04 / 05 / 2024

İK–11 Platformu bilecik

İK–11 Platformu bilecik

Kurulduğu ilk günden itibaren çalışma hayatına yönelik eğitim ve konferanslar düzenleyen İK – 11 Platformu, son aylık toplantısını 26 Mayıs 2016 tarihinde Porland Bilecik tesislerinde gerçekleştirdi.

İki şehirde kiralık 11 gayrimenkul! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Trabzon ve Ordu'da yer alan toplamda 11 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu gayrimenkullerin kiralama ihaleleri 24 Nisan ve 29 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İzmir ve Bursa'da satılık 11 arsa!

İzmir ve Bursa'da yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 27 Mart'ta yapılacak.

65 yaş üstüne çift maaş müjdesi: Aylık 11 bin 112 TL hesaplara yatıyor! Hemen bakın!

65 yaş üstü vatandaşlara ayda 11 bin 112 TL maaş veriliyor. Peki bu maaşlardan faydalanma şartları neler? İşte ayrıntılar...

Ankara ve Manisa'da daha satılık 11 gayrimenkul!

Ankara ve Manisa'da yer alan 10 iş yeri ile 1 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 9 Şubat ve 22 Şubat'ta yapılacak.

2023'te en çok 'fahiş kira' şikayet edildi!

2023'te Türkiye genelinde tüketici birliğine yaklaşık 11 bin şikayetin yüzde 70'inin ev sahibi ile kiracı arasındaki anlaşmazlıklar oldu.

İzmir'de satılık 11 arsa! Menemen'deki imarlı arsalar satışa çıktı!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

SGK'dan Ankara'da satılık 11 arsa ve 1 bina! 1 milyon 125 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara'da yer alan 12 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 27 Aralık'ta yapılacak.

Son dakika: 2023 GSB personel alım sonuçları açıklandı: İşte GSB 11 bin 405 personel alımı sonuçları sorgulama ekranı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan beklenen müjde sonunda geldi. Bakanlık 11 bin 405 personel alımı sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı. İşte detaylar...

2012'den bu yana Merkezi borsalardan yaklaşık 11 milyar dolar çalındı!

Blokzinciri güvenliği şirketi SlowMist tarafından sürdürülen bir araştırma, merkezi kripto para borsalarının 2012 yılından bu yana siber suçlulara 11 milyar dolar çaldırdığını bildirdi.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Yargıtay’dan devrim niteliğinde fazla mesai kararı!

Yargıtay, mesai saatleri konusunda emsal bir karar verdi. Milyonlarca özel sektör çalışanını kapsayan bir karar alan Yargıtay, günlük 11 saati, gece ise 7,5 saati geçen çalışmaların haftalık fazla çalışma süresi (45 saat) doldurulmasa bile fazla mesai hükümlerine tabi olduğuna karar verdi.

İkinci el konut almak isteyene beklediği haber geldi! Aylık 11 bin TL taksitle ev sahibi olma imkanı! Hemen bakın!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan 'yeni evim' kampanyası ikinci el konutlar için de uygulamaya alınıyor ve vatandaşa aylık 11 bin lira taksit imkanıyla olabilme imkanı geliyor. İşte ev sahibi olmak için dört gözle bekleyenler için müjdeli haberin detayları…

BM 11042 I WF Bulaşık Makinesi 15.969 TL! Özellikleri neler? En uyguna nereden alınır? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko bulaşık makinesi yaklaşık 11 programı ile kaliteli ve hijyenik bulaşık yıkama performansıyla ev hanımlarının gözdesi olmayı başarıyor. İşte ürünün detayları..

Belediyeden 10 yıllığına kiralık 11 iş yeri!

Manisa İli Salihli Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 11 adet iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o kiralama ihalesi ile ilgili detaylar...

İK–11 Platformu bilecik Haberi

İK–11 Platformu bilecik

Yargı kararları doğrultusunda gerçekleşen uygulamalar ve yargı kararlarının işverene yüklediği sorumluluklar hakkında genel bilgilendirmelerin yapıldığı toplantının Mayıs konusu  “Güncel Yargıtay Kararları Doğrultusunda İK Uygulamaları” olarak belirlendi.


Porland’ın ev sahibi sıfatı ile ağırladığı yaklaşık 100 kişilik davetli grubu, öğle yemeğinin ardından Porland’ın, porselen üretim tesislerini gezdi.


Porland İnsan Kaynakları Yöneticisi Nurdan Cantürk’ün açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, misafir katılımcı olarak ÇSGB Çalışma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Lütfi İnciroğlu’nun sunumunun ardından, Porland İnsan Kaynakları Danışmanı Salih Sözer tarafından “Güncel Yargıtay Kararları Doğrultusunda İnsan Kaynakları Uygulamaları” konulu eğitim sunumu...