29 / 04 / 2024

ikinci bahar toki projesi

ikinci bahar toki projesi

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Türkiye’nin her yerinde yaptıkları projelerde emeklilere yüzde 25 kontenjan ayırdıklarını belirterek, “Emeklilerimiz için İkinci Bahar Projesi başlattık'' dedi.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

İkinci el otomobilde 100 ile 250 bin lira arasındaki bu modeller çok satıyor

Bahar aylarının gelmesiyle ikinci el otomobil pazarında hareketlilik başladı. Yaklaşan Ramazan bayramı ve yaz sezonu nedeniyle vatandaşlar ikinci el pazarında uygun araçlara yöneldi. Fiyatı 100 bin 250 bin arasında değişen araçlar en çok satılan otomobiller oldu.

İkinci el otomobillerde bahar ve bayram zammı! En çok satılan modeller şaşkına çevirdi

İkinci el otomobil pazarında bayram hareketliliği başladı. Yaklaşan Ramazan bayramı ve baharın gelmesiyle ikinci el otomobil pazarında dikkat çeken hareketlilikler gözleniyor. Sıfır otomobillerde yaşanan arz sorunu ve yüksek fiyatlar pazarı hızlandırdı. İşte detaylar..

TOKİ ikinci yüzde 22 indirim kampanyası 5 gün sonra bitiyor!

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ikinci yüzde 22 indirim kampanyası 5 gün sonra bitiyor.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 7 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyasını bu yıl ikinci defa başlatıyor. TOKİ'nin indirim kampanyası için başvuru tarihi 21 Eylül olarak belirlendi.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 9 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu sene ikinci defa başlıyor. İndirim kampanyasına başvurular 21 Eylül tarihinde alınmaya başlanacak. 

TOKİ ikinci indirim kampanyası 10 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek. İndirim kampanyası için başvurular 21 Eylül tarihinde başlayacak.

TOKİ'den 2021'de ikinci indirim kampanyası geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, merakla beklenen TOKİ indirim kampanyasının bu yıl ikinci defa 21 Eylül tarihinde tekrarlanacağını söyledi.

TOKİ, İzmir Kınık'ta ikinci etap çalışmalarına başladı!

TOKİ tarafından İzmir Kınık'ta hayata geçen konut projesinde ilk etap teslimi yapılırken ikinci etap için de düğmeye basıldı.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 2019 başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik ikinci indirim kampanyası başladı.

5 soruda TOKİ ikinci indirim kampanyası 2019!

TOKİ ikinci indirim kampanyası 2019 ne zaman başlayacak? TOKİ ikinci indirim kampanyasından kimler faydalanacak? TOKİ ikinci indirim kampanyasının oranı ne kadar? İşte 5 soruda TOKİ ikinci indirim kampanyası 2019...

TOKİ'den ikinci indirim kampanyası 2019!

TOKİ'nin borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenlenecek ikinci indirim kampanyası 23 Eylül'de başlıyor.

ikinci bahar toki projesi Haberi

ikinci bahar toki projesi

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Türkiye’nin her yerinde yaptıkları projelerde emeklilere yüzde 25 kontenjan ayırdıklarını belirterek, “Emeklilerimiz için İkinci Bahar Projesi başlattık. Hedefimiz gelecek 8 yıl içinde 150 bine yakın emeklimizi daha ev sahibi yapmak. Onlara ikinci baharı müjdelemek istiyoruz” dedi.


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), emeklilerin ucuz konut sahibi olabilmeleri için ‘İkinci Bahar’ projesini başlattı. TOKİ Başkanı Turan, ayda 250 TL’lik taksitlerle, 240 ay vadeli ödeme imkanı verdiklerini açıkladı.


TOKİ Başkanı Ergün Turan, “Emeklilerimize uygun ödeme koşullarında; 250 TL’den başlayan taksitler ve 240 aya varan vadelerle konut sahibi olma imkanı sunuyoruz” dedi. 


HER YERDE YÜZDE 25 EMEKLİLERİN

TOKİ Başkanı Turan, konutların hangi şartlarla alınacağına yönelik açıklamalarda bulundu. Turan, “Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı olarak, insanlarımızın en temel gereksinimi olan barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla...