04 / 05 / 2024

ilave istihdam kredi desteği

ilave istihdam kredi desteği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ucuz konut kredisi uygulamasının müjdesini vermişti. İlave istihdama ucuz kredi desteği bayram sonrası başlıyor. İşe alınan her işçinin primi, kamu bankalarından bir yıl süreyle kullanılacak krediden düşülecektir.

Kredi kartında yeni dönem! Alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı değişiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan "2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı", Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre kredi kartıyla alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı için ilave önlem alınabilecek.

Deprem bölgesine 25 bin ilave istihdam geliyor! Resmen açıklandı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, deprem felaketinden etkilenen 11 kent için yeni istihdam paketini devreye sokacaklarını açıkladı. Bakan Bilgin, "Deprem bölgesinde 25 bin istihdam paketini açacağız” dedi.

İşbankası kredi borçlarını siliyor! İşte gündeme düşen açıkalma!

İş Bankası Grubu, depremlerde hayatını kaybeden müşterilerinin tüm bireysel kredi borçlarını silme kararı aldığını, bölgede üretim ve istihdam seferberliğini başlatmak için de ilk aşamada 10 milyar TL’lik kaynak ayırdığını duyurdu.

Tarım Kredi'nin 2023 yılı yatırım hedefi 5 milyar lira!

Tarım Kredi Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Türkiye'nin en önemli oyuncularından olmayı hedeflediklerini söyleyerek, bu seneki toplam yatırım tutarlarının 2,5 milyar liraya ulaştığını, gelecek sene de ilave 5 milyar liralık yatırım yapacaklarını kaydetti.

Faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz 110 bin TL'lik kredi desteği müjdesi! Dikkat son gün...

KOSGEB aracılığıyla Kovid-19 salgınından olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin TL, kadın istihdamında ise 110 bin TL faizsiz ve 2 sene geri ödemesiz kredi desteği sunulacağı duyuruldu. İşte tüm ayrıntılarıyla destek paketi kampanyası...

İlave istihdama 100 bin TL kredi imkanı!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz gün açıkladığı reform programında çalışma hayatıyla ilgili yeni düzenlemeler yapıldı. Buna göre ilave istihdama 100 bin TL'lik kredi verilecek.

Mithat Yenigün: İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün Ekonomi Reformu Paketi hakkında yaptığı değerlendirmede "İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız" dedi.

Mustafa Varank: Haziranda 859 belgeyle teşvik tarihimizin rekorunu kırdık!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Haziran ayında yatırım iştahının çok güçlü olduğuna dikkat çekerek, düzenlenen 859 belgeyle teşvik tarihi rekoru kırıldığını, 15,6 milyar TL'lik yatırım ve 23 binin üzerinde ilave istihdam beklediklerine dikkat çekti. 

Kayıtlı İstihdamın Artırılması Projesi kapsamında 316 milyon avroluk destek!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, Dünya Bankası'ndan Türkiye'de kayıtlı istihdamın artırılmasına yönelik olarak 25 yıl vadeli 316 milyon avroluk kredi sağladı.

Fed'den 2,3 trilyon dolarlık kredi desteği için ilave adım!

ABD Merkez Bankası (Fed), Kovid-19 pandemisi nedeniyle ekonomiyi desteklemek için 2,3 trilyon dolara kadar kredi sağlayacak ilave eylem kararı aldı.

Ziraat Bankası açıkladı! Kredi ödemeleri erteleniyor!

Ziraat Bankası, virüs salgınına ilişkin önlemler alındığını duyurdu. Buna göre, firmalara ilave kredi limiti tahsis edilerek 31 Mart'ta ödenmesi gereken kredi ödemeleri ertelenecek.

104 milyar liralık yatırıma tamamlama vizesi verildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ocak-Kasım 2019 döneminde 104 milyar liralık yatırıma tamamlama vizesi verildiğini ve 157 bin 374 kişilik istihdam oluştuğunu belirterek "116 milyar liralık yatırıma yeni teşvik belgesi verdik,186 bin 394 ilave istihdam bekliyoruz" dedi.

İnşaatta istihdamı artıracak kredi paketi!

Kamu bankaları, istihdamını artıracak firmalara özel işletme kredisi paketi hazırladı. Paketle özellikle inşaat ve hazır giyimde istihdam artışı sağlanması hedefleniyor. İş dünyası, paketin büyümeye de olumlu yansıyacağını düşünüyor...

ilave istihdam kredi desteği Haberi

ilave istihdam kredi desteği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamış olduğu ekonomi paketinde yer alan ilave istihdama ucuz kredi desteği hayata geçiyor.  AK Parti'nin sunduğu kanun teklifinde yer alan düzenleme ile, çalışanlarını Mart ayında ücretsiz izne çıkaran ve ek işçi alan işletmelere ucuz kredi desteği başlıyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı işçi başına 100 bin liraya varan kredi teminatının detaylarını açıklayacak.

A Haber'de yer alan habere göre; işletmeler tarafından işe alınan her işçinin primi, kamu bankalarından bir yıl süreyle kullanacakları krediden düşülecektir.

Kesilecek 12 aylık prim tutarı 610 TL olacak. Krediye, temettü desteği bir yıl süreyle uygulanacak. Haziran ayı sonunda uzatılan işten çıkarma yasağının ardından, Bayram'dan hemen sonra istihdamı desteklemek ve işletmelerin finansman ihtiyacını karşılamak için devreye girecek desteklerle ilgili 10 sorunun cevabı şöyle:

KİMLER YARARLANACAK, İLAVE İSTİHDAM...