16 / 05 / 2024

Ziraat Bankası’ndan araba sahiplerine dev kampanya! Akaryakıt kampanyasında işte detaylar

Ziraat Bankası’ndan araba sahiplerine dev kampanya! Akaryakıt kampanyasında işte detaylar

Araç sahibi olanlar için Ziraat Bankası’nın herkesi mutlu eden bir haber duyurusunda bulundu. Duyuruyu internet sayfası üzerinden yapan banka okuyanlarının yüzünü güldürdü.



Ziraat Bankası’ndan araba sahiplerine dev kampanya! Akaryakıt kampanyasında işte detaylar

Kampanya içerikleri nelerdir?

Ziraat Bankası kullanıcılarının yararlanabilecek olduğu kampanya müşteriler tarafından hızla ilgi görmeye devam ediyor. Haber yayınlandığı andan itibaren katılım sağlayanlarla birlikte yeni katılımlarda oldukça hızlı şekilde sağlanıyor. 

Ziraat Bankası tarafından yapılan dev kapmanya içerikleri gündemde yerini almaya devam etmektedir. Bankkartınız ile anlaşmalı olan akaryakıt istasyonlarında tek seferde yapmış olduğunuz 250 TL’lik harcamalar ve 4. Yapacağınız akaryakıt ve otogaz harcamalarınıza ek olarak tam 75TL Bankkart lira verilecektir.

Yapılan bu kampanya Ziraat müşterilerini kapsamaktadır. Müşteri Bankkart üzerinden alışveriş sonucu en fazla 75TL kazanabilir. Müşterinin yapacağı işlemler Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinden ve Bankkart POS’un yapılması kampanyadan yararlanmak için gereklidir.

İşleminiz aynı gün içerisinde aynı iş yerin için sadece bir kez kampanya kapsamına dahil edilecektir. Bankkart seçeneklerinden genç, başak, business kullanıcıları hem kredi hem banka kartı özelliğinden de yararlanacaktır.

Benzin, motorin, LPG'de indirim var mı? Akaryakıtta son dakika! BP, Opet, PO, Total 28 Şubat 2023 fiyat listesi

EPDK’dan çok konuşulacak akaryakıt açıklaması! Araç sahipleri neye uğradığını şaşırdı!

Akaryakıt fiyatlarına art arda 2. indirim geldi! 27 Şubat 2023 güncel LPG, motorin ve benzin fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön