29 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Petrol üretimimizi 2023'te günlük 100 bin varile çıkartmayı hedefliyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Petrol üretimimizi 2023'te günlük 100 bin varile çıkartmayı hedefliyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın petrol üretiminden TOGG'a, ihracattan hayat pahalılığına ilişkin yaptığı o açıklamalar...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen ve Anadolu Ajansının (AA) Global İletişim Ortağı olduğu Türkiye İnovasyon Haftası İnovalig Şampiyonlar Ödül Töreni'nde açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katılımcıları selamlayarak, Türkiye İnovasyon Haftası etkinliklerinin hayırlı olmasını dilediğini söyledi. 

Ödülleri kazanan kişileri, kuruluşları ve firmaları tebrik eden Erdoğan, Türkiye'nin geleceği için çalışan, düşünen, üreten ve özgür fikirleriyle çığır açan Türk firmalarına da şükranlarını sunduğunu dile getirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Petrol üretimimizi 2023 te günlük 100 bin varile çıkartmayı hedefliyoruz! 

TİM ve Ticaret Bakanlığını da bu etkinlik vasıtasıyla ekonomiye katkı, değer sağlayan çalışmaları  nedeniyle kutladığını aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnovasyonun yeni yüzyılı teması altında gerçekleştirilecek etkinliklerin önümüzde yeni ufuklar açacağına inanıyorum. Her yıl farklı bir temada düzenlenen İnovasyon Haftası, hem Türkiye'nin zengin birikimini, hem potansiyelini, hem de çoğu kere mahdut imkanlara rağmen şirketlerimizin elde ettiği başarıları ortaya koyuyor" diyerek, buradaki her bir başarı hikayesiyle milletin zorluklar karşısında pes etmeyen, çelikten iradesine şahit olunduğunu aktardı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, her alanda olduğu gibi iş dünyasında da meselenin yalnızca kaynak değil, aynı zamanda bir yürek meselesi olduğunu müşahede ettiklerine dikkat çekerke, çeşitli sektörlerde faaliyette bulunan şirketlerin "İman varsa imkan da vardır" diyerek önlerine çıkan bentleri yıka yıka hedeflerine doğru yürüdüğünü  aktardı. 

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündemle ilgili o açıklamaları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön