15 / 05 / 2024

İlbak Holding prıjeleri

İlbak Holding prıjeleri

WynhamHotels Groups işbirliği ile 8 otel zincirini Türkiye'ye taşıyan İlbak Holding 10 yıl içinde Türkiye'de 20 otel açmak istediklerini belirtti...

IC İbrahim Çeçen Holding'ten 1.4 milyar TL'lik yeni gayrimenkul şirketi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nu hizmete alan IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding, 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile yeni gayrimenkul şirketi kurdu. İşte o şirket ile ilgili detaylar... 

Osmangazi Köprüsü'nde 40 bin araçlık geçiş garantisi yıl ortasında tutturulacak! 

Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı, Osmangazi Köprüsü’nden günde geçmesi garanti edilen 40 binlik aracı senenin ortasında tutturacaklarını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Burhan Karaçam'da Çiftçiler Holding'e dava açmış!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü 1974 yılında açıldı. Köprü açılmadan önce bugün Zorlu Center'in yer aldığı Karayolları arazisi, aslında Çiftçiler Holding'e aitti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışında son durum ne?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün 2027'ye kadar işletme hakkını elinde tutan IC Yatırım Holding, bir grup Çinli yatırımcıyla görüşmeleri askıya aldı.

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün 'kedi yolu' tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir dün inşaat çalışmaları süren ‘1915 Çanakkale Köprüsü’nde incelemelerde bulundu. 

3. köprüdeki Astaldi hisselerine Çinliler talip!

IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, Bloomberg HT'ye yaptığı açıklamada 3. köprüdeki Astaldi hisseleri ile IC Holding'e ait yüzde 20 hisseye Çinliler talip olduğunu belirtti...

Ayhanlar Holding konkordato ilan etti!

Türkiye'nin en büyük 500 firması arasında yer alan Ayhanlar Holding, konkordato ilan etti. Firma, İstanbul Park Formula Yarış Pisti, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi projelerde yer almıştı.

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Zaman köprü satılacak zaman değil!

İtalyan Astaldi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ndeki payının satışı için görüşmeler yaparken, büyük ortak IC Holding’in patronu Çeçen, “Köprü satılacak zaman değil. Seçim sonrası Türkiye yeni döneme girdi” diye açıklama yaptı. 

Global, Centricus Grubu'ndan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne teklif!

Global Yatırım Holding A.Ş., Londra merkezli Centricus Asset Management ve Çinli bir yatırımcının yer aldığı ortak girişim grubu İstanbul 3. köprü hisse alımı için due dilligence sürecini sürdürürken Haziran sonuna kadar Astaldi’ye bağlayıcı teklif sunacak...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Türkiye'nin iftihar projesidir!

IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çeçen,Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çeçen, "Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Türkiye'nin iftihar projesidir." dedi. 

Astaldi ve IC Holding 3. Köprü'de hisse satmayı planlıyor!

İtalyan inşaat şirketi Astaldi SpA ve Türk ortağı IC Yatırım Holding A.Ş. olası hisse satışı için Morgan Stanley ve Citigroup ile çalışacak.

İlbak Holding prıjeleri Haberi

İlbak Holding prıjeleri
WynhamHotels Groups ile anlaşan ve Super 8 otel zincirini Türkiye'ye getiren İlbak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İlbak, anlaşma kapsamında Türkiye'de 10 yıl içerisinde 20 otel açmak istediklerini...