29 / 04 / 2024

Ziraat Bankası’ndan araba sahiplerine dev kampanya! Akaryakıt kampanyasında işte detaylar

Ziraat Bankası’ndan araba sahiplerine dev kampanya! Akaryakıt kampanyasında işte detaylar

Araç sahibi olanlar için Ziraat Bankası’nın herkesi mutlu eden bir haber duyurusunda bulundu. Duyuruyu internet sayfası üzerinden yapan banka okuyanlarının yüzünü güldürdü.



Ziraat Bankası müşterilerini düşünerek, araç sahibi olan herkes için dikkat çeken akaryakıt kampanyasını gündeme getirdi. Banka kampanyasının detaylarını şu şekilde açıkladı: 250 TL ve üzeri dördüncü olarak yapılan akaryakıt ya da otogaz harcamalarında 75TL Bankkart lira hediye edeceğiz.

Ziraat Bankası’ndan araba sahiplerine dev kampanya! Akaryakıt kampanyasında işte detaylar

Ziraat Bankası Bankakart Kampanyası Katılım

Ziraat Bankası müşterileri kampanyayı duyar duymaz detayları araştırmaya başladı. Ziraat Bankası araç sahibi müşterilerinin yüzünü güldüren kampanyasının detaylarını bu imkân kolay yararlanılması için açıkladı. Kampanyaya katılmanız için yapmanız gereken ufak işlemler olduğunu bildirdi. Bu işlemlerin başında yapmanız gerekenin Bankkart mobil ya da bankkart.com.tr’den katılım sağlamanız gerektiğini bildirdi.

Yüzleri ve cepleri güldüren kampanyanın ne kadar süre devam edeceği de banka müşterilerinin ikinci mutluluğu yaşamasına sebep oldu. Kampanyanın geçerlilik tarihi 16 Şubat-31 Mart olarak belirlendi.  Verilen bu sürede üyeliğiniz itibari ile son geçerlilik tarihine kadar yararlanabilirsiniz. Ziraat Bankası araç sahibi olan müşterilerinin kaçırmaması gereken bir kampanya olduğunu bildirdi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön