15 / 05 / 2024

İkinci el otomobil alacaklar o bankadan size özel kredi! Üstelik borçları erteleme imkânı var

İkinci el otomobil alacaklar o bankadan size özel kredi! Üstelik borçları erteleme imkânı var

Vakıfbank’tan araba almak isteyenler için özel kredi fırsatının detayları açıklandı. Herkes yaşam kalitesini yükseltmek için bir araba sahibi olmak istiyor. Çoğu zaman bu araba tercihi ikinci el otomobillerden yana oluyor. Herkes kolayca araba sahibi olabilsin diye Vakıfbank’ın yüz güldüren kredi ha



İkinci el otomobil alacaklar o bankadan size özel kredi! Üstelik borçları erteleme imkânı var

İkinci el araba kredisi kampanya koşulları

İkinci el araba almak için kredi koşulları bulunmaktadır. Bu koşullar ikinci el taşıt kredisi azami tutarı satın alınacak aracın kasko değeri üzerinden,

0-400.000 TL aralığında olan taşıtlar için değerin azami %70, 400.001-800.000TL aralığında %50sine kadar 800.001-1.200.000 aralığında %30’una kadar, 1.200.001-2.000.000 aralığında %20 sine kadar taşıt kredisi kullanımı yapılabilir. Vade ayı alınan aracın fiyatına göre 12 ila 48 ay arasındadır. 

Vakıfbank sahip olduğu kredi politikaları kapsamında yapılan başvuruları da serbest olarak değerlendirme hakkına sahiptir.

Ziraat Bankası’ndan araba sahiplerine dev kampanya! Akaryakıt kampanyasında işte detaylar

Araba kullananlara çok kötü haber! Cezası 4.064 TL oldu sakın yapmayın

BMW X7'ye bir araba fiyatı kadar Şubat zammı geldi! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön