05 / 05 / 2024

Borç batağına girenlere o bankadan bomba kampanya!  Faizsiz kredi için bakın ne kadar verecek!

Borç batağına girenlere o bankadan bomba kampanya!  Faizsiz kredi için bakın ne kadar verecek!

Borcu olanlar kredi alarak borçlarını kapamayı amaçlıyor. Bu süreçte borcu olanların kredi alması zor olabilirken ING Bank faizsiz kredi imkânı ile dikkatleri üzerine çekti. Bir miktara kadar faizsiz kredi verdiğini ifade eden ING Bank yeni kampanyası ile ilgi topladı. 



Borcu olan pek çok kişi bu borçlarını ödeyememekle birlikte günlük hayatında da enflasyon nedeniyle zorlanıyor. Bu nedenle bir kredi almak ve bu kredi ile borcunu ödemek isteyen birçok kişi bulunuyor. ING Bank, ilaç gibi gelen kampanyası ile borcu olanlara müjdeyi verdi. ING Bank anında ve faizsiz ihtiyaç kredisi verdiğini belirterek birçok kişiyi meraklandırdı. İşte detaylar…

Borç batağına girenlere o bankadan bomba kampanya!  Faizsiz kredi için bakın ne kadar verecek!

Acil nakit ihtiyacına müjdeli haber!

ING Bank müjdeli haberi verdi ve borçlulara kredi imkanını açıkladı. ING Bank, kendi müşterileri için borç ödeme kredisi vereceğini ifade etti. Bu kredi ihtiyaç kredisi kapsamına dahil olup faizsiz ibr şekilde verilecek. Şartları eksiksiz olarak karşılayan ING Bank müşterileri için anında ödeme yapılacağı da açıklandı. Genel merkezi Hollanda olan ING Bank, Türkiye’de hali hazırda müşterisi olan kişiler için kolaylıklar sunmaya devam ediyor. Acil nakit ihtiyacı ve borç ödemelerinde kolaylık amacıyla oluşturulan yeni kampanya 5000 TL olarak iddia edildi. 5000 TL acil ihtiyaç durumunda sıfır faiz uygulanacağı ifade edildi. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön