29 / 04 / 2024

İkinci el otomobil alacaklar o bankadan size özel kredi! Üstelik borçları erteleme imkânı var

İkinci el otomobil alacaklar o bankadan size özel kredi! Üstelik borçları erteleme imkânı var

Vakıfbank’tan araba almak isteyenler için özel kredi fırsatının detayları açıklandı. Herkes yaşam kalitesini yükseltmek için bir araba sahibi olmak istiyor. Çoğu zaman bu araba tercihi ikinci el otomobillerden yana oluyor. Herkes kolayca araba sahibi olabilsin diye Vakıfbank’ın yüz güldüren kredi ha



Otomobil sahibi olmak isteyen birçok kişi bankaların vereceği kredi fırsatlarını düzenli olarak araştırıyor takip ediyor. Bu durumda Vakıfbank, ikinci el taşıt kredisi kampanyasını duyurdu. Kredi detaylarını internet sitesi üzerinden açıklayan banka, araba almak isteyen herkesi davet ediyor.

İkinci el otomobil alacaklar o bankadan size özel kredi! Üstelik borçları erteleme imkânı var

,Vakıfbank ikinci el araba kredi koşulları

Herkesin bir otomobile sahip olmayı istedi zamanlarda kişilerin tercihi genelde temiz ikinci el otomobillerden yana oluyor. İkinci el otomobillerin de fiyatları neredeyse sıfır otomobillere yakın. Vakıfbank müşterilerine yüz ve cep güldüren kredi imkanını sunuyor. Sahip olacağınız kredi imkanıyla dilediğiniz arabaya kısa süre içinde kavuşabilirsiniz.

Kredi koşullarını merak edenler ise Vakıfbank üzerinden araştırmalara başlıyor. Peki Vakıfbank kredi başvuru koşulları nelerdir? 

Vakıfbank müşterilerine sunduğu imkânı belli koşularla garantileme adımına giderken ortaya bazı koşullar çıkıyor. Kredi imkanından yararlanabilmek için de bu koşulları kabul ederek yerine getirmeniz gerekiyor. Bu koşulların temelinde ödeme şekilleri ortaya çıkıyor.

Kredinizi; aylık eşit taksitli olacak şekilde, 3 ay ödemesiz dönemlik aylık eşit taksitle, 3 ayda bir taksitle, son taksit balon ödemeli ve değişken taksitli olarak geri döneme seçenekleriniz bulunmaktadır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön