07 / 05 / 2024

iklimlendirme fuarı

iklimlendirme fuarı

Systemair HSK, 7 – 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo’da düzenlenen ve iklimlendirme sektörünün önde gelen üreticilerini buluşturan ISK–SODEX Fuarı’nda yerini alıyor.

Mıtsubishi Electric Klima Sistemleri SODEX 2014'te!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, İstanbul CNR Expo’ da 07 - 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda 8. salonda yer alan A08 numaralı stantta ürünlerini sergileyecek.

İklimlendirme ve tesisat sektörü ISK-SODEX 2014’te buluşuyor!

Antigua, Haiti, Bermuda Adaları ile São Tomé ve Príncipe Demokratik Cumhuriyeti’nin de aralarında bulunduğu 186 ülkeye ihracat yapan iklimlendirme ve tesisat sektörü ISK - SODEX 2014’te bir araya geliyor.

ODE Yalıtım'a ISH 2017’de büyük ilgi!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE, dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarı olan ISH 2017’de büyük ilgi gördü.

ISH 2017 Fuarı'na partner ülke Türkiye olacak!

Türkiye , dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarlarından Banyo, Yapı, Enerji, Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı (ISH) 2017'de partner ülke olacak.

Türkiye ISH 2017 Fuarı'na partner ülke olacak!

Türkiye, dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarlarından Banyo, Yapı, Enerji, Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı (ISH) 2017'de partner ülke olacak.

Wilo Sodex 2014 Fuarı'na katıldı!

Pompa sistemleri sektörünün lider şirketi olan WILO, iklimlendirme ve tesisat alanlarında faaliyet gösteren onlarca firmayı bir araya getiren ISK - SODEX 2014 Fuarı’na katılım sağladı.

Systemair HSK, ISK–SODEX Fuarı’nda yerini alıyor!

Systemair HSK, 7 – 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo’da düzenlenen ve iklimlendirme sektörünün önde gelen üreticilerini buluşturan ISK–SODEX Fuarı’nda yerini alıyor.

Systemair HSK SODEX Fuarı’nda!

İklimlendirme sektörünün global markalarından Systemair HSK, 7–10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo’da düzenlenen ve iklimlendirme sektörünün önde gelen üreticilerini buluşturan ISK–SODEX Fuarı’na katılıyor.

Demirdöküm İran'ın en büyük HVAC Fuarı'ndaki yerini aldı!

DemirDöküm, Ortadoğu’nun önemli iklimlendirme pazarlarından biri olan İran’ın başkenti Tahran’da, 17 -20 Ekim 2013 tarihleri arasında bu yıl 12.’si düzenlenen Uluslararası Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve İklimlendirme Fuarı’na katıldı....

ISK-SODEX 2012 Fuarı'nda 1.2 milyar dolarlık işbirliği!

İhracatın parlayan yıldızı iklimlendirme, tesisat ve soğutma sektörü, Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı'nda (ISK - SODEX 2012) bir araya geldi

I-Deco fuarı aralıkta açılacak!

I-Deco İstanbul Dekorasyon, Mobilya ve Tasarım Fuarı, 8-12 Aralık tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenecek

 

Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı 30 Eylül'de başlıyor

Arkitera Mimarlık Merkezi ile Clarion Survey, güçlerini Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı için birleştirdi

Paintİstanbul fuarı İstanbul'da yapılacak

Paintİstanbul fuarı 23-26 Eylül'de Lütfi Kırdar'da yapılacak

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı 15-17 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek

EPOS, İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı'nda!

İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı, 16-17 Haziran 2010 tarihlerinde gerçekleştiriliyor

iklimlendirme fuarı Haberi

iklimlendirme fuarı

İklimlendirme sektörünün global markalarından Systemair HSK, 7–10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo’da düzenlenen ve iklimlendirme sektörünün önde gelen üreticilerini buluşturan ISK–SODEX Fuarı’nda yerini alıyor. Systemair HSK fuarda;  Klima Santralleri,  Soğutma Grupları,  Fanlar,  Hava Dağıtım Elemanları ile “Sağlığı Düşünen, Tüketimi Düşüren” sloganıyla satışına başladığı ve ilk defa konutlara gireceği yeni ürünü “Konut Tipi Klima Santralleri”ni tanıtacak.

ISK–SODEX Fuarı’nda Systemair HSK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vural EROĞLU ile birlikte 2 numaralı salonda yer alan B16 standında...