27 / 04 / 2024

ikinci el araba

ikinci el araba

Artan otomobil fiyatlarının aksine uygun fiyatlı şekilde araba sahibi olmak isteyen kişilerin yeni adresi araba galerileri ve araç ilan sitelerinin haricinde bu kez Ticaret Bakanlığı oldu. İşte detaylar…

Otomobil fiyatlarındaki ani düşüş şaşırttı! Araç alacaklara müjde! Tarih açıklandı!

Araç alacak vatandaşların beklediği haber sonunda geldi. Otomobil fiyatlarında düşüşler yaşanmaya başladı. İşte detaylar!

İkinci el ve sıfır araç almak isteyenler dikkat! Tarih verildi, o aydan sonra... 

Sıfır araçlara yapılan düzenlemeden sonra al-sat yapan vatandaşlar ikinci el araç piyasasından çekildi. Böylece ikinci el araçların fiyatında düşüş yaşandı. Sektör temsilcileri bu düşüşün araç almak için tam zamanı olduğunu belirtti.

2.el otomobil fiyatlarında ters rüzgarlar! Şimdi aldınız aldınız yoksa…

İkinci el araba fiyatları pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Araba almak isteyenler merakla 2.el araç fiyatlarını takip ediyor. İşte detaylar!

Otomobil fiyatları 100 bin lira düştü! Şimdi tam zamanı! 15 Eylül’e kadar vaktiniz var

Ticaret Bakanlığı’nın 15 Eylül itibarıyla yürürlüğe sokacağı 6 ay 6 bin kilometre şartı sebebi ile galericiler ellerindeki sıfır araçları satmanın telaşına düştü. Bu otomobillerin 15 Eylül’e kadar satılabilmesi içinse fiyatlarda 100 bin liraya kadar indirime gidildi.

İkinci el araç almanın tam zamanı mı? Ne zaman araba almalıyız? Fiyatlar daha da mı düşecek?

Devlet eli ile ikinci el otomobil satışlarına 6 ay ve 6 km şartı gelmesi ile birlikte piyasada büyük fiyat düşüşlerinin yaşandığı görülüyor. Peki, araba almak için doğru zaman mı? Ne zaman araba almalıyız? İşte detaylar…

Artık araba almak daha kolay hale geliyor! Bu haber okunmadan araba alınmaz

Ticaret Bakanlığı'nın araç satışında almış olduğu tedbirler kapsamında otomobil piyasasına olumlu sonuçlar gelmeye başladı. İşte detaylar…

İkinci el araba almak isteyenler bu kadarını beklemiyordu! Son tarih açıklandı!

İkinci el araba almak isteyenlere özel bir açıklama geldi. Bu açıklamayı Ticaret Bakanlığı yaptı. İşte detaylar!

İkinci el otomobil satışında yeni dönem! Otomobilde fiyatları düşürecek yönetmelik geldi

Resmi Gazete'de bu gece yayımlanan düzenlemeye göre; ikinci el otomobiller ilk tescil gününden itibaren altı ay ve 6 bin kilometre dolmadan satılamayacak. İşte detaylar…

Artık 400 bin liranın altında sıfır araç bulmak imkansız! İşte 2022 Temmuz ayı sıfır araba fiyat listesi

Artan kur ve dünyadaki siyasi dalgalanmalar sebebiyle araba fiyatları da artık cep yakarken, vatandaş ilgisini ikinci el otomobile yöneltmiş durumda. Peki, 2022 Temmuz ayı araba fiyat listesi ne durumda? İşte detaylar…

İkinci el araba ve sıfır arabalar hakkında flaş gelişme! Harita belirlendi…

Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarında son gelişmeler neler? Araba almak isteyenlere kötü haber geldi. Zamlar kapıda. İşte merak edilen zam detayları!

İkinci el araba alacaklar dikkat! Fiyatlarla ilgili önemli gelişme...

Doların hızla tırmanışa geçmesi ve sıfır araba fiyatlarının ateş pahası haline gelmesinin ardından vatandaşlar da rotayı ikinci el araba pazarlarına çevirdi.

İkinci el araba piyasasının röntgeni çekildi: Fiyatlar düşüyor, ilan sayısı azalıyor!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM), ikinci el otomobil piyasasıyla ilgili rapor hazırladı. Rapora göre ikinci elde fiyatlar düşerken, ilan sayısı gittikçe azaldığı belirtildi.

İkinci el otomobil fiyatları düşmeye devam edecek mi? Araba almak isteyenler o tarihi beklesin!

Otomobil fiyatlarındaki fahiş artışları engellemek için alınan önlemler sonuç vermeye başladı ve araba fiyatları düşmeye başladı. Peki ikinci el araba fiyatları düşmeye devam edecek mi?

Araba almak isteyenler dikkat! İkinci el araba fiyatlarındaki düşüş yavaşladı mı?

Araba almak isteyen binlerce kişi otomobil piyasasındaki gelişmeleri yakından takip ediyor. VavaCars'ın, ikinci el araç piyasasının nabzını tutan ekim ayı VavaAI fiyat endeksi verilerine göre ekim ayında ikinci el araba fiyatlarında düşüş yaşandı.

