12 / 05 / 2024

Ilgaz Dağında kalınacak yerler

Ilgaz Dağında kalınacak yerler

Türkiye'nin kış turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı'ndaki oteller, yarıyıl tatili dolayısıyla tam kapasiteyle hizmet veriyor. Çankın Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, sömestir tatilinin başlamasıyla Ilgaz'da hareketlilik yaşandığını söyledi.

Galatasaray Hatay'da 100 kalıcı konut yaptırıyor!

Hatay'da depremzede çocuklar ve esnafla bir araya gelen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada Galatasaray'ın Hatay’da 100 tane kalıcı konut yaptırdığını açıkladı. 

Merkez Bankası Başkanı Erkan: "İstanbul’da ev bulamadık, kiralar çok yüksek annemlere yerleştik"

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, Türkiye ekonomisinin son durumunu hakkında değerlendirme yaptı. "İstanbul’da ev bulamadık. Müthiş pahalı. Annemlere yerleştik, onların yanında kalıyoruz." dedi. İşte haberin detayları...

Şırnak Gabar Dağı'nda keşfedilen yeni petrol rezervi heyecanla karşılandı!

Şırnak'ta terörden temizlenmiş olan Gabar Dağı'nda keşfedilen yeni petrol rezervi, çevre köylerde büyük sevinç uyandırdı.

Şehir hastanesine çok sayıda personel alınacak! Başvurular resmen başladı, sakın kaçırmayın!

Şehir hastanesine çok sayıda personel alınacak... Başvurular resmen başladı, tek tek açıklanan bu tarihleri sakın kaçırmayın...

ASELSAN’dan KPSS şartsız personel alımı! Tecrübeli/tecrübesiz çok sayıda personel alınacak!

ASELSAN bünyesinde istihdam etmek üzere altı branşta personel alımı yapacağını duyurdu. Askeri Elektronik Sanayi (ASELSAN) bünyesinde istihdam edilmek isteyenler için kapı aralandı. Aralarında yazılım, ısıl tasarım, proje mühendisi gibi branşların da bulunduğu iş ilanında KPSS şartı aranmıyor.

Hemen 65 yaşına kadar ilkokul mezunu çok sayıda personel alınacak! Belediye şirketi iş ilanını acil koduyla duyurdu!

Personel alımları tüm hızıyla sürerken, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir personel alımı ilanı daha yayımlandı. Söz konusu ilana göre, belediye şirketine 65 yaşına kadar ilkokul mezunu çok sayıda personel alınacak. İşte o personel alımı ilanı ile ilgili detaylar...

KPSS şartı olmadan çok sayıda memur alınacak! Türkiye geneli memur alımı için şimdi başvurabilirsiniz!

Bugünkü İŞKUR memur alım ilanları İŞKUR'un resmi internet sitesin üzerinden yayımlandı. Söz konusu ilanlara göre, KPSS şartı olmadan çok sayıda memur alınacak. İşte detaylar...

Devletten müjde! Kamuya çok sayıda personel alınacak: İşte branş dağılımı…

Bakanlık resmen açıkladı, Devlete binlerce personel alınacak. Başvurular ise İŞKUR üzerinden alınacak. Başvurup da şartları taşıyan herkes, devlette işe alınacak. Toplamda 20 bin kişilik kadro açıldı. İşte detaylar…

Diyarbakır'da tarihi kalıntıların üzerine bina inşa edildi!

Diyarbakır Silvan'da Eyyübiler dönemine ait tarihi hamam ve şehir kalıntıları üzerine bina yapıldığı ortaya çıktı. 

İnegöl'de beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa İnegöl'de beton döküm işlemi esnasında kalıbın çökmesi sonucu 4 işçi yaralandı.

Bursa'da beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa'da bir inşaatta beton döküm işlemi sırasında kalıp çöktü. Meydana gelen kaza sonucunda 4 işçi yaralanarak İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Sis Dağı'nda imar affı ve yıkım!

Sis Dağı'nda kaçak olarak inşa edilen yapılar imar barışı uygulaması kapsamında tek tek yıkılıyor.

Aleyna Tilki Amerika'da ev arıyor!

Eğitimine Amerika'da devam etmeye karar veren Aleyna Tilki bir aile dostlarının yanında kalıyor. Tilki kendisine kiralık ev bakmaya başladı.

Ilgaz Dağında kalınacak yerler Haberi

Ilgaz Dağında kalınacak yerler


Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde hava şartlarının oldukça iyi olduğunu dile getiren Yarım, "Bölgede sıcaklık 4 derece civarında, tipi ya da fırtına yok. Kar kalınlığı da 45 santimetre. Bölge, tatilciler için oldukça uygun durumda" dedi. 


Otel Müdürü Zeynel Çillem de olumlu iklim şartlarının insanları kayak yapmak için bölgeye çektiğini, işletmelerin tamamının dolduğunu vurguladı. Günübirlik çok sayıda turistin de kayak yapmak için tesislere geldiğini anlatan Çillem, "Bu yoğunluk bizleri çok mutlu etti. İnsanlar karne hediyesi olarak çocuklarını kaymaya getiriyor. 


Gençler bu sayede kayak sporuyla tanışıyor. Yoğunluğun yarıyıl tatili sonuna kadar devam edeceğini tahmin ediyoruz" diye konuştu. 

Milliyet...