02 / 10 / 2024

İistanbul Gala fiyatları

İistanbul Gala fiyatları

İstanbul Topkapı'da inşa edilecek İnistanbul Gala projesinde satışlara başlandı.İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ (İş GYO) ve Nefin ilk iş birliği projesi İnistanbul Gala, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Self istanbul projesi fiyatları!

Eylül 2019 tarihinde teslim edilecek olan Self istanbul projesi 609 daire ve 60 adet ticari birimden meydana geliyor.  İşte Self istanbul projesi fiyatları...

İş GYO Nef Inİstanbul Gala fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala fiyatları kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Metroya 100 metre, metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede 30 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Nef İş GYO Inİstanbul Gala fiyatları!

Nef İş GYO Inİstanbul Gala fiyatları kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Toplam 788 adet ünitenin yer aldığı projede dairelerin alanları 48 metrekareden başlıyor.

İş GYO Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyatları!

Lokasyon bilgisi kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunan projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. İş GYO Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyatları!

Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyatları kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Topkapı Inİstanbul Gala fiyatlar!

Topkapı Inİstanbul Gala fiyatlar kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede 2 bin 100 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala fiyatlar!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala fiyatlar kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa edilen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Topkapı Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar?

Inİstanbul Gala Evleri İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği proje E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Peki Topkapı Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar?

İş Gayrimenkul İnistanbul Gala fiyatları!

İş Gayrimenkul İnistanbul Gala fiyatları 320 TL'den başlangıç gösteriyor. İş GYO ve Nef imzası taşıyan İnistanbul Gala projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Nef Inİstanbul Gala fiyatlar!

Nef Inİstanbul Gala fiyatlar kapsamında lansmana özel avantajlar devam ediyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede dairelerin büyüklükleri 48 metrekareden başlıyor.

İn İstanbul Gala satılık ev fiyatları!

İn İstanbul Gala satılık ev fiyatları 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Topkapı İnistanbul Gala Evleri 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.

Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar?

Inİstanbul Gala'da yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede 788 adet ünite yer alıyor. Peki Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar?

Inİstanbul Gala fiyatları!

Inİstanbul Gala fiyatları konutların kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Dumlupınar Caddesine 600 metre mesafede yükselen proje 470 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

İistanbul Gala fiyatları Haberi

İistanbul Gala fiyatları

İstanbul Topkapı'da inşa edilecek İnistanbul Gala projesinde satışlara başlandı.İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ (İş GYO) ve Nefin ilk iş birliği projesi İnistanbul Gala, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Ön talep döneminde 7 binden fazla başvuru alan projenin, 2017 yılının aralık ayında tamamlanması hedefleniyor. İş GYO ve Nef iş birliği kapsamında, İstanbul Topkapı'da eski Şişecamfabrikasının bulunduğu 80 dönümlük arsa üzerine, 470 milyon dolarlık yatırım yapılması planlandı. Bu dönüşüm alanı üzerindeki ilk proje olan İnistanbul Gala; 1,5 yıl süren detaylı hazırlık süreci, ayrıntılı master-plam, İstanbul'un merkezine ve önemli yerleşim alanlarına yakın konumu ve yatırımcılara yönelik seçenekleriyle dikkati çekiyor.  Mimari tasarımını Perkins + Will'in üstlendiği İnistanbul Gala'nın ortak alanları ve daire içleri Türk tasarım firması Autoban, "Foldhome" üniteleri ise Coca Cola, Starbucks, Sony,...