen Sur Yapı Vitrin 

Maslak-Levent hattına 5 dakika, TEM otoyoluna yakın bir bölgede bulunuyor. Proje "İhtiyacınız olan her şey Vitrin'de, peşinat teslimde" sloganıyla tanıtılıyor.


Sultangazi Vitrin'de konutların alanları 52 ile 286 metrekare arasında değişiyor. Proje kafe, çocuk oyun alanları, soyunma odaları, basketbol alanı, yansıma havuzları, oturma ve dinlenme alanları, sauna, fitness merkezi ve yüzme havuzu gibi sosyal alanlardan oluşuyor. 


Yüzde 5 kampanya indirimi uygulanan Sur Yapı Vitrin'de teslim tarihine kadar peşinat ve ara ödeme yapılmıyor. Daire bedelinin yüzde 75'i için...