11 / 05 / 2024

Ilgaz Dağı nerede

Ilgaz Dağı nerede

Batı Karadeniz'de, Çankırı-Kastamonu sınırları içinde yer alan ve kar kalınlığının bir metreye ulaştığı Ilgaz Dağı Kayak Merkezi'ni tercih eden vatandaşlar, kızağa binerek kayak ve snowboard yapıp tatilin keyfini çıkartıyor.

Kar yağışı, Ilgaz Dağı'ndaki işletmecilerin yüzünü güldürdü!

Bölgedeki kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. Sabah saatlerinden itibaren yağışın etkisini arttırmasıyla kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. Henüz sezonu açamayan kayak merkezi işletmecileri, kar kalınlığının yeterli seviyeye gelmesini bekliyor.

Ilgaz Dağı, güzellikleriyle ziyaretçilerini büyülüyor!

Çankırı ve Kastamonu sınırlarında kalan, kışın beyaz örtüsü, yazın yeşilliğiyle ilgi gören Ilgaz Dağı, ziyaretçilerin akınına uğruyor. Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı'nda bulutların dansı, güzel görüntüler oluşturdu.

Ilgaz Dağı'na turistlerden yoğun ilgi!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden İlgaz Dağı, hafta sonunda tatilcilerden yoğun ilgi gördü. Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı imdat Yarım, İlgaz Dağı'nın Doruk mevkisinde geçen hafta yağan karın sevinçle karşılandığını söyledi.

Ankara'da yeni yapılan bir bina 'yok artık' dedirtti! Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden Ankara'da yeni yapılan bir binanın fotoğrafını paylaşarak 'Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?' yorumunda bulundu.

Rezerv alan ne demek? İstanbul'da rezerv alanlar nerede?

Son zamanların en çok tartışılan konuları arasında yer alan rezerv alan ne demek? İstanbul'da rezerv alanlar nerede?

İstanbul'da en ucuz, en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

İstanbul'da ortalama konut ve kira fiyatları ile ilgili değerlendirmeler devam ediyor. Aylık bazda bazı ilçelerde yüzde 10'u aşan yükselişler görüldü. Peki İstanbul'da en ucuz en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

Oliv Yapı ve RealGroup imzasıyla yükselen Bab İstanbul projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Arena Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olan Türk iş insanı Fatma Nurcan Taşdelenler hangi görevleri yürüttü? Üniversiteyi nerede okudu? Fransa’da nerede çalıştı? İşte Fatma Nurcan Taşdelenler ile ilgili merak edilen her şey...

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Ankara’da deprem mi oldu? Az önce Ankara’da nerede deprem oldu? 21 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşanan yıkıcı depremlerden sonra günlük deprem listesi sorgulanıyor. İşte 21 Nisan 2023 deprem listesi!

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konutların ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ İstanbul’a başvuranlar, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? şeklinde sorulara yanıt arıyor. İşte o detaylar!

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konut başvuruları ve onun adı altında bulunan İlk İşyerim ile İlk Evim Arsa başvuruları gündemde yer alıyor. İstanbul’dan ev almak isteyenler, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? sorusuna yanıt arıyor.

Nef Arsa Ilgaz nerede? 

Yeni projelerine son sürat devam eden Nef Arsa Ilgaz projesiyle alıcılarını bekliyor. Peki Nef Arsa Ilgaz projesi nerede konumlanıyor? Nef Arsa Ilgaz projesinin özellikleri neler? İşte ayrıntılar.

Ilgaz Dağı'ndaki kayak merkezine yatırım planı!

Ilgaz Dağı'ndaki Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunan Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan, Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde 4 konuda çalışma yapacaklarını söyledi.

Marmaray’da ‘deprem vergileri nerede’ eylemi!

İstanbul'da üniversite öğrencileri, deprem vergilerle ilgili Marmaray'da eylem gerçekleştirdi. Öğrenciler tarafından Marmaray'ın tutacak yerlerine asılan "Deprem Vergileri Nerede?" yazılı dövizler, görevliler tarafından toplandı.

Ilgaz Dağı Yurdun Tepe Kayak Merkezi yıl sonu açılıyor! 

Ilgaz Dağı'nda yapımına 2013 yılında başlanan 6 kilometre uzunluğundaki Yurdun Tepe Kayak Merkezi'nin yıl sonu açılması planlanıyor. Tesis için Kültür ve Turizm Bakanlığı 20 milyon liralık kaynak aktardı. 

Ilgaz Dağı nerede Haberi

Ilgaz Dağı nerede

Türkiye'nin kış turizmi merkezlerinden Ilgaz Dağı, sömestir tatilinin başlamasıyla vatandaşların akınına uğradı.


Batı Karadeniz'de, Çankırı-Kastamonu sınırları içinde yer alan ve kar kalınlığının bir metreye ulaştığı Ilgaz Dağı Kayak Merkezi'ni tercih eden vatandaşlar, kızağa binerek kayak ve snowboard yapıp tatilin keyfini çıkartıyor.


İlk defa kış sporlarıyla tanışan vatandaşlar, öğreticilerden kayak yapmanın inceliklerini öğreniyor.


Ankara'dan gelen 9. sınıf öğrencisi Damla Özgüven (15), AA muhabirine yaptığı açıklamada, kolejde okuduğunu ve yoğun bir eğitim dönemi geçirdiğini söyledi. Ders stresini atmak için sömestir tatilini Ilgaz'da geçirmek için kayak merkezine geldiklerini ifade eden Özgüven, şöyle konuştu:


"Ilgaz'a ilk defa geliyorum. Normalde hep Kartalkaya'ya gidiyordum, burası da epey güzelmiş. Pistten belli oluyor zaten. Arkadaşlarımızla bugün bol bol kayak yapıp eğleneceğiz. Hava da uygun, daha sonraki yıllarda da buraya gelebilirim, gayet...