15 / 05 / 2024

iki bayram arası körfez yatırımcısı

iki bayram arası körfez yatırımcısı

Yabancıya konut satışlarında artış beklediğini belirten Feryapı Yönetim Kurulu Üyesi Kumova, “Özellikle Ramazan ve Kurban Bayramı arasında Körfez’den büyük talep olacak” dedi.

Ford Kuga ve Puma'da Mayıs 2024'e özel çifte fırsat! Göz bebeği iki modelde de hem indirim hem de kampanya müjdesi!

Ford'un en sevilen iki modeli arasında bulunan Ford Kuga ve Puma için Mayıs 2024'te çifte fırsat sunuluyor. Peki Ford Kuga ve Puma'nın güncel fiyatları ne kadar? 

Ev sahibi ve kiracılar karşı karşıya! Aidat zamları iki tarafı karşı karşıya getirdi...

Aidatlara asgari ücret zammı sonrasında yapılan zamlar maalesef kiracılar ile ev sahiplerini karşı karşıya getirdi. Buna göre iki taraf arasında yeni bir sıkıntı da başlamış oldu. Buna göre, kiracı zamlı aidatı ödemek zorunda mı? İşte haberin detayları...

İstanbullular çifte bayram yaşayacak! İstanbul’da 23 Nisan Pazar günü nerede, hangi etkinlikler yapılacak?

Bu yıl iki bayram coşkusunu birden yaşıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de hem dini hem resmi bayram olan 23 Nisan Pazar günü İstanbullulara iki bayram coşkusunu birden yaşatmak için hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Emeklilerin gözü bu haberde! Bayram ikramiyelerine zam yapılacak mı?

İki bayram arası emeklilere yapılan zam ritüeli bu senede devam edecek. Fakat ekononik koşulların kötüye gitmesi emeklilerde bu yılki verilecek ikramiyelerde zamlı tarife olması yönünde. Peki Bayram ikramiyelerine zam yapılacak mı? İşte detaylar...

Eyüpsultan'da iki bina arasındaki istinat duvarı çöktü!

Eyüpsultan'da iki binanın arasındaki istinat duvarı çöktü. Olay yerine polis ve zabıta ekipleri çekmenin yaşandığı bölgeye güvenlik şeridi çekerek önlem aldı.

Türkiye ile Azerbaycan arasında inşaat işbirliği!

Türkiye - Azerbaycan İş Forumu'nda iki ülke arasında tarım, inşaat, tekstil gibi alanlarda karşılıklı işbirliğinin geliştirilmesi için niyet anlaşması imzalandı.

Türkiye Varlık Fonu ile Sinosure arasında 5 milyar dolarlık iş birliği mutabakatı!

Türkiye Varlık Fonu (TVF) ile Çin İhracat ve Kredi Sigortası Kurumu (Sinosure), iki ülke arasındaki ekonomik, ticari ve yatırım iş birliğini artırmak için mutabakat belgesi imzaladı.

Türkiye ile Azerbaycan arasında 15 milyar dolarlık ticaret imzası yolda!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyetin Azerbaycan'da gerçekleştireceği temaslar çerçevesinde ekonomik ilişkiler öne çıkarken, iki ülke arasındaki 15 milyar dolarlık dış ticaret hedefine ulaşmak amacıyla yeni iş birliklerine imza atılacak.

Tarihi Avrat Taşı iki bina arasında yok oluyor!

Fatih'te bulunan 'Avrat Taşı' isimli eser yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Üç katlı iki binanın arasında sıkışan tarihi yapı bakımsızlık nedeniyle neredeyse tamamen aşındı.

Kadıköy'de iki lise arasına yapılacak karma projenin planı reddedildi!

Kadıköy'de yarısında iki lisenin bulunduğu arsanın boşta kalan bölümüne AVM ve konut yapılması için planları değiştirilmişti. CHP Meclis Üyeleri konuyu mahkemeye taşıdı. İstanbul 2. İdare Mahkemesi dava konusu planların iptali yönünde karar verdi...

Adana'da iki aile arasında arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Adana Yüreğir'de iki aile arasında çıkan arazi kavgasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Polis ekipleri soruşturma kapsamında 1 şüpheliyi yakaladı...

Rusya ve Türkiye arasında yerli para birimlerinin kullanılması yönünde anlaşma sağlandı!

Rusya Maliye Bakanlığı’nın açıklamasına göre, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Rusya Maliye Bakanı Anton Siluanov, iki ülke arasındaki ödeme ve anlaşmalarda yerli para birimlerinin kullanılmasına ilişkin anlaşma imzaladı.

Kars’ta iki aile arasında arazi kavgası: 10 yaralı!

Kars'ın Selim ilçesinde, iki aile arasında arazi anlaşmazlığı çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, 2'si ağır 10 kişi yaralandı.

iki bayram arası körfez yatırımcısı Haberi

iki bayram arası körfez yatırımcısı

FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, Türkiye’de bugüne kadar yabancıların yatırım yaptığı alanın sadece alışveriş merkezleri yatırımları olduğunu belirterek gelecek dönemde konuta yönelik hareketlenmenin beklendiğini söyledi. Kumova, “Zaman içinde Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarının daha çok kazandırdığını görecekler. Dolayısıyla yabancıya konut satışlarında artış bekliyoruz. Özellikle Ramazan Bayramı ile Kurban Bayramı arasında Körfez’den büyük bir talep olacak” ifadelerini kullandı.


3 PROJEYİ TESLİM EDECEK

Sektörün kârlı olduğu algısının olduğunu anlatan Kumova “Sektörü çok kârlı sanıyorlar, herkes inşaatçı olmak istiyor. Sektöre sanayiden de girişler oldu. Sektöre girenler bir süre sonra inşaatçılığın hayal ettikleri sektör olmadığını görmeye başladı. Bu konuyla ilgili sorunlar bir yıla biter tahmin ediyorum” dedi. İstWest ve iTower’ı teslim eden Fer Yapı, bu yıl Mai Residence, Parima Ofis ve kiralamaların başladığı Premier Kampüs Ofis’i...