27 / 04 / 2024

İki Kule Yaylacık adres

İki Kule Yaylacık adres

Met-sa İnşaat tarafından hayata geçirilen Trabzon İki Kule Yaylacık projesi toplam 56 daire ve 8 dubleks daireden oluşuyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Trabzon İki Kule Yaylacık projesinde daireler 230 bin TL' den başlıyor.

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı 87 bin 327 kişi azaldı! Küçük yatırımcı satıyor, yabancı alıyor!

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısının 87 bin 327 kişi azalarak 8 milyon 486 bin 149'a indiğini açıkladı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Windsor WS 3514 5 Programlı 12 kişilik bulaşık makinesinde çılgın kampanya! Fiyatı görenlerin ağzı açık kalacak!

Yeni evlenecek çiftlerin ve evine bulaşık makinesi almak isteyen kişilerin çok sevineceği haber Windsor’dan geldi. Windsor, WS 3514 5 Programlı 12 kişilik bulaşık makinesini piyasaya sundu.

65 yaş aylığında flaş detay! Kimler yaşlılık aylığı alabilir? Yaşlılık aylığı ne zaman kesilir? Aman dikkat!

Türkiye'de yaklaşık 860 bin kişiye aylık 2 bin 348 TL tutarında yaşlılık aylığı ödeniyor. Peki yaşlılık aylığı hangi durumlarda kesilir? İşte merak edilen detaylar...

İstanbul'un vakti daralıyor! İki uzman isim kırmızı alarm verdi, milyonların hayatı tehlikede!

İstanbul'un zamanı tükeniyor... İki uzman isim kırmızı alarm verdi... Milyonların hayatı tehlikede... İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı bombayı patlattı! Başvuran kişilere tık diye 2.348 TL para verilecek!

Aile Bakanlığı bombayı patlattı! Başvuran kişilere tık diye 2.348 TL para verilecek... Hemen buraya bakın... İşte bütün ayrıntılar...

Aile Bakanlığı bu kişilere 850 TL para verecek!

Aile Bakanlığı, Türkiye'deki sosyal yardım programları kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla, İŞKUR'un işe yönlendirme hizmetleriyle iş bulan kişilere aylık 850 TL nakdi yardım yapacak.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Bu kişilere artık ödeme yok! Bakanlık kesin talimat verdi!

Devlet tarafından sağlanan destek ödemeleri hakkında beklenmedik bir duyuru yapıldı. Aile Bakanlığı, yaptığı açıklama ile bazı kişilerin ödeme alamayacağını vurguladı. Bu haber, Aile Bakanlığı tarafından destek ödeme alan kişileri yakından ilgilendiriyor. Konuyla ilgili bilinmesi gereken detaylar…

Arçelik 6144 I 4 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi n11’de uzatılmış garanti ve online teslimat sigortasıyla satışta!

Beyaz eşya kategorisinde akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, bulaşık makinesine ihtiyacı olan herkesin ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacak bir makine üretti. Bulaşık makinesi almak isteyenler tarafından büyük ilgi gören bu bulaşık makinesinin detayları ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Beko BM 3043 bulaşık makinesi kaç TL, en uygun nereden alınır? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko BM 3043 3 programlı, 13 kişilik bulaşık makinesi, etkileyici temizleme sonuçları ve uygun fiyatıyla öne çıkıyor. Peki, Beko BM 3043 bulaşık makinesi fiyatları ne kadar, en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar...

Destek ödemesi alanları şok eden açıklama! Bu kişilere artık destek ödemesi yapılmayacak!

Destek ödemesi alanlara kötü haber. Artık o kişiler başvuru yapsalar dahi destek ödemesi alamayacak. İşte detaylar!

‘Sıfır araç yok’ diyenlere flaş ceza yolda! Bu kişiler artık yandı!

Sıfır araç alırken yurttaşların yaşadığı problemler üzerine Ticaret Bakanlığı harekete geçti. ‘Sıfır araç yok’ diyenlere büyük ceza geliyor.

Ekonomist Selçuk Geçer öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe olacak! Dolar o tarihte düşebilir!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz Ekonomist Selçuk Geçer dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki dolar yatırımcıları ters köşe olacak. Dolar o tarihte düşebilir!

İki Kule Yaylacık adres Haberi

İki Kule Yaylacık adres

Trabzon İki Kule Yaylacık projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 56 daire ve 8 dublesten oluşan proje Trabzon İl'i Akçaabat İlçe' sinde yükseliyor.


Trabzon İki Kule Yaylacık projesi Karadeniz sahil yolunun hemen üzerinde yer alıyor. Projede çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, otopark, kamelyalar bulunuyor. 2 blok şeklinde yükselen projenin zemin katında alışveriş alanları bulunuyor. 


Trabzon İki Kule Yaylacık projesi Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesine 100 metre, Söğütlü atletizm sahasına 200 metre, Akçaabat merkezine 1,5 kilometre,  K.T.Ü. Fatih Eğitim Fakültesine 1 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.


Trabzon İki Kule Yaylacık projesinde daireler 230 bin TL' den başlıyor ve 400 bin TL' ye kadar yükseliyor. Projedeki daireler 2015 yılının sonunda teslim edilecek.


Trabzon İki Kule Yaylacık...