17 / 05 / 2024

İki Design Grup ödülleri

İki Design Grup ödülleri

Uluslararası arenanın önemli organizasyonlarından Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde (International Property Awards) 2015-2016 Avrupa ayağının sonuçları belli oldu.

Erken emeklilik formülü ayyuka çıktı: İşte gelecek sene emekli olacak o şanslı grup!

Erken emekli olmak isteyen milyonlarca kişi emeklilik fırsatlarının detaylarını merak ediyor. İşte 2024 yılında emekli olacak o şanslı grup...

Art Design, Hollanda'da mağaza açacak!

Türkiye’de kişiye özel mobilya kavramını başlatan Art Design, 2021'in ilk çeyreğinde Hollanda’da ilk yurt dışı mağazasını açmaya ve yeni bir marka kurmaya hazırlanıyor.

Art Design Mobilya ilk yurt dışı mağazasını Hollanda'da açıyor!

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

Bereket Grup bu yıl 4 kıtada faaliyet gösterecek!

Bereket Grup, bugün 125'i aşkın tesisiyle doğrudan 500, tüm iş ortaklarıyla birlikte de 2 bin 500 kişiye istihdam yaratıyor. Yurt dışında da 20 ülkeye ihracat yapan grup, bu yıl yurt dışında daha da büyümeyi planlıyor.

Ki Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ki Design Mimarlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Sümeyye Kübra İlter tarafından kuruldu.

Avcılar'da arsa anlaşmazlığı: 7 kişi yaralandı!

İstanbul'un Avcılar ilçesinde iki grup arasında arsa anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Kavga sonucunda 7 kişi yaralandı. 

Eminevim yıl sonuna kadar 500 kişiyi daha işe alacak!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “ Sayın Cumhurbaşkanımızın istihdam çağrısına destek vermek amacıyla yıl sonuna kadar 500 kişiyi daha iş imkânı sağlayacağız” dedi. 

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.

Artzen Design'dan kişisel iç mimari ve dekorasyon hizmeti!

2018 yılı sonlarında Mimar Seçil Bulcan Ürküt ve İç Mekan Tasarımcısı Elif Çelik tarafından kurulan Artzen Design,iç mimari alanında hizmet veriyor...

Art Design'dan ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti!

Art Deco tarzının Türkiye’deki en büyük öncüsü Art Design, Art Deco ve Luxury Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarına çok yönlü bakış açıları getirirken, kişiye özel ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti ile yaşam alanlarınızda fark yaratmayı hedefliyor.

Konutta yeni trend 1+1'ler!

Türkiye’deki konut trendlerinin değiştiğinin altını çizen İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimar Murat Kader, “Eskiden konut alırken evin büyük olması birinci tercihimizdi. Artık bu anlayış değişiyor'' dedi.

Azure Grup Katar’da 3 bin 200 işçiye yaşam alanı yaptı!

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Katar’daki faaliyelerine ilişkin, "Katar'da bin 700 kişilik işçi yaşam alanını hayata geçirdik'' dedi. 

İki Design Group'un Bayramoğlu projesine ödül!

İki Design Group'un Bayramoğlu karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünü almaya hak kazandı. 

İki Design Grup ödülleri Haberi

İki Design Grup ödülleri

Uluslararası arenanın önemli organizasyonlarından Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde (International Property Awards) 2015-2016 Avrupa ayağının sonuçları belli oldu.


iki design group yönetici ortağı Murat Kader, altına imza attıkları ve başarı getiren 6 projeye ait 7 ödülü ulusal, 2 ödülü de uluslararası kategoride alarak ödül sayısını 41’e çıkardı. 


70 uzmandan oluşan jürinin projeleri titiz ve keskin kriterlere dayanarak incelemesi sonrası, Türk şirketin toplamda dokuz ödül alan projeleri şöyle sıralandı: Bursa Kültür Park Tiyatrosu, Vadistanbul Bulvar, borsa İstanbul, Kıbrıs Hotel, Piyalepaşa İstanbul, Maslak Rezidans Kuleleri.

‘iki design’ farkıyla

Yapılan değerlendirmeler sonucu seçilen projelerin mimarları, yatırımcılar, mimarlar ve sektör profesyonellerinin katılımıyla düzenlenen törende ödüllerini alıyor. 

Diğer başarılı projelerin içerisinden sıyrılarak 7 kategoride ödüllendirilen iki design group mimari tasarımları uluslararası arenada büyük ilgi çekti, Avrupa’nın en iyisi ilan edilen Vadistanbul...