29 / 04 / 2024

İkbal Seydi

İkbal Seydi

My Travel Seyahat Turizm Acentası ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İkbal Seydi, Salar Raımı ortaklığıyla 145 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Şişli, Ergenekon Mahallesi, Halaskargazi Caddesi'nde kuruldu.

Konya Seydişehir'deki 342 adet arazi satılıyor! İhalesi 19 Ekim'de! 

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Şeydişehir ilçesinde yer alan 342 adet arazi satılıyor. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar...

TOKİ’den Konya Seydişehir'de ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Seydişehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Seydişehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Seydişehir'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Seydişehir sosyal konut projesi... 

Konya Seydişehir'de 51 adet satılık gayrimenkul!

Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya Seydişehir'de yer alan 15 adet iş yeri için kiralama, 51 adet gayrimenkul için de satış ihalesi gerçekleştiriyor. 

Sebahattin Girgin: Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık beni dolandırdı!

Son zamanlarda yaşadığı mağduriyetle gündeme gelen İş insanı Sebahattin Girgin yaptığı açıklamada, Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından dolandırıldığını iddia ederek, “4.5 milyon TL’ye bana ev sattılar. Tapuyu bir türlü alamadım. Ev daha sonra başkasına satıldı.” dedi.

Konya Seydişehir Belediyesi kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmayacak!

Konya'ya bağlı Seydişehir Belediyesi kiracılarını sevindirecek karar aldı. Belediye, kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmama kararı aldı. 

Seydişehir'e sosyal konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Seydişehir'de 250 bin metrekare alanı İlçe Belediyesinin Toplu Konut İdaresi Başkanlığına verdiğini belirtti.

Konya Seydişehir Millet Bahçesi 2021'de açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Seydişehir'e hakim, yürüme mesafesinde herkesin ulaşabileceği bir millet bahçesini projelendirdik. En geç önümüzdeki yıl itibarıyla da Seydişehirli vatandaşlarımıza millet bahçemizi hizmete açmış olacağız." dedi.

Ali Seydi Karaoğlu vefat etti!

Bir dönem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda İstanbul Emlak Dairesi Başkanlığı'nı yürüten daha sonra ise OYAK Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü yapan Ali Seydi Karaoğlu hayatını kaybetti.

Konya Seydişehir Millet Bahçesi ihalesi 20 Şubat'ta!

Konya Seydişehir Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi’nin inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Küçükbalıklı Polis Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ Konya Seydişehir Millet Bahçesi ihalesi 11 Şubat'ta!

TOKİ Konya İli, Seydişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Şubat'ta...

Mina Global Turizm Gayrimenkul Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mina Global Turizm Gayrimenkul Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İkbal Seydi tarafından kuruldu.

Osmangazi Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçtiğimiz Temmuz ayında atılan Küçükbalıklı Polis Merkezi inşaatı yükseliyor.

İkbal Seydi Haberi

İkbal Seydi

My Travel Seyahat Turizm Acentası ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İkbal Seydi, Salar Raımı ortaklığıyla 145 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Şişli, Ergenekon Mahallesi, Halaskargazi Caddesi'nde kuruldu. 


My Travel Seyahat Turizm Acentası ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM Otel, motel,kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj,pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibikonaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistiktesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir,kiraya...