02 / 05 / 2024

Ilgaz Tüneli nerede

Ilgaz Tüneli nerede

Açılışı dün Başbakan Yıldırım tarafından gerçekleştirilen Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli, başta kamyon şoförleri olmak üzere sürücüleri memnun etti.

Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak?

Bugün gerçekleştirilen törenle hizmete açılan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek. Ulaşımı rahatlatacak olan Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak? İşte Ilgaz Tüneli'nin özellikleri..

Ilgaz Tüneli'nde son durum ne?

Trafik kazalarını en aza indirmesi ve Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürmesi öngörülen Ilgaz Tüneli, önümüzdeki yılın nisan ayında tamamlanacak. Ilgaz Dağı, yapımı süren 5 bin 391 metrelik tünelle 8 dakikada geçilebilecek.

Ilgaz Tüneli 2016 yılında açılacak!

Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek olan Ilgaz Tüneli, 2016 yılının Nisan ayında tamamlanması planlanıyor. Yapımı tamamlandıktan sonra Ilgaz Tüneli'nin Türkiye ekonomisine yıllık 38 milyon 200 bin TL getirisinin olması bekleniyor.

Ilgaz Tüneli yüzde 73 tamamlandı!

Ankara ile Kastamonu arasındaki seyahat süresini 1.5 saate düşürecek, Başkentilerin Karadeniz kıyıların ulaşmasını kolaylaştıracak olan Ilgaz Tüneli'nin yapımında sona gelindi.

Ilgaz Tüneli'nin yüzde 73'ü tamamlandı!

Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek Ilgaz Tüneli’nin yapımında sona gelindi. Yüzde 73’ü tamamlanan tünelin Nisan 2016’da ulaşıma açılacağı belirtildi.

Ilgaz Tüneli Nisan 2016’da açılacak!

Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek Ilgaz Tüneli’nin yapımında sona gelindi. Yüzde 73’ü tamamlanan tünelin Nisan 2016’da ulaşıma açılacağı belirtildi.

Kasgeg, Ilgaz Tüneli’ni ziyaret etti!

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği, yapımına başlandığı günden bu yana hızlı bir şekilde çalışmaların sürdüğü Ilgaz Tüneli’ni ziyaret etti.

Ilgaz Tüneli’nde sona doğru!

Ilgaz Dağı geçiş tünelinde sona yaklaşıldı. Ankara-Kastamonu arasındaki mesafeyi 30 dakika kısaltacak olan tünelin bu yıl sonuna kadar tamamlanıp hizmete açılması hedefleniyor.

Ilgaz Tüneli ne zaman açılacak?

Ankara-Kastamonu arasındaki mesafeyi 1.5 saat kısaltacak olan Ilgaz Dağı Tüneli inşaatında tamamlanma oranı yüzde 51'e ulaştı. Tünel inşaatının 2015 sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiği belirtildi...

Sürücüler Ilgaz Tüneli'nden memnun!

Açılışı dün Başbakan Yıldırım tarafından gerçekleştirilen Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli, başta kamyon şoförleri olmak üzere sürücüleri memnun etti.

Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak?

Bugün gerçekleştirilen törenle hizmete açılan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek. Ulaşımı rahatlatacak olan Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak? İşte Ilgaz Tüneli'nin özellikleri..

Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli açıldı!

Kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli" hizmete açıldı.

Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli bugün açılıyor!

Özellikle kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen, bölgenin ekonomisi ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli" bugün hizmete açılacak.

Ilgaz Tüneli yarın açılıyor!

Kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı’na inşa edilen tünel yarın açılıyor. Bölgenin ekonomisi ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli, sürücülerin İç Anadolu’dan Batı Karadeniz’e kolay ve hızlı ulaşmasını sağlıyor.

Ilgaz tüneli'nde geri sayım başladı!

Özellikle kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen, bölgenin ekonomisi ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli" 26 Aralık'ta hizmete açılacak.

Ilgaz Tüneli 26 Aralık'ta açılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, 26 Aralık Pazartesi günü Ilgaz Tüneli'nin açılışının yapılacağını belirterek, "Yine Türkiye'nin büyük bir eserini açacağız. 130 yıllık hayal gerçek oluyor. Ilgaz tünelleri hizmete giriyor. İki tünel, her birinin boyu 6,5 kilometre. " dedi.

Ilgaz Tüneli 15 Aralık'ta açılışa hazır olacak!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Ilgaz Tüneli’ni ziyaret etti. Ilgaz Tüneli’nin 15 Temmuz’da istiklal ve istikbalin temsili olduğunu belirten Kaya, tünelin 15 Aralık’ta açılışı yapılacak hale geldiğini söyledi.

Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli yıl sonuna kadar açılacak!

Özellikle kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen, bölgenin ekonomisi ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli"nin yıl sonuna kadar açılması planlanıyor.

Ilgaz Tüneli yıl sonunda tamamlanacak!

Başbakan Yıldırım'ın "Yaptığımız temelini attığımız tünel bize sığınak oldu" dediğ Ilgaz Tüneli'nin adı değişiyor. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tünelin sene sonuna kadar tamamlanacağını kaydetti.

Ilgaz Tüneli'nde sona gelindi!

İç Anadolu'yu Karadeniz'e bağlayacak olan Ilgaz Tüneli'nde sona gelindi. Ilgaz Dağı geçişini 8 dakikaya düşürecek tünelin 2017 gelmeden hizmete açılması bekleniyor.

Ilgaz Dağı Tüneli'nde son delme işlemi yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ilgaz Tüneli'nin Kastamonu-Çankırı sınırında "ışık gördü" işlemini gerçekleştirdiklerini bildirdi. Yıldırım, son delme işleminin yapıldığını bildirdi.

Ilgaz Dağı Tüneli'nde son aşamaya gelindi!

İç Anadolu'yu Batı Karadeniz'e bağlayacak Ilgaz Dağı Tüneli'nin faaliyete geçmesi, hem ekonomiye hem de bölgeye can verecek. Tünelin hizmete girmesinin ardından 27 dakika kısalarak 8 dakikaya düşecek.

Ilgaz Tüneli nerede Haberi

Ilgaz Tüneli nerede

Açılışı Başbakan Binali Yıldırım tarafından dün yapılan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli, sürücülerden yoğun ilgi görüyor.


İç Anadolu'yu Batı Karadeniz'e bağlayan tünel için 2012'de vurulan ilk kazmanın ardından çalışanlar, yer altında yüzlerce metre yol katederek, bin 875 metre yüksekliğindeki Ilgaz Dağı'nı adeta dize getirdi.


Giriş ve çıkışları "köpek balığı ağzı" şeklinde projelendirilen, biri 5 bin 370, diğeri 5 bin 391 metrelik 2 tüpten oluşan tünelle, özellikle kış aylarında trafik kazalarıyla gündeme gelen Ilgaz Dağı'nda ulaşım daha hızlı ve güvenli sağlanacak.


Tünelle ortalama seyahat süresinde yıllık 345 bin 655 saat, akaryakıt tüketiminde de 8 milyon 300 bin litre tasarruf sağlanması bekleniyor. Tünelin ekonomiye katkısının 38 milyon 200 bin lira olacağı tahmin ediliyor.


- Trafiğe açık en uzun tünel 

Tünelin açılmasıyla 16,8 kilometre olan Ilgaz Dağı...