17 / 05 / 2024

O bankadan ertelemeli kredi imkânı! Üstelik borçları erteleme imkânı var!

O bankadan ertelemeli kredi imkânı! Üstelik borçları erteleme imkânı var!

Ülkemizde yaşanan deprem dolayısıyla bir yıl boyunca ödemesiz olarak çekilecek kredi imkânı ve faizsiz olarak ertelenecek borçlar bankalar tarafından gündeme getirildi.



O bankadan ertelemeli kredi imkânı! Üstelik borçları erteleme imkânı var!

Destek bankaları

Ülkemizde yaşanan deprem sonucunda depremzedelere yapılan destekler arasında maddi desteklerde oldukça önemli bir yere sahip oldu. Destekler arasında gelire sahip olunurken borçların da insanları düşündürüp perişan hale getirildiği görüldü. Depremzedelere destek olmak amacıyla iş bankası tarafından başlatılan Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Gazientep, Osmaniye ve diğer depremden etkilenen iller için kredi ve kredi kartı ödemelerinin 6 ay ertelenme imkânı, farklı imkanlarla desteklendi.

Bunun birlikte deprem sırasında hayatını kaybeden müşterilerin bütün sahip olduğu kredi hesapları borçları ek hesapları yakın bir kişiye aktarılması yerine silineceği de belirtildi. 

Vakıfbank bu kampanya kapsamında ek olarak deprem sırasında hasar gören kişilere ailelere 6 ay geri ödemesiz olacak şekilde tam 36 ay vadeli kredi desteği sunacağını da açıkladı.

Depremzedelere sağlanan kamyalar doğrultusunda benzer imkanlarla destek sağlan bankaların tamamı ise İş Bankası, TEB,Garanti, Vakkıfbank, ve Ziraat Bankası olarak belirtildi.

Sonunda herkes ev sahibi olacak! O Banka öyle bir faiz veriyor ki, hemen başvur

Ziraat Bankası’ndan araba sahiplerine dev kampanya! Akaryakıt kampanyasında işte detaylar

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Son dakika! 1 Mart'a kadar vaktiniz var!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön