18 / 05 / 2024

İlhami Kasımay

İlhami Kasımay

Büyükoba İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlhami Kasımay, Gökhan Yaman, Şamil Özyürek tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ocak'ta kuruldu.

Borcu olanlar dikkat; 31 Mayıs'a kadar ödemeyenlere gecikme faizi uygulanacak

2023 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi birinci taksit ödemeleri 31 Mayıs Çarşamba günü sona erecek. Bu tarihe kadar ödeme yapmayan kişilere gecikme faizi uygulanacak. İkinci taksit ödemeleri ise 30 Kasım'a kadar yapılabilecek. İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı süreci 18 Mayıs'ta başlıyor!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'na ilişkin sürecin 18 Mayıs 2023 tarihinde başlayacağını, 30 Mayıs-9 Haziran'da başvuruların alınacağını, 19 Kasım tarihinde yapılacak sınavın sonuçlarının 24 Kasım tarihinde açıklanacağını bildirdi.

Dolar kasıp kavurdu! Dolar/TL 15 lirayı geçti rakip tanımıyor! Dolar bugün ne kadar oldu 10 Mayıs 2022?

Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününde piyasaları kasıp kavurmaya devam ediyor. Dolar kuru kritik seviye olan 15 lirayı geçti yükselmeye devam ediyor. Peki dolar/TL 10 Mayıs 2022 günü kaç TL? Dolar bugün kaç lira oldu? İşte 10 Mayıs 2022 dolar/TL fiyatı...

Honda Civic sıfır bayi fiyatında 168 bin lira artış oldu! Güncel fiyatı altını solladı (10 Mayıs fiyat listesi)

Japon otomotiv üretici Honda Türkiye'de çok satan modeli Civic'in son jenerasyonunu geçtiğimiz yıl Kasım'da yaptı. İlk yola çıktığında 402 bin liraya satılan Civic, aradan geçen sürede büyük fiyat farkına ulaştı. Civic Mayıs ayında kampanya yaptı.

Emlak vergisi son ödeme tarihi Kasım 2018!

2018 yılına ait emlak vergisinde ilk taksit ödemeleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapıldı. İkinci taksit ödemeleri Kasım'da başladı. Peki, emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman?

Emlak vergisi Kasım 2018!

İlk taksit ödemeleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılan emlak vergisinde ikinci taksit ödemeleri Kasım ayı itibari ile başladı..

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi 26 Mayıs'ta!

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu 26 Mayıs – 25 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi 26 Mayıs'ta!

Dünyanın önde gelen mimarlık etkinliklerinden biri olan Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi, 26 Mayıs - 25 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Veraset ve intikal vergisi 1. taksiti 31 Mayıs'ta bitiyor!

3 yılda her yıl Mayıs ve Kasım aylarında olmak üzere toplam altı eşit taksitte ödenen veraset ve intikal vergisi için 2017 yılı 1. taksiti 31 Mayıs'ta sona eriyor..

Çevre temizlik vergisi 1. taksiti 31 Mayıs'ta sona eriyor!

2017 yılı konut ve işyerleri için çevre temizlik vergisi 1. taksiti 31 Mayıs'ta sona eriyor. Vergide 2. taksit ödemeleri ise Kasım ayı içerisinde ödeniyor..

Emlak vergisi 1. taksiti 31 Mayıs'ta sona eriyor!

Gayrimenkuller için her sene ödenmesi gereken emlak vergisi için 1. taksit ödemeleri 31 Mayıs'ta sona eriyor. İkinci taksitler ise Kasım ayı içerisinde ödeniyor..

Ritim İstanbul indirim kampanyası Mayıs 2016!

Dumankaya Ritim İstanbul projesinde Mayıs ayına özel ek yüzde 5 indirim kampanyası başlatıldı. Ritim İstanbul projesinde teslimler bu yıl Kasım ayı içerisinde başlıyor...

Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi 28 Mayıs'ta!

Bu yıl 28 Mayıs-27 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu’nda Darzanà başlıklı proje yer alacak.

İlhami Kasımay Haberi

İlhami Kasımay


Büyükoba İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlhami Kasımay, Gökhan Yaman, Şamil Özyürek tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


Büyükoba İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;    1. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt, montaj işleri müstakil konut, işyeri, ticarethane , fabrika, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek satmak ve kiraya vermek Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. Kendi hesabına arazi...