19 / 05 / 2024

Borç batağına girenlere o bankadan bomba kampanya!  Faizsiz kredi için bakın ne kadar verecek!

Borç batağına girenlere o bankadan bomba kampanya!  Faizsiz kredi için bakın ne kadar verecek!

Borcu olanlar kredi alarak borçlarını kapamayı amaçlıyor. Bu süreçte borcu olanların kredi alması zor olabilirken ING Bank faizsiz kredi imkânı ile dikkatleri üzerine çekti. Bir miktara kadar faizsiz kredi verdiğini ifade eden ING Bank yeni kampanyası ile ilgi topladı. 



Borç batağına girenlere o bankadan bomba kampanya!  Faizsiz kredi için bakın ne kadar verecek!

Banka yetkililerinden kampanyaya yönelik açıklama

İhtiyaç kredisi kapsamına giren bu kredinin Turuncu Ekstra içerisinde olacağını belirten banka yetkilileri, kredide faizsiz imkanını sunarken duruma göre indirimli faz oranı seçeneğinin de olabileceğini belirtti. Başvuru koşullarından en önemlisi kişinin ING Bank’a dahil olmasıdır. Ardından ise Turuncu Ekstra kapsamında harcamaların 2000 TL’ye kadar olan kısmının b kart ile yapılmasıdır. Turuncu Ekstra banka kartı olan kişiler bu harcamaları ile 5000 TL’ye kadar faizsiz kredi alabilirler. Acil nakit başvurusu olarak da nitelendirilen bu başvuruda şartlar sağlandığı takdirde kredi miktarının hesaba geçmesi saniyeler alacak. Anında kredi imkanında sıfır faiz ile faydalanmak isteyenler ING Bank’a yöneldi ve şartları inceledi. 

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Son dakika olarak yeni bir kampanya açıklandı! 31 Mart'a kadar vaktiniz var!

Sonunda herkes ev sahibi olacak! O Banka öyle bir faiz veriyor ki, hemen başvur

Ziraat Bankası’ndan araba sahiplerine dev kampanya! Akaryakıt kampanyasında işte detaylar


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön