02 / 05 / 2024

İlhan Kaya ofton inşaat

İlhan Kaya ofton inşaat

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın yeni Satış Direktörü oldu. Sektörde uzun yıllardır çalışma hayatı olan Kaya, daha önce Dap Yapı, Kiler Grubu ve Kuzu Group'ta görev aldı.

İlhan Kaya: 300 kira çarpanı olursa gayrimenkul sektörü batar!

We Haliç Satış ve Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya, konut sektörünün sorunlarının konuşulduğu Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında önemli değerlendirmeler yaptı.

İlhan Kaya kimdir?

WeHaliç Projesi Satış ve Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya kimdir? İlhan Kaya bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın Satış Direktörü oldu!

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın yeni Satış Direktörü oldu. Sektörde uzun yıllardır çalışma hayatı olan Kaya, daha önce Dap Yapı, Kiler Grubu ve Kuzu Group'ta görev aldı.

Ofton, Cityscape Turkey'de 5 milyon dolarlık satış bekliyor!

Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda Elysium konseptiyle ürettiği projeleriyle yer alan Ofton İnşaat Kurumsal İletişim Müdürü Pelin Kaya fuardan 5 milyon dolarlık satış beklediklerini açıkladı.

İlhan Kaya: Müşteri satın alma nedenini alır!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Dap Yapı Satış Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya projelerde satışların nasıl yapılması gerektiğine, müşterilerin neye dikkat ettiğine değindi...

İlhan Kaya: Bornova halkının yaşam kalitesini artıracağız!

AK Parti Bornova Belediye Başkan aday İlhan Kaya, "Mevcut belediye yönetimleri tarafından ihmal edilen mahalle ve semtlere de modern yaşamı getirecek dev projelere imza atacağız" dedi.

İlhan Kaya: Mavişehir statüsünde bloklar inşa edeceğiz!

AKP Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya, Çamdibi'ndeki birkaç pilot bölge belirleyip Mavişehir statüsünde bloklar inşa edeceğiz. Vatandaşımıza, 'Demek böyle oluyormuş' dedirtecek yapılar ortaya koyacağız. ..

İlhan Kaya: Rızanız yoksa, tuğla bile sökmeyiz!

AK Parti Bornova Belediye Başkan adayı İlhan Kaya, Doğanlar'da başkan gibi karşılandı. Mahalle sakinlerinin gece geç saat olmasına rağmen sokağa taştığı ziyarette Kaya, vatandaşlara güvence verdi...

İlhan Kaya: Vatandaşı mağdur etmeden kentsel dönüşüm yapacağız!

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya, " Bornova'da kentsel dönüşüm olacak. Hiçbir vatandaşımız mağdur olmayacak " diyerek ilçe için birçok proje ürettiklerini söyledi

Kaya Prestige Sitesi'nde 320 bin liraya! Yüzde 3 indirimle!

Kaya Prestige Evleri, İzmir'de yükseliyor. Projede kredili ödemelere yüzde 3 oranında indirim sağlanıyor...

Ofton, Cannes’dan vazgeçti Kasımpaşa’da büyük sürpriz yapacak!

Ofton İnşaat denildiğinde aklımıza hemen, Bomonti, Kurtuluş, Taksim, Dolapdere bölgesinin kentsel dönüşüm olarak adlandırabileceğimiz önemli projelerine imza atmış bir marka geliyor

Kayaşehir konutları göz dolduruyor! Metrekaresi 1.500 liraya!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Özel Projeler Departmanı Değerleme Uzmanı Betül Ofluoğlu, Kayaşehir Bölgesi’ni www.emlakkulisi.com için analiz etti!

Emlak Konut: Kayaşehir Projesi'nin geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut GYO, Merkez Kayaşehir Projesi'nin Geçici Kabul Tutanağı'nın onaylandığını bildirdi

İlhan Kaya ofton inşaat Haberi

İlhan Kaya ofton inşaat

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın yeni Satış Direktörü oldu. 


Daha önce Dap Yapı, Kiler Grubu ve Kuzu Group'ta çalışan İlhan Kaya kariyerine Ofton'da Satış Direktörü olarak devam edecek. 


Gayrimenkul sektörüne Sinpaş GYO ile giren İlhan Kaya burada 2 yıl görev yaptı. Ardından Kiler GYO'da 1 yıl çalışan Kaya, yaklaşık 5 sene de Dap Yapı'da çalıştı.



İlhan Kaya...