01 / 05 / 2024

İlahiyat Fakültesi

İlahiyat Fakültesi

Cevdet Yılmaz, "Biz her şeye rağmen terörle mücadelemizi, diğer taraftar da kalkınma mücadelemizi sürdüreceğiz. Kalkınmanın temelinde bu emniyet ve adalet var. dedi

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Külliyesi'ndeki cami yükseliyor!

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Külliyesi içinde yer alan cami inşaatı devam ediyor. Cami inşaatı ile ilgili bir açıklama yapan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir; hayırseverleri bağış yapmaya davet etti.

Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi inşaatında iş kazası yaşandı!

Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi inşaatında yüksekten düşen bir işçi ağır yaralandı. İşçi olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yan inşaattaki işçiler ise kazaya rağmen baretsiz çalışmaya devam etti

YDÜ İlahiyat Fakültesi yeni binasına taşındı!

Aynı zamanda Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ilk ilahiyat fakültesi olan YDÜ İlahiyat Fakültesi, bundan sonra daha önce Denizcilik Fakültesi olarak hizmet veren binada eğitim verecek. İ

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi açıldı!

Deprem riski nedeniyle yıkılarak yeniden yapılan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla ibadete açıldı.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi açıldı!

Deprem riski nedeniyle yıkılarak yeniden yapılan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla ibadete açıldı.

Üsküdar İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii ne zaman açılacak?

Üsküdar’da yapımı tamamlanan yeni Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı ilk cuma namazının kılınmasıyla açılıyor.

Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin temeli atıldı!

Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinin temeli katılımcıların büyük coşku ve mutluluğu eşliğinde butonlara basılmasıyla atıldı.

ASÜ İslami İlimler Fakültesi'nin kaba inşaatı bitti!

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, inşaatı devam eden İslami İlimler Fakültesi'nde incelemelerde bulundu. Şahin, burada yaptığı açıklamada, binanın kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi'nin temeli 27 Ağustos'ta!

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, oda tarafından yaptırılacak MATSO Turizm Fakültesi'nin temelinin 27 Ağustos Perşembe günü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılacağı törenle atılacağını bildirdi.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli ne zaman atılacak?

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından YAPTIRILAN Manavgat MATSO turizm Fakültesi’nin temeli Perşembe günü atılacak.

MATSO Turizm Fakültesi'nin temeli 27 Ağustos'ta atılacak!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından YAPTIRILAN Manavgat MATSO turizm Fakültesi’nin temeli Perşembe günü atılacak. Ahmet Boztaş, “MATSO turizm Fakültesi’nin 27 Ağustos Perşembe Günü saat 17.30 temelini atıyoruz." dedi.

İTÜ İnşaat Fakültesi'nden Gültekin Oskay'ın ailesine taziye!

İTÜ İnşaat Fakültesi öğrencileri, vefat eden sınıf arkadaşları Gültekin Oskay'ın ailesine başsağlığı diledi.

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi binasına destek çağrısı!

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, hayırseverlerin desteğiyle yapımı başlayan fakülte binasına destek olacaklar için mevlit ve hatim programları düzenleyeceklerini açıkladı.

İlahiyat Fakültesi Haberi

İlahiyat Fakültesi

Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi temel atma törenine katılan Kalkınma Bakanı  Cevdet Yılmaz, üniversitelere çok ciddi ödenekler ayırdıklarını belirterek,  Siirt Üniversitesi'ne 2007 yılından bu yana 173 milyon lira ödenek aktarıldığını söyledi. Yılmaz, "Bu kadar üniversitelere fedakarlık yapıyoruz, üniversitelerden de 3 şey istiyoruz. Birincisi mevcut bilgiyi yeni nesillere en iyi şekilde aktarmalarını istiyoruz. İkinci beklentimiz, mevcut bilgilerin üzerine yeni bilgi eklemeleridir. Buna araştırma fonksiyonları diyoruz. Üçüncü bir fonksiyonu var üniversitelerin, o bölüm de bakanlığımla ilgilidir. Oda kalkınama fonksiyonudur. Sadece mevcut bilgili aktarmasın üniversite. Bilgiyi de kullanarak sorun çözsün üniversitemiz" dedi.


Konuşmasında terörle mücadeleye de değinen  Bakan Yılmaz, emniyetin olmadığı yerde hiçbir şeyin olmayacağını da belirterek terör eylemleri yapanlar, insanların canına malına zarar verdiklerini erdikleri gibi bu yörenin gelişmesine kalkınmasına da büyük darbe...