27 / 04 / 2024

ilder genç odası 2015

ilder genç odası 2015

İder Mobilya’nın Turkuaz renginin en güzel tonlarını kullanarak tasarladığı Lucca genç odası, çocukların yaşam alanlarına dinamik bir hava katacak.

İstikbal’den net %15 indirim fırsatı! İstikbal 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mobilya markası İstikbal, yatak odasından genç odasına pek çok üründe net %15 indirim kampanyası başlattı.

Genç odasında bomba indirim İstikbal’den geldi! Dev kampanyalı fiyatlarla 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken İstikbal, indirimli fiyatlarıyla herkesin yüzünü güldürecek. Türkiye’nin sevilen mobilya markası olan İstikbal yapmış olduğu Okula Dönüş kampanyası ile dev indirim uygulamaları ile genç odası paketleri sizleri bekliyor. İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Genç bu haber sizi ilgilendiriyor! Dev kampanya başladı

Koçtaş’tan gençlere yönelik kampanya. Buna göre genç odası içim gerekli olan malzemelerde indirime gidildi.

Gençlik Parkı Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildi!

Tarihi Gençlik Parkı’nın Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildiğini söyleyen Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Ankara’nın kamusal alanlarını, seçimi kaybedeceklerini düşünerek Varlık Fonu’na devrettiklerini düşünüyoruz” dedi.

İzmir'in genç mimarlarının heyecanlı yarışı!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından genç mimarlar için kent bulmacası etkinliği düzenlendi. Mimarlar, Kültürpark'ın dört yanına dağılarak mekan bulmacası oyunu oynadı.

Çilek’in indirim rüzgarı seni çağırıyor!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisindeki tematik ürünleriyle ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek’te indirim rüzgarı devam ediyor.

Çilek bebeklerin sağlıklarına özen gösteriyor!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, renkli ve eğlenceli bebek ürünleriyle bebeklerin sağlıklarına ebeveynleri kadar özen gösteriyor.

İder Mobilya, Rimini Genç Odası pembenin büyüsünü evlere taşıyor!

Gençlere kendilerini ait hissedip keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları sunan İder Mobilya, pembe detaylı Rimini Genç Odası ile kızların hayallerle dolu dünyasına konuk oluyor.

İMO Bursa Şubesi genç mühendislerle biraraya geldi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu, 9 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı, 'Geleneksel 19 Mayıs Gecesi'nde coşkuyla kutladı.

Çilek’ten Ankara’ya 2 yeni mağaza!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurtiçindeki varlığını genişletmeye devam ediyor. Çilek, Anakaralı ailelerle buluşmaya devam etmek için Anakara’daki mağaza sayısını 12’ye yükseltti.

Çilek Romantic bebek odası serisi!

Bebek odası denince akla gelen ilk marka Çilek, genç odası olarak beğenilen Romantic serisini şimdi de bebek odası olarak uyarladı. Beyaz ve klasik detayları seven ebeveynlerin tercihi Romantic Serisi, minik melekler için özel tasarlandı

Mimarlardan, Mimarlar Odası'nın yanlı tutumuna tepki!

Mimarlar Odası'nın yanlı ve ideolojik tutumundan bunalan 14 genç mimar, "Belli bir kesimin değil, hepimizin Odası" sloganı ile 14 Şubat'taki seçimlere gireceklerini açıkladı.

Çilek'ten ideal çalışma odası tüyoları!

Bebek, çocuk ve genç odası alanında tematik tasarımlarıyla beğeni kazanan marka Çilek, ürünlerinin, kullanıcılarının fiziksel sağlığının yanı sıra pedagojik gelişimine de destek olmasına önem veriyor.

ilder genç odası 2015 Haberi

ilder genç odası 2015

Modern ve aynı zamanda oldukça zarif bir görüntüye sahip olan Lucca genç odası; iki kapılı gardrop, şifonyer, komodin, karyola, çalışma masası ile masa üstü dolabı ve kitaplık bölümlerinden oluşuyor.  

Çocukların enerjisini yansıtacak asimetrik bir oda

İlginç tasarımı ile hem miniklerin beğenisine hitap edecek hem de yeni nesil görünümü ile odaların enerjisine enerji katacak İder Lucca koleksiyonu, asimetrik detaylarıyla da ilgi çekiyor. 


Modern yatak başlığı, gardrop tasarımı ve geniş çalışma masasıyla birlikte raf bölümlerinin de alandan zengin olması, Lucca genç odası ile döşenmiş odalarda daha ferah bir yaşam alanı oluşturuyor. 


Farklı renk tonlarının uyumlu birlikteliğini yansıtan Lucca yatak odası takımını, İder Mobilya’nın renkli halı modelleriyle de...