İkinci el otomobil piyasasında köpük söndü! Araba almak isteyenlere indirim üstüne indirim fırsatı sunuluyor!

İkinci el araba piyasasındaki yüksek fiyatlar Ticaret Bakanlığı'nın denetimleri ile giderilirken otomobil satan firmalardan da üst üste indirim haberleri gelmeye başladı.

İkinci el araba piyasası yüzde 10 geriledi! Arabasını satamayanlar arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı!

İkinci el otomobil piyasasına yönelik önemler alınmaya devam ediyor. Son önemlerden sonra ikinci el araba piyasası yüzde 10 gerilerken, galericilerin de içinde bulunduğu araba satıcıları arabalarını arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı.

İkinci el araç piyasası bekleme dönemine geçti! Yatırımcı azaldı, satışlar yavaşladı!

Ticaret Bakanlığı'nın ikinci el araba piyasası ile ilgili aldığı önlemlerden sonra ikinci el araba piyasasında yatırımcılar azaldı ve satışlarda azalma meydana geldi. Peki ikinci el otomobil fiyatları düştü mü? İkinci el otomobil fiyatları ne olacak?

İkinci el araba fiyatları uçuşa geçti; Peki bu yükseliş ne kadar daha sürecek? İkinci el araba fiyatları düşecek mi?

Döviz kurundaki yükseliş hızının yavaşlamasıyla ikinci el otomobiller de altın, dolar, euro gibi bir yatırım aracı oldu.

İkinci el araba piyasasında büyük hareketlilik! Yüzde 100'e çıktı

İkinci el araba satışlarında beklenmedik bir hareketlilik yaşanıyor. Yüksek talep ve tedarik sorunlarından kaynaklı sıfır otomobil alamayan vatandaşlar mayıs ayının ortasından önce ikinci el otomobil almak için adeta zamanla yarışıyor.

İkinci el araba almak isteyenlere kötü haber! Peş peşe açıklandı! Fiyatlar yüzde 4 arttı!

İkinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında fiyatlar bir önceki aya kıyasla yüzde 4 artış kaydetti. İkinci el araba almak isteyenler hemen baksın! Veriler peş peşe açılandı. İşte detaylar.

Bayram öncesi ikinci el araba fiyatlarında değişiklik! İşte yeni tarih için detaylar!

Bayram öncesi ikinci el araba fiyatları da değişiklik göstermeye başladı. Araba alacakların dikkatine, sizler için yeni bir tarih açıklandı. Peki bu açıklanan tarihte son durum belli olacak mı?

İkinci el otomobil alacaklar o bankadan size özel kredi! Üstelik borçları erteleme imkânı var

Vakıfbank’tan araba almak isteyenler için özel kredi fırsatının detayları açıklandı. Herkes yaşam kalitesini yükseltmek için bir araba sahibi olmak istiyor. Çoğu zaman bu araba tercihi ikinci el otomobillerden yana oluyor. Herkes kolayca araba sahibi olabilsin diye Vakıfbank’ın yüz güldüren kredi ha

Sıfır araçlardan sonra şimdi de ikinci ellerde zam şoku! Artık ikinci el araç almak isteyenler servet ödeyecek!

Sıfır otomobilde temin sorunu devam ederken ikinci el araba fiyatları sadece Ocak ayında yüzde 6 arttı. Sektör temsilcileri ise sıfır otomobillerdeki temin sorununun ikinci ele de yansıdığını belirtiyor. İşte detaylar...

İkinci el araç almayı düşünenler duyduklarınıza inanamayacaksınız! Yapılanları satıcılar tek tek itiraf etti!

Sıfır araçların artan fiyatlarına karşın, araba almak isteyenler ikinci ele yöneldi. Ancak ikinci el araçlara da çok fazla talep olunca, bu sefer ikinci el piyasası da aldı başını gitti. İşte detaylar!

ikinci el araba Haberi

ikinci el araba

Türkiye'de tedarik sorunları yolcu ve hafif ticari araç üretimini olumsuz yönde etkilerken iç pazarda yaşanmış olan araç, akaryakıt fiyatlarındaki artış ve ihracatın yüzde 60'dan fazlasının da gerçekleştirildiği Avrupa ülkelerindeki daralma da satışları negatif etkiliyor. Nisan 2022 itibarı ile birlikte ikinci el araç pazarındaki KDV'nin yüzde 1'den yüzde 18'e yükseltilmesi otomotive olan talebi kısıtlamakta.

YÜZDE 20 ZAM YOLDA

Otomobil fiyatlarına gelmiş olan zamların ardından sonrasında vatandaşlar ise sıfır kilometre araba almakta son derece güçlük çekiyor. Sıfır araçtaki artışların ise ikinci el otomobillere de yansıması ile birlikte vatandaşlar uygun fiyatlı otomobil modellerini elde etmenin yollarını araştırıyor. Otomobil sektörü temsilcileri de sıfır araçlar için yıl sonuna kadar yüzde 20’lik bir fiyat artışının olacağının altını çizerken bu durumun ise ikinci el araç fiyatlarına da yüzde...