03 / 05 / 2024

O bankadan ertelemeli kredi imkânı! Üstelik borçları erteleme imkânı var!

O bankadan ertelemeli kredi imkânı! Üstelik borçları erteleme imkânı var!

Ülkemizde yaşanan deprem dolayısıyla bir yıl boyunca ödemesiz olarak çekilecek kredi imkânı ve faizsiz olarak ertelenecek borçlar bankalar tarafından gündeme getirildi.



Kahramanmaraş merkezli başlayan ve 10 ilimizde meydana gelen deprem sonrasında devlet ve millet bir araya gelerek yardım için seferber oldu. Bütün güçler birleştirerek deprem bölgeleri için mücadele edildi. Bu mücadeleye bankalar kayıtsız kalmayarak sağladıkları imkanlarla destek oldular.

O bankadan ertelemeli kredi imkânı! Üstelik borçları erteleme imkânı var!

Bankalar ne yapıyor?

Ülkemizde yaşanan iki büyük depremle birlikte ortaya çıkan milyonlarca insanın mağduriyeti. Halkımız ve milletimiz duyarsız kalmadı ve güçlerini her alanda birleştirdi. Depremi yaşayan vatandaşlarımızdan kırk bini hayatını, hayata tutunabilenler ise işini ve evini kaybetti.

Yaşanan kayıplar, maddi ve manevi açıdan olmak üzere büyük yaralara ve kayıplara sebep oldu. Yaşanan kayıplara bir şekilde destek olunabilmesi adına maddi açıdan da destekler başladı.
Depremzedeler için yapılan maddi desteklere bankalar da sunduğu imkanlarla destek oldu. Yaptıkları desteği şu açıklamayla belirttiler. Depremzede vatandaşlar için bir yıl ödemesiz ve otuz altı ay vadeli destek kredisi imkânı. Aynı zamanda depremzedelerin sahip olduğu borçlarında faizsiz olarak ileri bir tarihe ertelenecektir.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön