22 / 05 / 2024

İkan Enerji Petrol Madencilik İnşaat Gıda Ve Savunma Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres 

İkan Enerji Petrol Madencilik İnşaat Gıda Ve Savunma Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres 

İkan Enerji Petrol Madencilik İnşaat Gıda Ve Savunma Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meral Çobanoğlu tarafından kuruldu.

Osy Hafriyat İnşaat Turizm Enerji Maden Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osy Hafriyat İnşaat Turizm Enerji Maden Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Selaattin Yarluğkal tarafından kuruldu.

Borusan EnBW Enerji ile Petrol Ofisi şarj istasyonu için anlaştı!

Yenilenebilir kaynaklardan enerji üreten Borusan EnBW Enerji ve Petrol Ofisi elektrikli şarj istasyon ağı kurmak üzere stratejik işbirliği anlaşması imzaladı. Buna göre Petrol Ofisi’nin 2000 istasyonunda elektrikli şarj ünitesi kurulacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Uluslararası Enerji Ajansı, küresel petrol talebindeki artış tahminini yükseltti!

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA), bu sene için küresel petrol talebine yönelik artış tahminini günlük 240 bin varil yukarı yönlü şekilde revize etti.

Gabar'daki petrol keşfi Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılar mı? İşte yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gabar'da petrol keşfi yapıldığını açıkladı. Güvenlik Politikları Uzmanı Mete Yarar CNN TÜRK'te günlük 100 bin varil üretim kapasiteye sahip petrol rezervini yorumladı. İşte tüm detaylar...

Akaryakıt istasyonlarında bağlantı noktaları çöktü! Deprem sonrası EPGİS'ten açıklama geldi!

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde hissedilen şiddetli depremler sonrasında Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından açıklama geldi. Afet bölgesindeki akaryakıt istasyonlarında bağlantı noktaları çöktü…

Petrolde devlerin savaşı kızıştı, Putin o ülkelere petrol satışını yasakladı!

Devlerin enerji savaşlarında yeni bir hamle daha geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin petrolüne tavan fiyat uygulamasına katılan ülkelere petrol satışını yasakladı.

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

UEA Başkanı Birol'dan enerji kriziyle ilgili flaş açıklama!

Uluslararası Enerji Ajansı (UEA) Başkanı Fatih Birol, 2023 enerji krizinin daha da zor olabileceği konusunda uyardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Petrol üretimimizi 2023'te günlük 100 bin varile çıkartmayı hedefliyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın petrol üretiminden TOGG'a, ihracattan hayat pahalılığına ilişkin yaptığı o açıklamalar...

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. kuruldu!

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. Beylikdüzü'nde 20 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Aygün ve Muhebullah Abzul Azız ortaklığında kuruldu.

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Brent petrol bugün kaç dolar? Brent petrolde son durum ne? 26 Ekim 2022

Brent petrolün varili bugün uluslararası piyasalarda 90,89 dolardan işleme giriyor. Dün 92,48 dolara kadar çıkan Brent petrolün varil fiyatı, günü 91,74 dolar seviyesinde bitirdi. İşte detaylar…

İkan Enerji Petrol Madencilik İnşaat Gıda Ve Savunma Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

İkan Enerji Petrol Madencilik İnşaat Gıda Ve Savunma Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres 

İkan Enerji Petrol Madencilik İnşaat Gıda Ve Savunma Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meral Çobanoğlu tarafından kuruldu.

İkan Enerji Petrol Madencilik İnşaat Gıda Ve Savunma Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu: 
1-Düzenleme Kurulu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve diğer ilgili Bakanlık, kurul ve birimler nezdinde ve 4628 sayılı elektrik piyasası Kanunu çerçevesinde gerekli izin lisans ve gerekli her türlü belgeleri alarak 4628 sayılı kanun ve yönetmelikler ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu kararlarına uygun olarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, kurulu tesisleri işletmeye almak, devir almak, kiralamak. Kiraya vermek, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin veya kapasitenin toptan satış sahibi tüzel kişilere, perakende satış sahibi tüzel kişilere ve...